Kess Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Fiabilitate Defender ca fapt divers... Defender-ul din poza are diff ARB... nu stiu daca ai si compresorul... dar sunt curios daca tine presiunea... bafta Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Fiabilitate Defender Am un rezervor de aer . In 2 zile se goleste butelia daca nu ramane pe automat compresorul Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Fiabilitate Defender Nea' Bullbar... te stiam om serios... ce-ti veni cu Defender-ul? Daca-l vrei de oras, de plimbari pe pajisti si plaja... da... dar cred ca-i mai fain un Rubicon... acuma la modul serios... daca intre timp englezii nu au reinventat otelul iti spun ca o sa rupi planetarele si diferentialele f f f repede... Puntile sunt aceleasi de mai bine de 20 de ani... cu aceleasi bube... daca vrei diff fata spate, planetare HD mai pune deoparte aprox. 4.500 euro... p.s. iti spune astea un om care a avut curtea plina de LR... bafta Asa..dupa cum ma stii....n-am tinut cont de sfatul nimanui :ha: Ca si in viata, eu intreb doar ca sa mi confirm dorintele, nu ca sa calculez vreo chestie economica, asta mai ales pentru ca atunci cand imi place ceva nu prea conteaza parerea celorlalti. Revenind la obiect...am decis sa mi iau un Def 90 cu pachetul de offroad inclus si cu cel de confort....sau cum dracu se cheama. Am inteles cam cum vine treaba cu TC si de ce e motorul de 2.2. Ramane de vazut cat e de fiabil. E drept ca nu mi intra umerii in pozitia corecta, dar stau pe buca dreapta rezemat de cotiera :grin: Abia astept sa0mi ajunga masina. Sa vad acum cine naiba face serviceul, dar la bafta mea precis dau de cel mai mare escroc de pe pamant:banana Una peste alta...ne vedem la joaca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Fiabilitate Defender Asa..dupa cum ma stii....n-am tinut cont de sfatul nimanui :ha: Ca si in viata, eu intreb doar ca sa mi confirm dorintele, nu ca sa calculez vreo chestie economica, asta mai ales pentru ca atunci cand imi place ceva nu prea conteaza parerea celorlalti. Revenind la obiect...am decis sa mi iau un Def 90 cu pachetul de offroad inclus si cu cel de confort....sau cum dracu se cheama. Am inteles cam cum vine treaba cu TC si de ce e motorul de 2.2. Ramane de vazut cat e de fiabil. E drept ca nu mi intra umerii in pozitia corecta, dar stau pe buca dreapta rezemat de cotiera :grin: Abia astept sa0mi ajunga masina. Sa vad acum cine naiba face serviceul, dar la bafta mea precis dau de cel mai mare escroc de pe pamant:banana Una peste alta...ne vedem la joaca! Respect pentru decizie. O viata avem, trebuie sa facem in ea si ce ne place nu doar chestii rationale. Fiarele se strica toate. Noi sa fim sanatosi si sa avem bani sa le reparam. Eu mai bine dau 1000 euro sa repar o masina pe care o iubesc decit 100 de euro pentru o masina care nu imi place. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Fiabilitate Defender Ia sa vedeti ce am inteles eu din ce a postat o gramada de lume despre Defender: Argument 1: e naspa ca e conserva de aluminiu si daca te dai peste cap se turteste rau si mori! Contraargument: e din aluminiu ca sa fie usoara sus si grea jos si astfel sa fi stabila la inclinari laterale. bunica a murit de septicemie dupa ce s-a taiat intr-o frunza de porumb si s-a infectat. Pitonul (Petru) a scapat din conserva desi dupa poze ar fi trebuit sa fie langa bunica!:grin: Argument 2: e de cacat ca n-are blocante Contraargument: are TC care in conditiile UNICEI REGULI din offroad functioneaza mai bine si mai putin costisitor. (Regula zice: in offroad mergi cat de incet poti si cat de repede trebuie) Argument 3: nu e fiabil Contraargument 1: ba e!:grin: Contraargument 2: mi se rupe, il pun la loc! Contraargument 3: prost esti tu! Argument 4: e urata! Contraargument: proasta-i ma ta! Argument 5: motorul e puturos Cotraargumentul meu: ia-ti patrol de 3.0 si pune i 35! Argument 6: e scumpa! Contraargument: cand bagi in offroad o masina de 35.000 de euro, inseamna ca boasele tale sunt suflate cu aur, curu' ti-e pavoazat cu cristale Swarovski si putsa o ai din platina cu diamante! Concluzie: Eu am intrat in ceea ce inseamna offroad traditional cu o masina pe care am dat 18.000 de euro, un Patrol, Animalul pt cunoscatori. Am pus pe ea ce-i trebuia pana la suma de 25.700 de euro. Sase ani m-am dat peste tot fara macar sa-i stric vreo planetara, pana intr-o zi cand....s-a rupt blocantul spate. Am dat-o cu 8.000 de euro. A fost buna masina? A fost nasoala? Fiabila? Mai e fiabila acum? Cine poate spune? Si pe cine intereseaza?:ha: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Fiabilitate Defender Petre,ai procedat bine ca ai luat LR ,ideea este ca intradevar planetarele si coroanele de serie sunt mai slabe decat la alte masini de teren dar varianta Ashcroft este minunata atat planetare cat si coroane si chiar au GARANTIE de 5 ani,la mine vreo 2 ani nu s-a rupt nimic,aveam cauciucuri pe 33 dar dupa ce am pus 35 am rupt si planetara fata si spate si cap de planetara dar fara nici un comentariu,doar am trimis poze si baietii mi-au trimis altele noi doar transportul l-am platit eu.Sunt masini relativ simple,piesele daca le iei din Anglia sunt ieftine,tote problemele mele cu planetare si coroane s-au intamplat in regim de concurs,in regim de plimbare prin padure poate ca nu se rupe asa de repede.Cu privire la blocaje ,eu am pe spate Detroit Locker si pe fata Detroit Truetracsi nu am compresoare si alte dispozitive si crede-ma ca sunt foarte multumit de cum se comporta masina ,toata chestia este sa te obisnuiesti cu ea,in rest spor la offroad-eala tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Fiabilitate Defender Asa..dupa cum ma stii....n-am tinut cont de sfatul nimanui :ha: Ca si in viata, eu intreb doar ca sa mi confirm dorintele, nu ca sa calculez vreo chestie economica, asta mai ales pentru ca atunci cand imi place ceva nu prea conteaza parerea celorlalti. Revenind la obiect...am decis sa mi iau un Def 90 cu pachetul de offroad inclus si cu cel de confort....sau cum dracu se cheama. Am inteles cam cum vine treaba cu TC si de ce e motorul de 2.2. Ramane de vazut cat e de fiabil. E drept ca nu mi intra umerii in pozitia corecta, dar stau pe buca dreapta rezemat de cotiera :grin: Abia astept sa0mi ajunga masina. Sa vad acum cine naiba face serviceul, dar la bafta mea precis dau de cel mai mare escroc de pe pamant:banana Una peste alta...ne vedem la joaca! uite un om hotarat si cu capul pe umeri. bravo, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! treci si pe la noi cand ai timp. e multa informatie utila : http://www.lroc.ro xtima DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Fiabilitate Defender uite un om hotarat si cu capul pe umeri. bravo, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! treci si pe la noi cand ai timp. e multa informatie utila : http://www.lroc.ro xtima Pai trec sigur, ca acum daca am schimbat "tabara"....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Fiabilitate Defender Asa..dupa cum ma stii....n-am tinut cont de sfatul nimanui :ha: Ca si in viata, eu intreb doar ca sa mi confirm dorintele, nu ca sa calculez vreo chestie economica, asta mai ales pentru ca atunci cand imi place ceva nu prea conteaza parerea celorlalti. Revenind la obiect...am decis sa mi iau un Def 90 cu pachetul de offroad inclus si cu cel de confort....sau cum dracu se cheama. Am inteles cam cum vine treaba cu TC si de ce e motorul de 2.2. Ramane de vazut cat e de fiabil. E drept ca nu mi intra umerii in pozitia corecta, dar stau pe buca dreapta rezemat de cotiera :grin: Abia astept sa0mi ajunga masina. Sa vad acum cine naiba face serviceul, dar la bafta mea precis dau de cel mai mare escroc de pe pamant:banana Una peste alta...ne vedem la joaca! Nene Bullbare, asa cum am mai zis si pe alte topicuri, alegerea unui LR se face "cu inima"! Iti doresc sa te bucuri de el si sa te poarte pe unde vrei tu! Cum zicea si @KYK, te asteptam pe forumul nostru (si, de ce nu, si in clubul nostru:wink:); sper sa-ti ajunga "bijuteria" in timp util ca sa poti participa si la Intalnirea de anul asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76223-Intalnirea-anuala-a-pasionatilor-LR-RR-2013 (evident, daca iti face placere, te primim si fara masina:grin:) (P.S. Imi place la nebunie "sinteza" pe care ai facut-o mai sus:h5) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Fiabilitate Defender :wtf1: un fost proprietar de nissan patrol isi cumpara un land rover :shock: sigur nu este o gluma :grin: totusi nu e 1 aprilie. Lumea se schimba :ha1 Sa fie intr-un ceas bun si sa va poarte pe unde vreti cu zambetul pe buze. De ce ai ales Land Rover Defender? 1 Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Fiabilitate Defender :wtf1: De ce ai ales Land Rover Defender? Simplu. Sa fie mai activ pe forum, sfaturi, ajutor. P.S. Azi am revazut Defender-ul dotat cu fel de fel si super antena, ptr. care am avut si am tot respectul, si culmea, la cateva ore ma saluta un Defender de ultima generatie. Culmea, este masina care ma intriga. 1 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 (editat) Re: Fiabilitate Defender :wtf1: un fost proprietar de nissan patrol isi cumpara un land rover :shock: sigur nu este o gluma :grin: totusi nu e 1 aprilie. Lumea se schimba :ha1 Sa fie intr-un ceas bun si sa va poarte pe unde vreti cu zambetul pe buze. De ce ai ales Land Rover Defender? Draga Valentin, e drept ca am fost proprietar de Nissan, dar am fost proprietar si de Mercedes G, Mitsu in mai multe variante de la 3.500 la 2.500, toyota hilux si nu in ultimul rand...aro si luaz:grin: Nu exista pe acest pamant o masina care sa mi satisfaca mie nevoile :ha: O singura masina NU MI-A PLACUT: Jeep! Pot spune si de ce: zici ca stai sa te caci in ea! Dupa mine, offroad - ca si toate sporturile - ar trebui sa dezvolte OMUL, nu MASINA! Adica din acea simbioza om-masina, scula e pe ultimul loc. Ei bine, se pare ca Defenderul este genul asta de masina care te face sa fii "mai bun". La banii aia puteam sa mi iau orice, dar am avut toate marcile si crede ma, asa cum conduc eu, sunt nefiabile. La motorul de 3.500 de 220 hp de la Mitsu, ar trebui sa fii nebun sa intri in teren cu un consum de 100% si pe sosea de 25%. Adica ai strica bani aiurea. G-ul e greoi, inflexibil si de ce mai multe ori submotorizat, iar cand e bine motorizat ar trebui sa ai actiuni la Petrom-Omv. Unele sunt prea lungi, altele nu arata bine. Petru (Pitonul) nu s-a acomodat cu Defenderul cum eu nu m-am acomodat cu G-ul iar Goganul 24cm cu Toyota. Max e cu Toyota siorice masina i-ai dat nu ar schimba o! Pe de alta parte, este vorba despre stilul de mers. A-i da in "pizda" cum se zice, nu este stilul meu. Mie mi place sa ma pliez pe teren, sa caut solutii optime de trecere, nu sa calc aceleratia doar pentru ca am o pedala haioasa. Nu in ultimul rand, Defenderul este ultima masina pe care puteam s-o iau in acest an. In afara de Def, cu punte rigida mai sunt pe piata G-ul si Jeep (vorbesc de masini noi 2013 nu second hand). Am explicat mai sus de ce nu iau Jeep sau G. Deci...pot raspunde ca n-am avurt de ales:grin: Sunt multe de zis, mai ales chestii esoterice: unde ma va duce Defenderul? (ma refer la prieteni comuni) Este ca o femeie, te duce in lumea ei concomitent cu crearea unei lumi cu ea. Cu Nissanul am avut cea mai frumoasa perioada din viata mea, a fost prima iubire, prima "tipa" pe care am "iubit-o total". Nu m-a inselat niciodata, mi-a facut cei mai frumosi prieteni, mi-a deschis o lume pe care n-o stiam. Prin "ea" i-am cunoscut pe toti de pe acest forum. Cand a plecat s-o frece altul....a fost ca la divort :ha: ne am impartit lumile si am mers mai departe. Sper doar ca Defenderul sa mi ofere o lume. Nu ma intereseaza cat costa. Life it's a bitch and I love to fuck it! Editat Februarie 17, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Fiabilitate Defender Se zice ca, dupa ce ai incercat toate masinile tot la defender ajungi. Tu esti exemplul concret al acestei ziceri. Pina acum tonul discutiei a fost putin "defen"-siv, ai incercat sa demontezi argumentele circotasilor. Zi-ne si ceva de bine: de ce ai ales tu Defender? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 (editat) Re: Fiabilitate Defender Petre,ai procedat bine ca ai luat LR ,ideea este ca intradevar planetarele si coroanele de serie sunt mai slabe decat la alte masini de teren dar varianta Ashcroft este minunata atat planetare cat si coroane si chiar au GARANTIE de 5 ani,la mine vreo 2 ani nu s-a rupt nimic,aveam cauciucuri pe 33 dar dupa ce am pus 35 am rupt si planetara fata si spate si cap de planetara Eu am comandata totul HD din fabrica. Daca planetarele se rup la cauciucurile standard la 122 hp si cu TC inseamna ca eu sunt cel mai prost sofer de pe acest forum! Cat despre participarea in concursuri cu ACEASTA masina...nici vorba! Mie mi plac provocarile gen CAMEL TROPHY, nu genul de campionat romanesc in care....nu ma enerva sa zic mai multe ca abia am revenit pe forum si iar ma iau cu toti la cearta:grin: Editat Februarie 17, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Fiabilitate Defender Se zice ca, dupa ce ai incercat toate masinile tot la defender ajungi. Tu esti exemplul concret al acestei ziceri. Pina acum tonul discutiei a fost putin "defen"-siv, ai incercat sa demontezi argumentele circotasilor. Zi-ne si ceva de bine: de ce ai ales tu Defender? Cred ca sunt cea mai defensiva persoana de pe acest forum:ha: Cat despre criteriile personale, iata cateva: eu am nevoie de o masina care sa se plieze pe teren, adica sa nu rup nici masina nici mediul ca sa urc o panta. De strada am un Jaguar de 4 litri cu asa de multi cai incat nu am ajuns in trei ani sa-i pot da a 5-a decat de vreo 4-5 ori pe autostrada. TC este incantator! M-am urcat intr-unul si am vazut cum functioneaza in teren: BELEA! Nu ai nevoie de forta multa, nu ai nevoie de asa zisul "span in pizda", doar treci ca o soparla :grin: Am vazut multi prosti al caror unic tel este sa rupa cu rotile totul, dar nu e genul meu. E o masina robusta si in ciuda carcotelilor 70% din toate Defender-urile produse inca functioneaza pe acest pamant. Eu nu consider un sfat din partea cuiva decat atunci cand stiu care este relatia acelei persoane cu obiectul sau situatia la care se refera. De exemplu, n-am sa-l cred niciodata pe GPS-cu daca mi va vorbi de Jeep, dar am sa iau in considerare sfatul lui Marius Lupu la acelasi capitol. Cum n-am sa l cred niciodata pe Vali Babu cand imi va spune cum se orienteaza el in padure:ha: Depinde de om, iar mie mi place Defenderul pentru ca este fiabil. Ce se strica, se strica la toate masinile conduse sub impulsul adrenalinei, oboselii sau pur si simplu teribilismului. Cand am mers cu Defenderul in probe...la un moment dat m-am uitat in oglinda. Si ce sa vezi? IO! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Fiabilitate Defender Sper doar ca Defenderul sa mi ofere o lume. Nu ma intereseaza cat costa. Life it's a bitch and I love to fuck it! Depinde de om, iar mie mi place Defenderul pentru ca este fiabil. Ce se strica, se strica la toate masinile conduse sub impulsul adrenalinei, oboselii sau pur si simplu teribilismului. Cand vorbele astea vin de la un om care incercat cam tot ce se poate incerca in materie de masini de off-road, cred ca merita sa puna pe ganduri o mare parte din cei de pe aici:wink: Chapeau!:h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Fiabilitate Defender Ei , uite , am si eu aceasi dilema - nu-mi place nici o marca , nici o masina . Nu gasesc nici una de nota 8 . ( .... la 10 ar fi masina perfecta pentru aplicatia respectiva - adica unicornu' , nene ...- la 9 e masina optima care te face sa fii mandru de simbioza si pentru ea merita si faci guturai ca ai deszapezit-o cand nu ar fi fost necesar , etc .... in conditiile in care masina respectiva mi-ar da mie o nota de doar 7...) . ... aim uacing iu , bre ... sper sa traiesc destul ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Fiabilitate Defender Bun venit in randul posesorilor de LR! Jaguar + Land Rover e si combinatia mea de suflet. Defender-ul e o masina de rebel, de nonconformist, cred ca ti se potriveste manusa. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 (editat) Re: Fiabilitate Defender Ei , uite , am si eu aceasi dilema - nu-mi place nici o marca , nici o masina . Nu gasesc nici una de nota 8 . ( .... la 10 ar fi masina perfecta pentru aplicatia respectiva - adica unicornu' , nene ...- la 9 e masina optima care te face sa fii mandru de simbioza si pentru ea merita si faci guturai ca ai deszapezit-o cand nu ar fi fost necesar , etc .... in conditiile in care masina respectiva mi-ar da mie o nota de doar 7...) . ... aim uacing iu , bre ... sper sa traiesc destul ... Dragule, n-ai sa gasesti niciodata masina perfecta, femeia perfecta si nici macar copilul tau nu va fi perfect. Aceasta lume nu e una a perfectiunii, ci una a adaosului la imperfectiune. Eu zic sa te uiti mai bine la tine si la ce vrei sa faci. Vrei competitii? Fa ti o caracatita si da te pe unde vrea muschiul tau. Vrei raid? Ia ti o masina de raid! Vrei expeditii? Procedeaza in consecinta. Dupa ce ai luat masina care ti place CUM ARATA, incepi o relatia cu ea: o testezi, o rupi, vezi cand si cum te lasa, o incerci in toate gaurile, fix ca pe o femeie. (aici ma refeream la testari, nu gauri:grin:) Incet-incet, daca norocul e de partea ta...vei avea o masina pt sufletul tau. Uita te la Razvan GTC, are o toyota vai mortii ei, dar nu-sar desparti niciodata de ea. Asa sunt multi pe forum. Si chiar daca ai avea masina perfecta...precis nu ai fi multumit: ai fi invidiat, barfit, ti s-ar fura....asa ca: ia ti o dacie, pune i troliu, cara in portbagaj doua punti de trecere din duraluminiu (chestiile alea care se aseaza peste santuri ca sa poti trece) si da te n paduri ca un jmeker!:ha: Nu va fi nicio diferenta intre tine si restul, in afara faptului ca toti vom discuta despre tine! Later edit: cred ca sunt singurul imbecil depe acest forum care a bagat un Porshe Cayenne in offroad. Rezultatul? Mi-a placut de-nebuneam! Ce spuneau ceilalti? Mi se rupea, mie mi-a placut. Pentru 5 luni am avut un G-Brabus de 5 litri. Decolam! Consuma 33%:ha: O porcarie de masina! Nu era buna decat la agatat femei chioare cu sifilis! Prin urmare....daca nu ti place nicio masina, da-o pe enduro!:grin: Editat Februarie 17, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Fiabilitate Defender Pai ...am cam trecut prin astea ...( n-am avut placi de aluminiu , erau podete de schela din fieroanga ...) . In prezent imi fac eu cu manutele astea doua un frankestein , dar dupa un timp oricine oboseste sau se satura , si pipaie fundul baltii cautand PERLA NEAGRA ( epilata ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Fiabilitate Defender Si ca sa incheiem chestia asta cu "fiabilitatea" si "potenta" unei masini: http://www.youtube.com/watch?v=AEd4qdvN8_U&list=PL5E1414F558099F33 Asa mi lace mie in offroad! Nu sa dau span si sa sar cu o caracatita pana i rup cauciucurile! "Cat se poate de incet, cat e nevoie de tare"! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Fiabilitate Defender sper sa te duca cel putin cit m-a dus pe mine s2a-ul si tot cu atitea belele cite am avut eu cu ea ( exact 2 in peste 620 000 km din care putin peste 500 000 i-a facut cu mine) ca un dobitoc, dupa 15 ani impreuna am vindut-o. LR-ul e ca femeia, cere atentie, dar daca ai grija de ea nu te lasa, si tot ca femeia o sa-ti aduca momente de neuitat- si bune si .....:ang3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 (editat) Re: Fiabilitate Defender Felicitari.EEEEE-ti-ai luat Defender p[entru ca ai auzit ca nu se mai fac din 2015.:br Sa vii neaparat pe lroc.ro si poate ajungi in 24-26 Mai la Annual meeting. Acolo poti sa vezi cateva bucati-a mea, carabinierul, camuflata lui Sky, etc. si sa re-inveti sa mergi in teren dificil cu 2000-2500 rot/min. PS: Nu numa Petre a avut accident-a mea a sarit parleazul de 3m la 110km/h din drum in malul de langa drum. PS2: o sa intalnesti pe la noi si mecanici care stiu cu ce se mananca Defenderu' si sigur o sa iti placa sa mergi pe la ei. Editat Februarie 17, 2013 de nick67 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Fiabilitate Defender Cand vorbele astea vin de la un om care incercat cam tot ce se poate incerca in materie de masini de off-road, cred ca merita sa puna pe ganduri o mare parte din cei de pe aici:wink: Chapeau!:h5 ... ... mie mi-a placut Claudia Cardinale Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Fiabilitate Defender Ia sa vedeti ce am inteles eu din ce a postat o gramada de lume despre Defender: Argument 1: e naspa ca e conserva de aluminiu si daca te dai peste cap se turteste rau si mori! Contraargument: e din aluminiu ca sa fie usoara sus si grea jos si astfel sa fi stabila la inclinari laterale. bunica a murit de septicemie dupa ce s-a taiat intr-o frunza de porumb si s-a infectat. Pitonul (Petru) a scapat din conserva desi dupa poze ar fi trebuit sa fie langa bunica!:grin: Argument 2: e de cacat ca n-are blocante Contraargument: are TC care in conditiile UNICEI REGULI din offroad functioneaza mai bine si mai putin costisitor. (Regula zice: in offroad mergi cat de incet poti si cat de repede trebuie) Argument 3: nu e fiabil Contraargument 1: ba e!:grin: Contraargument 2: mi se rupe, il pun la loc! Contraargument 3: prost esti tu! Argument 4: e urata! Contraargument: proasta-i ma ta! Argument 5: motorul e puturos Cotraargumentul meu: ia-ti patrol de 3.0 si pune i 35! Argument 6: e scumpa! Contraargument: cand bagi in offroad o masina de 35.000 de euro, inseamna ca boasele tale sunt suflate cu aur, curu' ti-e pavoazat cu cristale Swarovski si putsa o ai din platina cu diamante! Concluzie: Eu am intrat in ceea ce inseamna offroad traditional cu o masina pe care am dat 18.000 de euro, un Patrol, Animalul pt cunoscatori. Am pus pe ea ce-i trebuia pana la suma de 25.700 de euro. Sase ani m-am dat peste tot fara macar sa-i stric vreo planetara, pana intr-o zi cand....s-a rupt blocantul spate. Am dat-o cu 8.000 de euro. A fost buna masina? A fost nasoala? Fiabila? Mai e fiabila acum? Cine poate spune? Si pe cine intereseaza?:ha: Cea mai tare argumentatie pro-Defender!:ha: Bine ai venit in lumea noastra ("oamenii cu cele mai nefiabile masini") - o sa-ti placa!:banana 1 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate