cristi69 Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Tot cautind un Y61 scurt pentru sufletul meu am gasit un utilaj care ma atrage si mai ales ca este si autoutilitara,motorul de 2.8 si blocant spate dar problema e ca nu are AC.Intrebare mea este daca se poate monta AC,daca da,cit ar costa kitul si manopera si cine monteaza asa ceva.:tk Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviuv2003 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Re: Aer conditionat Y61 Salut, Am un amic pasionat de patrol Y61 ..... si el cred ca te-ar putea ajuta cu mai multe detaliii in acest sens. A facut tunning si pe patrol Y60... intr-un cuvant e pasionat. Mai multe detalii gasesti pe ****. Sper sa fie de folos informatia ;) Silviu. LE by Astral : Trimite-i link-ul pe pm ! :rules Editat Ianuarie 30, 2012 de Astral Un Nissan Patrol te face invingator oricunde te-ai afla!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate