Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fiabilitate Defender

poiuy

Postări Recomandate

Re: Fiabilitate Defender

Prin cele citite aici, mi-am reamintit inca o data, cu placere, ce de mi-am luat un LR si de ce il folosesc cu mandrie, placere de fiecare data, dar si sper ca @cos sa aiba timp destul sa ne urmareasca.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Haim uacing , uacing ai em ( daca asta ar conta cumva , undeva ... ) ... desi inca n-am gasit pe nimeni impartial . Admir in schimb superba natura umana , unica in unicitatea ei . In unele cazuri perechea om/masina se apropie de perfectiune la un moment in relatia lor .

( ... in rest numai ganduri de iubire porcoasa in ambele sensuri ... )

Uacing ai em , haim uacing .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Haim uacing , uacing ai em ( daca asta ar conta cumva , undeva ... ) ... desi inca n-am gasit pe nimeni impartial . Admir in schimb superba natura umana , unica in unicitatea ei . In unele cazuri perechea om/masina se apropie de perfectiune la un moment in relatia lor .

( ... in rest numai ganduri de iubire porcoasa in ambele sensuri ... )

Uacing ai em , haim uacing .

mesajul asta e mind blowing !

bravo frate, ma faci sa ma simt viu si adevarat . si unic . achiesez total !

nu te lua dupa astia, Defenderul e naspa, eu de aia mi-am luat Discovery .

uacing 4 ever !

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nea' Bullbar,

Acuma daca tot ai facut-o... sa o stapanesti sanatos... si cum in astfel de situatii se vine cu o tarta, am pentru domnia ta un set de planetare spate HD de la Ashcroft (cadou) ... diff iti iei mai incolo sau primesti de ziua ta daca esti cuminte.

Bafta

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Nea' Bullbar,

Acuma daca tot ai facut-o... sa o stapanesti sanatos... si cum in astfel de situatii se vine cu o tarta, am pentru domnia ta un set de planetare spate HD de la Ashcroft (cadou) ... diff iti iei mai incolo sau primesti de ziua ta daca esti cuminte.

Bafta

Multumesc, Kess! Sa mi spui cu ce masina te dai sa ti dac si eu un cadou, gen...o sticla de uiski :tk

Link spre comentariu

• 8 ani mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Salut

Eu am unDefender 110, Td5 si o Toyota Land Cruiser J120 (1999 si 2006). Daca vrei sa mergi la mare in Grecia, sosele+autostrazi, si macadam usor/mediu ,atunci mergi cu Toyota. daca vrei overlanding, munti, noroaie si adrenalina, atunci mergi cu Defender-ul. Evident, folosind in asa conditii masina, apar si defectele, ca doar orice se mai si strica. Pe unde Toyota se chinuie pe teren, Defenderul abia incepe. Unde se chinuie Defenderul pe asfalt, Toyota abia incepe. Cam asa stau lucrurile.

Conteaza cel care conduce masina, si cat de bine o cunoaste.

Am Defender de 11 ani, am schimbat o planetara fata, ca sunat are, dar nu ca s-a rupt. ( adevarul este ca am ARB fata spate)

Cum spuneau si ceilalti, depinde ce vrei sa faci cu masina....

Sosea+macadam mai mult sau mai putin bun, atunci clar Tpyota.

Daca vrei sa mai iesi de pe macadam, si ai nevoie de o tractiune mai buna, atunci Defender. Dar, nu uita, Defender-ul e o utilitara. Fara lux, muzica, si protectie de praf/apa. In Toyota ai multe accesorii de masina de oras, care sunt tare bune pe sosea/macadam, care Defender-ul nici nu le-a visat vreodata.

Cat despre intretinere, daca ai grija, cred ca e mai ieftin Defender-ul la intretinere decat orice alta masina, in aceleasi conditii de exploatare.

Bafta la achizitie

Editat de offroad_g

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare