Vizitator bogdan_f Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 salutare! am un prieten cu un mio h610 si are nevoie urgent de hartile bulgariei si turciei. ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: caut urgent harta Harta pentru Igo? Nu....... cunosc. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan_f Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: caut urgent harta cum adik? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: caut urgent harta Ma intrebam cu ce soft merge Aparatul.. adica pentru ce aplicatie ii trebuie harta. vezi ca ai ceva mesaje pe PM. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: caut urgent harta am eu hartile respective las adresa de mail ca sa ma cauti sa le trimit mihnea51@yahoo.com merge si pe mess Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate