KYK Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Pai masina am, chiar daca nu e LR, nu tre' sa ma ia nimeni. Sau nu pot veni cu Suzuki ? fa-te mare intai ! :banana DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Pai masina am, chiar daca nu e LR, nu tre' sa ma ia nimeni. Sau nu pot veni cu Suzuki ? Poti veni cu Suzuki sa facem cunostinta, dar pe traseul caravanei LR, nu. Update primul post. Incepand de acum am nevoie de detaliile voastre de cazare ferme. Acestea vor fi trecute in lista din primul post, iar daca exista neclaritati va rog sa-mi spuneti. Seara buna. Editat Martie 7, 2012 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Promotionalele le voi gestiona eu ca si data trecuta. Saptamana viitoare o sa ma intalnesc cu un amic din Bucuresti sa-mi faca o oferta buna pt tricouri , stickere si sa vedem cum ar arata stegulete de pus pe masini, ca bani si calitate . Intre timp hotarati-va la masuri si bucati la tricouri . Saptamana viitoare deschid un nou topic pt comenzi. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Daca mai raman camere mai iau eu una,nu conteaza de care,pana la intalnire sper sa o acoper si cu o masina!:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Daca mai raman camere mai iau eu una,nu conteaza de care,pana la intalnire sper sa o acoper si cu o masina!:grin: Pana la urma iti iei un Bator, asa-i?:h5 LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 S-ar zice ca da - un frate (sau var, fiu,etc) de Bator e un 'must have' pentru mine in ideea ca stranepotu' asta mic cam trebuie protejat de muncile batoresti,nu ca nu poate dar e pacat de el. Alt aspect ar fi ca in 5 luni am sarit de 20000 km si vreau sa beneficiez de toata garantia (3 ani sau 100000 km) ca nu se stie.....:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 ...Ah? Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Salutare! As vrea sa particip dar nu am cum sa stiu daca voi fi in tara.(natura serviciului) In caz ca mai raman locuri, pot participa si eu, anuntandu-ma cu 1-2 zile inainte? Multumesc. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Salutare! Si la noi o camera **** Cu respect, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 ...Ah? frumos ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 ...Ah? afiș mare dar și mai mic - A4, ca să-l putem lipi pe masină? și emblema pe autocoloant? :) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 afiș mare dar și mai mic - A4, ca să-l putem lipi pe masină? și emblema pe autocoloant? :) In una din zilele urmatoare, @thx va deschide un topic dedicat materialelor promotionale pentru aceasta intalnire. Trebuie intai sa primeasca niste raspunsuri (oferte) ca sa stim concret costurile. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Multumim de afise Alex. Exact asa ne gandeam si noi sa fie. @Koais Anunta-ne cand te hotarasti daca mai raman locuri. Toti Cam greu cu rezervarile astea. Luni va iau la telefon pe toti care nu ati spus nimic. Trebuie sa facem rezervarea la hotel cit mai repede. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Trece-ma si pe mine la o camera 4**** NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Vreau si eu o camera la 3 stele sau 4 stele (depinde ce mai e disponibil). Vom fi 2 persoane. Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Pe noi treceti-ne la 3 stele. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Si eu cu posibil 2 de 3* (sigur una) Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Eu 2 de patru stele. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 și eu încerc să-mi mut liberul mai devreme cu o săptamână :) 1 camera 3*** http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 1 camera 3*** - Cand aduc avans? (in principiu vin dar posibil sa plec in Frankfurt fix atunci) Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 eu cu cine votez?... sa ma treceti si pe mine cu o camera. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Va rugam sa ne treceti si pe noi la o camera de 4. Multumim, R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Eu am nevoie de o camera de 4**** dar cu trei paturi. Daca nu este posibilitatea atunci un apartament. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Si eu cu sotia si posibil si cu cea mica la 3 stelute Multumesc S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Daca se ocupa toate locurile si ramane cineva pe afara eu cedez camera suplimentara pe care am rezervat-o (in cazul asta trebuie sa fac rost de o bona tinerica :grin: care sa ma degreveze de unele sarcini astfel incat sa ma pot dedica cu toate fortele:2dr). :h5 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate