Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire posesori de Isuzu 22 -23.03.2008

silviub

Postări Recomandate

Re: Intalnire posesori de Isuzu 22 -23.03.2008

Si daca nu iese bine Intalnirea de Primavara, nu dureaza mult un drum peste munte din Rucar in C-Lung :Hr

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ne-a fost cam greu sa trecem peste momentul "ratusca cea urata", dar de cand am aflat ca Toyota isi pune motoare diesel Isuzu (pardon, fabricate de Isuzu) pe Land Cruiser-e parca ne simtim mai bine :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: .

Nu vrem sa facem figura separata. Ne place sa ne :h5 si sa cunoastem cat mai multi pasionati ai acestui fenomen (ma refer la off road) si ai forumului :c .

Mai mult, Isuzu Event Buzau a fost organizat sub egida :cl (vezi diplomele de participare din poza de mai jos). Intrebarea mea era legata de faptul ca se discutase, de ceva timp deja, de etapa a II a de la Clung. si nu consider ca este bine sa se organizeze astfel de evenimente in paralel.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

:hi Eu merg pe mana Isuzu-nation ca e oameni seriosi si :tr si :x

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Adriane, noi ceilalti care nu avem Isuzu iti multumim pentru "apreciere". In cazul acesta, te rog sa faci tu un forum Isuzu si organizeaza-te acolo. Ca noi ceilalti probabil ca suntem si neseriosi, nici nu ne dam cu masinile si nici nu bem.

Link spre comentariu

Nu vrem sa facem figura separata. Ne place sa ne :h5 si sa cunoastem cat mai multi pasionati ai acestui fenomen (ma refer la off road) si ai forumului :c .

Mai mult, Isuzu Event Buzau a fost organizat sub egida :cl (vezi diplomele de participare din poza de mai jos). Intrebarea mea era legata de faptul ca se discutase, de ceva timp deja, de etapa a II a de la Clung. si nu consider ca este bine sa se organizeze astfel de evenimente in paralel.

@Silviub

Am tot respectul pentru ce faci dar eu consider ca daca tot exista o intalnire generala a membrilor acestui forum, aceasta ar trebui sa primeze unor intalniri separate a unui grup de pe forum.

Link spre comentariu

Adriane, noi ceilalti care nu avem Isuzu iti multumim pentru "apreciere". In cazul acesta, te rog sa faci tu un forum Isuzu si organizeaza-te acolo. Ca noi ceilalti probabil ca suntem si neseriosi, nici nu ne dam cu masinile si nici nu bem.

Sunt convins ca sunteti seriosi, va dati cu masinile si va distrati ... asa ca m-am inscris ptr iesire de primavara (daca ma primiti) sa testam si simtul umorului!

Link spre comentariu

@Silviub

Am tot respectul pentru ce faci dar eu consider ca daca tot exista o intalnire generala a membrilor acestui forum, aceasta ar trebui sa primeze unor intalniri separate a unui grup de pe forum.

@Max

Bine inteles ca intalnirea generala a membrilor acestui forum primeaza. Nu incap discutii aici (ca de asta suntem pe acest forum), am vrut numai sa fiu fair fata de cei cu care discutatsem inainte de a afla de acesta intalnire generala.

Asa cum am spus ceea ce am organizat pana acum si sper si in continuare, cu ajutorul celor ca tine, ce dirigiuesc :c , este sub egida club 4x4. Dupa cum ai putut vedea in cele mai sus scrise desi a fost denumita Isuzu Event, am avut parteneri si pe cei, posesori de alte marci de acarete, ce au vrut sa fie alaturi de noi sau poate numai sa iasa pe coclauri la un sfarsite de saptamana.

Pentru a fi cat se poate de clar ne :h5 cu totii (inca o data, asa cum este normal) pe 1 mai la Rucar. Asteptam informatii noi legate de locul de intalnire.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare