KYK Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 a fost o propunere ca multe altele; cred ca ati luat-o mult prea personal amindoi. iesirea de anul trecut a fost un succes din multe puncte de vedere eu zic sa nu stricam o reteta care functioneaza. locatiile trebuie vazute si cumpanite dpdvd calitate/oportunitati/pret. revin cu rugamintea, hai cu perioada (care inteleg ca e cat decat ferma) nr de persoane si apoi hotarim in fct de oferte. avem pina acum 2-3 de luat in seama. centrul tarii suna bine pt toata lumea cred. DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Din ofertele existente as opta pentru Cindrel. Dar sa vedem ce pareri au si ceilalti. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 4, 2012 Autor Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Avantajul cel mai mare pentru zona Sibiului este : cu ajutor lui Klaus (kbinder69) avem toate aprobarile necesare de a ne plimba pe drumuri forestiere in suprafata de 18.000 ha. (multumim Klaus pentru disponibilitate). A fost cineva la Arsenal Park? Nu mergem nicaieri pana nu avem recomandari/ vizionari (asa cum a spus si KYK) de la persoane de incredere. Este valabil si pentru Voineasa. O sa incerc maine sa iau si oferta de la Pensiunea Mai tot de pe drumul catre Paltinis. Cred ca deja sunt prea multe oferte pentru aceasta zona. In alta ordine de idei: NU EXISTA MEMBRII DE CLUB VECHI SI MAI NOI! Si nu vor exista niciodata. Si nici parerea unuia are mai multa importanta decit a altuia. Astept parerile mai ales ale celor din tara, ca noi aici in Bucuresti rezolvam intr-un fel. Sper ca m-ati inteles corect. O seara buna. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Nu mergem nicaieri pana nu avem recomandari/ vizionari (asa cum a spus si KYK) de la persoane de incredere. Este valabil si pentru Voineasa. Domnul Gologan, a incercat cineva sa va dea teapa ? Exprimarea este mai mult decat jignitoare. La Voineasa ti-am spus ca pot ajuta de la A la Z. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 4, 2012 Autor Partajează Postat Martie 4, 2012 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Multumesc Petre. Ai inteles tu ce vreau sa spun. Vreau poze cu interiorul camerelor, iar de aprobari vorbim pe telefon. Daca suntem 30 masini avem nevoie de aprobari. http://www.zanhotel.ro/2012/02/vidra-sky-resort/ Editat Martie 4, 2012 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Galerie Foto Hotel Hotel Zan Voineasa - Rezervari Online Hotel ... www.allseasons.ro/voineasa/hotel-zan/poze/ Cu aprobarile rezolvam. Posibilitati de cazare in zona mai sunt. Ca trasee, colegii din zona, chiar de nu sunt detinatori de Land Rover, mai mult ca sigur pot sugera ceva. P.S. Repet. Cu Voineasa a fost o propunere, a mea, cu ce pot ajuta concret, nu aiurea Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 seara buna, revin obsesiv cu ordinea lucrurilor pt ca timpul se-ngusteaza : -perioada : hai s-o stabilim ca e important, exista 2 propuneri 18-20 si 25-27. eu de exemplu pot in 25-27 Mai dar poate exista o alta majoritate. -avem 3 propuneri valide de locatie, Marius zi tu cum facem vizitam/stabilim/votam ? saptamina usoara tuturor! cristi DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 LE : Cheile Cibinului arata impresionant ca locatie si facilitati eu as vota la 2 maini :banana DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 E, acum am si eu o rugaminte la voi. In afara de Florin nimeni nu si-a spus parerea in nici un fel. Am si eu nevoie de o parere. Aveti trei oferte. In alta ordine de idei am si eu nevoie de ajutor. Anul trecut, intr-adevar, am reusit singur, dar cica anul acesta suntem un club, nu? Deci: -cine se ocupa de promotionale pentru intilnire? -cine se ocupa de partea cu publicitatea intilnirii? -cine face un comunicat de presa? -aduce cineva vreun sponsor? (eu ma ocup de importator ca si anul trecut) -alte idei privind aceasta intilnire? -program intilnire? Va multumesc si sper ca nu sunt singur. O seara buna Marius Joia asta ma dau peste cap si ajung la intalnire ocazie cu care poate stabilim agenda. Ne trebuie insa o lista de participanti FERMA pt ca in fct de asta stabilim si locatia (nr participanti). Propun deci ca pjna miercuri sa facem lista (perioada si participantii). Ma ocup eu de comunicatul de presa si discutam si de publicitate. Cu sponsorii pe anul asta e mai complicat insa imi intind antenele. Orice ajutor/sprijin e bine venit doar nu dati navala ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 subscriu la data de 25 mai, iar locatia nu e importanta, unde se voteaza acolo merem. Oamenii care vin sunt importanti:h5. Incerc sa ajung si eu joi....... Editat Martie 4, 2012 de bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 a fost o propunere ca multe altele; cred ca ati luat-o mult prea personal amindoi. iesirea de anul trecut a fost un succes din multe puncte de vedere eu zic sa nu stricam o reteta care functioneaza. locatiile trebuie vazute si cumpanite dpdvd calitate/oportunitati/pret. revin cu rugamintea, hai cu perioada (care inteleg ca e cat decat ferma) nr de persoane si apoi hotarim in fct de oferte. avem pina acum 2-3 de luat in seama. centrul tarii suna bine pt toata lumea cred. Daca tot vrem sa fie o iesire cat mai reusita mai bine incercam sa indreptam ceea ce nu a fost perfect anul trecut: 1. Din cauza nr. mare de "kinderi" au fost discutii pe apartamente. 2. Sa nu uitam ca este sezon de nunti si avem mari sanse ca intr-un restaurant de hotel sa ne intalnim cu mireasa. 3. Locatia trebuie sa fie cat mai mare pentru a sta toti impreuna. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Joia asta ma dau peste cap si ajung la intalnire ocazie cu care poate stabilim agenda. Ne trebuie insa o lista de participanti FERMA pt ca in fct de asta stabilim si locatia (nr participanti). Propun deci ca pjna miercuri sa facem lista (perioada si participantii). Ma ocup eu de comunicatul de presa si discutam si de publicitate. Cu sponsorii pe anul asta e mai complicat insa imi intind antenele. Orice ajutor/sprijin e bine venit doar nu dati navala ! Lista cu participantii e in prima pagina. Cei care nu mai pot sa vina, si aia e lista finala cu participantii. Legat de locatie, cel mai simplu e sa faca Marius un pol (daca se mai poate acum) si vom vota...... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Pai referitor la perioada ,este deja trecuta in primulpost pe care Marius il actualizeaza mereu. Dar i-a bagati un ochi si p-acilea http://pensiuneavalahia.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=13 Nu stiu cat de bine m-am descurcat anul trecut cu promotionalele insa daca nu zice nimeni nimic , o sa ma bag tot eu :uamenidesi poate vrea altcineva :banana. Editat Martie 5, 2012 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Dar ceva de genul http://www.turistinfo.ro/lacul_vidraru/cazare-lacul_vidraru/complex_turistic_valea_cu_pesti-c31466.html am fost acum ceva ani si a fost ok, sau http://www.pestera.ro/ro/about am fost acum 2 ani ultima oara,e ok - am tras aici niste chefuri memorabile in trecut (mascate sub numele de training si team building) - mai nasol era ca mai ramanea cate o masina cu baia sparta ; de fapt mi-am inceput afacerea in domeniul confectiilor metalice dupa un training la Pestera unde 2 dintre colegii mei au spart baia de ulei,asa ca am cumparat un scut pentru Skoda de la Avia cu 3,5 milioane,l-am copiat si am vandut vreo 20 de bucati cu 1,8 milioane,apoi am prins curaj :banana Avantajul e ca nu spargem gasca in bisericute - la Danes a fost super dar am socializat intens doar cu colegii de locatie,in cazul meu hanul. In mod sigur preturile se negociaza pentru un grup de marimea noastra. Sau alte locatii cam de aceeasi factura,trebuie sa existe. Perioada trebuie stabilita,am vazut ca Eugen si Cristi nu pot pe 18 mai. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Inca o chestie. Se vehiculeaza ideea sa tragem intilnirea pe data de 11-13 mai ca sa fie ca si anul trecut si atunci cam toti cei care nu pot pe 18-20 sau 25-27 ar putea. Ce ziceti? Am primit telefon de la Cheile Cibinului sa ne hotaram pana vineri cam mai au un grup ( nu asa mare) si vor sa stie cum fac rezervarile. Bineinteles se mai poate negocia la pret (argument primit telefonic). Ramane problema de capacitate. Actualizat lista din primul topic. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Venim si noi din Constanta (Alina & Alex), daca ne mai primiti... :hi Cat despre locatie, pentru noi este OK oriunde decideti voi. Daca este posibil, sa fim 2 persoane intr-o camera cu baie proprie... Atat. :wink: Editat Martie 5, 2012 de Axel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Inca o chestie. Se vehiculeaza ideea sa tragem intilnirea pe data de 11-13 mai ca sa fie ca si anul trecut si atunci cam toti cei care nu pot pe 18-20 sau 25-27 ar putea. Ce ziceti? Am primit telefon de la Cheile Cibinului sa ne hotaram pana vineri cam mai au un grup ( nu asa mare) si vor sa stie cum fac rezervarile. Bineinteles se mai poate negocia la pret (argument primit telefonic). Ramane problema de capacitate. Actualizat lista din primul topic. Eu zic sa se voteze, decat sa scriem fiecare si tu sa centralizezi.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Nu pot face nici un chestionar de vot, pentru ca nu pot vedea cine voteaza. Nu am primit nici acum cine a votat pentru sigla LROCR. Orice user de pe forum poate participa la chestionar, asa ca nu are nici o relevanta. Ne descurcam ad-hoc. Sorry! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 pe mine personal 11-13 m-ar rezolva cel mai bine ... locatia mi-e buna oricare NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Inca o chestie. Se vehiculeaza ideea sa tragem intilnirea pe data de 11-13 mai ca sa fie ca si anul trecut si atunci cam toti cei care nu pot pe 18-20 sau 25-27 ar putea. Ce ziceti? De acord si eu cu 11-13, cu aceeasi rezerva: sa-mi rezolv cu liberele la servici. Dar asta nu o pot stii decat in aprilie. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boldwhich Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 si pentru mine tot 11-13 mai este ok :h5 discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Update primul topic. Deja am ajuns la 34. Data ramine astfel batuta in cuie. 11-13 mai 2012. Diseara discutam ultimele detalii la intilnirea LR Bucuresti. Cred ca ramanem pe Hotel Cindrel datorita capacitatii. Detalii in curand. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Intalnirea pasionatilor inseamna ca pot veni si cei care nu sunt posesori Land rover, ci doar ... pasionati ? Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 @gabitzu: sigur. Daca vorbesti cu cineva dintre noi, te va lua cu placere. Radu+1 pentru intalnirea anuala. Numai bine, R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 @gabitzu: sigur. Daca vorbesti cu cineva dintre noi, te va lua cu placere. Pai masina am, chiar daca nu e LR, nu tre' sa ma ia nimeni. Sau nu pot veni cu Suzuki ? Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate