Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ATENTIE MARE!!! VREMEA: 03-05.02.2012 in zona de sud a Romaniei

Yonutz

Postări Recomandate

Re: ATENTIE MARE!!! VREMEA: 03-05.02.2012 in zona de sud a Romaniei

fratilor, suntem aproape in 8.02.'12, hai sa trecem peste vremea din 03-05.02.'12 :ha:

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 119
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Autostrada A1 - Inchisa de la Km 14 spre Pitesti si retur(se poate ajunge in parcul industrial)

Centura blocata/inchisa de la ora 11.30.

Desigur. Era inchisa. Si totusi, era nu "la negru", ci chiar uscata pana la km 36 "cica". Pe ambele sensuri chiar.

Nu pricep eu de se prefera panica in locului logicii si logisticii, pana la urma. Zic asta in conditiile in care azi am fost pana la Craiova si retur. Dus (ora 10.00), chiar ok pe A1. Intors (ora 16.00),: un militian care nu stia de ce blocata, doar ca e. Am intrat pe drumul vechi, si la loc pe autostrada, in dreptul indiatorului catre Oarja. Eram ca-n filmele cu prosti: singuri pe drum, soseaua inuman de uscata in conditiile astea, parca se astepta aterizarea maritenilor. Ne uitam ca maimutele unii la altii si nu pricepeam de ce nu se anunta ca se poate evita tronsonul dintre Buc - km 36 pe drumul vechi, iar apoi se poate reintra pe A1. SI viceversa, din Pitesti. Bai nene, A1 azi era un drum PARTIAL BLOCAT!. Insa total inutilizabil, nu din cauze naturale de sezon, ci unele de care nu avem cum sa scapam, tot naturale: lipsa neuroni.

Un mare deget mijlociu ridicat celor responsabili!

Scuze de offtopic, doar fapte descarcate in text.

Editat de verssatu

Pajero 2,5 tdi SWB '95

BMW 330i sedan 2001

Suzuki SV650s 2004

Link spre comentariu

Si totusi, cum e acum vremea in Bucuresti?

Citind printre randuri aici, inteleg ca vine primavara dar la stiri spun altceva.

Deci?

Link spre comentariu

Primavara nu ee in zona de nord dar se circula pe strazi chiar bine mersi in conditie de 'iarna ' hahah, pe strazi laturalnice e aventura minim 30 cm cu unele troiene de 50 cm. in rest autobuze, camioane ....nu asa aglomerat ca de obicei poate isi pun problema cei cu masini mici ca nu mai au unde parca.Ca doar nu-s nebuni sa-si ia tarnacop si lopeti de acasa .....si daca s-ar apuca de munca grea dureaza vreo 2-3 ore sa invinga maalul de zapada inghetata .Temperatura -12C.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

La Braila e frig, bate crivatul ca-n Baragan...,in oras se circula(greu dar merge)-pt. cine are 4x4 il doare la adidasi, pe dig spre Galati merge in rest nu stiu ca nu m-am dus sa vad.

Editat de Astral
Link spre comentariu

am asistat si eu la toata agitatia asta si ma bag sa trag niste concluzii:

1. unii se cearta ca nu a venit zapada si inghetul pe 3-5 si a venit dupa 6 februarie... nu conteaza ca a venit, dar de ce nu a venit cand s-a anuntat. in Romania nici macar vremea nu e punctuala si serioasa! nimeni nu realizeaza ca experienta a dovedit ca predictiile meteo au o marja de eroare fireasca, vantul bate cum vrea muschiul lui, nu cum zic prezentatoarele de la TV.

2. o alta problema este si aceea ca nu a venit vremea rea peste tot, de ce nu a venit peste tot?! ca daca in unele zone situatia este acceptabila, e nasol! nu conteaza ca sunt si cateva zone cu blocaje mari, reale... de ce nu s-a blocat totul?!

3. am avut si "masina mica" si de 3 ani am 4x4: fratilor, e diferenta, mare!!! aia care ne injura de obicei prin trafic ca ce cautam cu fierataniile astea mari si ii incurcam, ar trebui sa vada si ei diferenta asta. am tras din zapada 2 masinute care nu aveau absolut nimic in echipare de sezon. dupa ce m-am chinuit cu vecinul meu sa-l leg cu cinetica din dotare, m-am dus eu in Cora sa-mi cumpar o sufa "ieftina" ca sa nu ma mai chinui cu alte ocazii, si chiar a doua zi mi-a prins bine ca am facut "investitia" aia. am zis ca mai bine dau io banu' decat sa ma mai chinui. ca n-am inima sa trec pe langa cineva "in suferinta".

4. e iarna fratilor! e normal sa fie zapada, frig, inghet, etc. ai cu ce, iesi pe strada, nu ai cu ce stai in casa, mergi cu RATB, etc. pt situatii de urgenta reale, exista institutii cu dotari corespunzatoare. exista voluntari, ca cei de pe forum, etc. din ce vad eu, autoritatile misca in perioada asta. ca nu o fac perfect, e alta poveste, dar nu se poate spune ca nu intervine nimeni.

5. unii urla disperati sa ii salveze autoritatile din nameti, dupa ce au fost avertizati ca vine nasoleala... sincer, io i-as scoate din zapada, dar dupa aia le-as trimite factura. pt ca cei mai multi zic: mi se rupe, lasa ca oricum vine cineva sa ma rezolve... si ei nu au la ei nimic, poate cel mult niste gume de iarna luate second hand, cu DOT de pe vremea bunicii si un 30-50% profil, ca oricum merge cu ele doar cateva luni. pe astia i-as si amenda, pe langa factura. asta pt ca tot e "democratie" si lumea vrea sa traim ca in "occident".

6. autoritatile sunt si ele de cacao ca isi dau cu stangul in dreptul, dar avantajul lor este ca isi permit, au monopol :grin:

7. toti vor ceva de la ceilalti, dar nu prea sunt atenti la ce ar trebui ei sa faca, adica sa se pazeasca singuri. solutia asta este sigura 100%. dar iti trebuie un oarecare bun simt sa o observi. odata cu "democratia" lui peste, oamenii au inceput sa uite lucruri elementare. ma trag dintr-o zona cu ierni serioase, si stiu ca acolo oamenii isi fac provizii de lemne si hrana suficiente sa le ajunga pana in primavara. si nu i-am auzit niciodata sa se planga ca e prea mare zapada si nu vine nimeni sa le curete strada. in "democratie" e mai simplu sa urli ca NU AI si sa ceri orice, ca doar e democratie si ai drepturi.

8. ca si in cazul cutremurelor, unde se spune ca nu cutremurul omoara oameni, ci cladirile facute de ei, la fel frigul si zapada iernii nu omoara oameni, ci inconstienta si nepregatirea specifica pt acest sezon omoara oameni. si este iarna de cand e lumea... "iarna nu-i ca vara..." dar poate facem o petitie online si cerem anularea acestui sezon...

astfel ca fiecare parte speculeaza aspectele care ii sunt favorabile, atat cetatenii cat si autoritatile, diverse alte grupuri... si se pierde din vedere esentialul, firescul...

va doresc o iarna frumoasa tuturor! [fulgu]

• Like 1
Link spre comentariu

Citind printre randuri aici, inteleg ca vine primavara dar la stiri spun altceva.

Deci?

Nu vine chiar primavara, dar s-a potolit vintul.

Cam asa era acum 10 minute (ora 8) in zona de E, Pantelimon/Centura.

20120208_080431.jpg

Ieri a fost vant foarte puternic, insa la mine in zona s-a circulat:

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

la Arad zapada faina si frig

ma circul prin oras cu un punto echoipat cu caucicuri de iarna

senzational ce bine merge masinuta cu aceste cauciucuri si peste ce ogase si damburi de zapada a trecut....caucicurile de iarna fac diferenta pe zapada afanata (e prea frig sa se batatoreasca)

luni am luat patrolul sa il ajut pe un prieten sa isi aduca copilul acasa de undeva din judet

drum national pe alocuri curatat (ciruculau plugurile DAR CU LAMA RIDICATA :uameni)

drum comunal in curs de curatare (un excavator facea pista de avion din drum...dar era la jumate din munca numai)

patrolul cu BFG MT KM

dezastru pe zapada mica si batucita

nici o treaba

unde sunt sigur ca mergeam fara emotii cu fiatul.... a trebuit sa merg in 4x4 pentru stabilitate

la anul o sa ma prinda incaltat cu BFG AT iarna

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Deci?

La mine in berceni strazile principale sunt bine deszapezite iat cele secundare se prezinta acceptabil. Trebuie sa ies la dat cu lopata si cazmaua ca sa-mi pot scoate masinile din parcare... se impune cred si un tarnascop pt spart gheata.

Va salut !

Link spre comentariu

Cu siguranta vremea din fotoliu este superba ... la mine e chiar vara in living ...stau in slapi si in tricou cu paiul intr-un frape. :grin:

Razvane,

In urma cu cateva zile ai fost cu Giorgel si Nike sa duci un aparat in zona Budesti ...n-ai ajuns in locatia propusa ...stii de ce? Ptr ca "iarna normala" de acolo nu ti-a permis sa mergi mai departe...

Este evident ca iarna asta este putin mai altfel ...nu de speriat dar putin mai altfel ... Faptul ca am preluat o stire (avertizare) si am pus-o aici dupa care au aparut "viteji de sufragerie" gen dan carp care sa rada din fotoliu ca nu a nins destul ...A FOST O MARE GRESEALA din partea mea. Probabil trebuia sa apara o stire de genul "va ninge dar mergeti unde doriti, va fi mai bine ca vara" ... :grin:

De ce e periculos pe viscol? O temperatura de -10grC poate ajunge urmare a unui viscol ...la -30/-40gr ...Stii atunci ce se intampla atunci...cu anumite parti ale corpului uman? (imaginea de mai jos)

In oras iarna e intr-un fel ...in afara orasului e totul diferit ...in zilele urmatoare voi merge intr-un loc ptr a duce niste medicamente (Insula Mare a Brailei) unde chiar a fost "cod rosu" zapada atingand si 4m inaltime ...

Negarea poate fi o terapie de infrangere a anumitor temeri, desigur ... :grin:

Intr-un fel sau altul ...urmare a vizualizarilor si reply-urilor din acest topic se pare ca voi nu ati fost chiar indiferenti la vremea de afara si implicit la avertizarea mea ... Vorba aia:"nu mi-e frica de baubau dar parca imi cam tzatzaie curu DOAR cand ma uit pe geam ...parca e un pic de baubau pe acolo" ...adica in traducere ...topicul cu "avertizarea de baubau" si-a atins scopul ...in 100% din cazuri ... :ha:

degereturi.jpg.623bec2b5835f1cba1fc10d54d6723b9.jpg

• Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Totul e minunaaat ooooo minnnuuunnnnat

Tunari Dimieni ... exact la fel ca ieri .... fara viscol ....

Ne vedem la vot:tk pdl

DSC_0051.JPG.ad3d6d17992cd38bf5edb6fbe0bf15f3.JPG

DSC_0046.JPG.a36a1d4ef011f66bc959f3c23b5207fc.JPG

1161510252_DSC_0005-Copy.JPG.63c4534b6c85959c4819eaa9ef2d2c31.JPG

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Si de la mine cateva poze noi. Traiasca lopata!

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395545_2848252524233_1197050626_32314669_1861436561_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/406507_2848254004270_1952126409_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404808_2848254644286_1197050626_32314672_1661957829_n.jpg

Link spre comentariu

Pasul sau trecatoarea Berceni,

asa se circula de 2 zile intre IMGB si centura capitalei, 5 km cu 3 vole in fata pe un culuar de 2m latime.

http://www.youtube.com/watch?v=GV8yabKi9i8...eature=youtu.be

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Pasul sau trecatoarea Berceni,

asa se circula de 2 zile intre IMGB si centura capitalei, 5 km cu 3 vole in fata pe un culuar de 2m latime.

:op:op:op

La mine e plaja cu nisip fin pe langa ce vad acolo....

Link spre comentariu

Daca i-ar fi dus putin mintea veneau cu o freza, dar asa e la noi inloc sa ne usuram treaba o ingreunam, am stat 1,5 ore blocat in dreptul statiei de metrou Berceni pentru ca nu mai aveau unde sa impinga zapada cu volele :grin:, in unele locuri nametii formati de vole ating si 3 metri inaltime, tot o imping tot o imping sa vedem pana unde.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Yonule , mana aia de la tastatura ti se trage....

Ce zic eu si ce intelegi tu ...ma rog ...nici nu aveam asteptari marete de la tine... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

http://www.click.ro/news/national/zapada-maidanezi-adapost-acoperis-prabusit_0_1337266351.html

Apel disperat: un adăpost s-a prăbuşit peste 230 de maidanezi

Patrupedele sunt acoperite de zăpadă în satul pelinu din judeţul Călăraşi

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Am avut norocul sa ma situez in mijlocul evenimentelor anuntate, macar geografic. Focsani-ul e resedinta de judet,la 180 km de Bucuresti, pe DN2.

Pe 3 februarie, viscol peDN2/E85, zapada batatorita, pe drumuri judetene, zapada mare,50-60 cm. 5 februarie, a venit aia mare, ninsoare grupa mare,viscol, -10 grade, orasul Focsani, parea parasit, cateva masini pe strada, multe blocate,patinaje,etc. Am norocul sa trag de o duba incarcata si dupa vre-o 2 km rup o planetara. Schiopatand ajung acasa, dau la lopata, bag masina undeva, tractiune doar pe o roata spate. Zapada, intre blocuri 1,5-2,5 m, pe strazi la fel,doar o banda circulabila pe principalele artere,oamenii merg pe bulevard printre masini. Nu circula nimic spre Bucuresti,orasul e blocat.

Azi, am norocul sa plec cu cineva la vre-o 18 km , pe DN2/E85, facem 3 ore, ajungem. Mare noroc, sintem printre primele 10 masini din spatele frezei, troiene de 3-4 metri,portiuni chiar fara zapada, drumuri secundare blocate.

In sfarsit mi-am luat si eu masina(Tiguan-ul),pot merge la aprovizionare,etc, intr-un oras semi-blocat, unde masinile se parcheaza pe bulevardele principale,dupa ce lama a curatat drumul(nu si a mea).

Asta e cu vremea, ai mei au apucat si 53-54 si sa stiti ca era cam la fel... Acum se mai ia curentul pe la tara, atunci nu prea era...

Daca ar mai sterge cineva mistourile din topicul asta ar fi un semn bun pentru off-topicuri .

3 februarie, DN2

49390412_03022012044(Medium).thumb.jpg.7ef44927c15213a4d5316fd4c902d314.jpg

5 februarie, centrul orasului

309850412_05022012049(Medium).thumb.jpg.57f104fdd742be1ad09425400dc8f7a2.jpg

8 februarie, DN2

162517568_08022012063(Medium).thumb.jpg.6729b6719fdfc899c2c9a09e94bb82b6.jpg

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

am asistat si eu la toata agitatia asta si ma bag sa trag niste concluzii:

1. unii se cearta ca nu a venit zapada si inghetul pe 3-5 si a venit dupa 6 februarie... nu conteaza ca a venit, dar de ce nu a venit cand s-a anuntat. in Romania nici macar vremea nu e punctuala si serioasa! nimeni nu realizeaza ca experienta a dovedit ca predictiile meteo au o marja de eroare fireasca, vantul bate cum vrea muschiul lui, nu cum zic prezentatoarele de la TV.

2. o alta problema este si aceea ca nu a venit vremea rea peste tot, de ce nu a venit peste tot?! ca daca in unele zone situatia este acceptabila, e nasol! nu conteaza ca sunt si cateva zone cu blocaje mari, reale... de ce nu s-a blocat totul?!

3. am avut si "masina mica" si de 3 ani am 4x4: fratilor, e diferenta, mare!!! aia care ne injura de obicei prin trafic ca ce cautam cu fierataniile astea mari si ii incurcam, ar trebui sa vada si ei diferenta asta. am tras din zapada 2 masinute care nu aveau absolut nimic in echipare de sezon. dupa ce m-am chinuit cu vecinul meu sa-l leg cu cinetica din dotare, m-am dus eu in Cora sa-mi cumpar o sufa "ieftina" ca sa nu ma mai chinui cu alte ocazii, si chiar a doua zi mi-a prins bine ca am facut "investitia" aia. am zis ca mai bine dau io banu' decat sa ma mai chinui. ca n-am inima sa trec pe langa cineva "in suferinta".

4. e iarna fratilor! e normal sa fie zapada, frig, inghet, etc. ai cu ce, iesi pe strada, nu ai cu ce stai in casa, mergi cu RATB, etc. pt situatii de urgenta reale, exista institutii cu dotari corespunzatoare. exista voluntari, ca cei de pe forum, etc. din ce vad eu, autoritatile misca in perioada asta. ca nu o fac perfect, e alta poveste, dar nu se poate spune ca nu intervine nimeni.

5. unii urla disperati sa ii salveze autoritatile din nameti, dupa ce au fost avertizati ca vine nasoleala... sincer, io i-as scoate din zapada, dar dupa aia le-as trimite factura. pt ca cei mai multi zic: mi se rupe, lasa ca oricum vine cineva sa ma rezolve... si ei nu au la ei nimic, poate cel mult niste gume de iarna luate second hand, cu DOT de pe vremea bunicii si un 30-50% profil, ca oricum merge cu ele doar cateva luni. pe astia i-as si amenda, pe langa factura. asta pt ca tot e "democratie" si lumea vrea sa traim ca in "occident".

6. autoritatile sunt si ele de cacao ca isi dau cu stangul in dreptul, dar avantajul lor este ca isi permit, au monopol :grin:

7. toti vor ceva de la ceilalti, dar nu prea sunt atenti la ce ar trebui ei sa faca, adica sa se pazeasca singuri. solutia asta este sigura 100%. dar iti trebuie un oarecare bun simt sa o observi. odata cu "democratia" lui peste, oamenii au inceput sa uite lucruri elementare. ma trag dintr-o zona cu ierni serioase, si stiu ca acolo oamenii isi fac provizii de lemne si hrana suficiente sa le ajunga pana in primavara. si nu i-am auzit niciodata sa se planga ca e prea mare zapada si nu vine nimeni sa le curete strada. in "democratie" e mai simplu sa urli ca NU AI si sa ceri orice, ca doar e democratie si ai drepturi.

8. ca si in cazul cutremurelor, unde se spune ca nu cutremurul omoara oameni, ci cladirile facute de ei, la fel frigul si zapada iernii nu omoara oameni, ci inconstienta si nepregatirea specifica pt acest sezon omoara oameni. si este iarna de cand e lumea... "iarna nu-i ca vara..." dar poate facem o petitie online si cerem anularea acestui sezon...

astfel ca fiecare parte speculeaza aspectele care ii sunt favorabile, atat cetatenii cat si autoritatile, diverse alte grupuri... si se pierde din vedere esentialul, firescul...

va doresc o iarna frumoasa tuturor! [fulgu]

De departe cel mai pertinent punct de vedere de cand citesc topicul asta si forumul in general.Daca am fi mai multi asa obiectivi si mai putina katerinca cand e vorba de lucruri serioase,poate ca ne-am intelege mai bine si nu ar mai aparea atatea contre total copilaresti.:br

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare