MirceaMS Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Pe mine ma mira un singur lucru. Cum de n-am fost trecut pe lista din oficiu. Prezent la dicstractie indiferent de locatie, perioada sau alte amanunte nesemnificative . Ma bucur sa vad ca trupa de anul trecut nu se desminte. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Vin si eu (cu nevasta si copil 12 ani).Ar merita sa luam AC-ul cu noi.Cu stima. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Pe mine ma mira un singur lucru. Cum de n-am fost trecut pe lista din oficiu. Prezent la dicstractie indiferent de locatie, perioada sau alte amanunte nesemnificative . Ma bucur sa vad ca trupa de anul trecut nu se desminte. Scuze Mircea. Nici nu ma gandeam ca vei lipsi. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Vin si eu (cu nevasta si copil 12 ani).Ar merita sa luam AC-ul cu noi.Cu stima. Poate ne vedem si in vreo joi la intilnirea din Bucuresti. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Sigur, cand este urmatoarea intilnire?Cu stima. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 ene Pe mine ma mira un singur lucru. Cum de n-am fost trecut pe lista din oficiu. Prezent la dicstractie indiferent de locatie, perioada sau alte amanunte nesemnificative . Ma bucur sa vad ca trupa de anul trecut nu se desminte. eu zic ca esti trecut din oficiu. de fapt, cu conditia sa nu mai vii cu tuica din aia molipsitoare ca te banam ! sau ne banam ! sau nu mai conteaza, banam pe toata lumea :grin: DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Atunci, ca sa nu il mai banati pe Mirciulica, o sa aduc io niste tuica din aia de 45 grade, veche de vreo 25 de ani, din aia cu margelute. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Salut, Acum,revenind la subiect,mie personal mi se pare destul de interesant complexul Padina Ursului/Fundata.A fost cu ceva ani in urma,si pot spune ca peisajul rustic,designul interior,cainii Saint Bernard,te transpun intr-o alta lume.A!Si pentru doamne(si nu numai :grin:)mai este si piscina interioara cu vedere la piscurile montane. So,let's think about it:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Salut, Acum,revenind la subiect,mie personal mi se pare destul de interesant complexul Padina Ursului/Fundata.A fost cu ceva ani in urma,si pot spune ca peisajul rustic,designul interior,cainii Saint Bernard,te transpun intr-o alta lume.A!Si pentru doamne(si nu numai :grin:)mai este si piscina interioara cu vedere la piscurile montane. So,let's think about it:banana Pai hai, facem un vot sau cum procedam ? 1-perioada ferma 2-locatia. DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Pai era vorba de zona Sibiului pentru a ajunge toti de prin tara. Ma gandesc ca voi, cei din Bucuresti, v-ati cam saturat de Valea Prahovei-Brasov si poate ati vrea sa si iesim un pic cu masinile, ceea ce in Zona Brasov va fi mai greu. Ca sa nu mai vorbm de preturi si de imitatiile de"rustic".Alea sunt pentru cei ce merg cu cotetul de sosea si platiti de firme. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Deci perioada ar cam asa: Weekendul 18-20 mai sau 25-27 mai. Daca vreti de joi este mai bine. Pe 24-26 februarie sunt la Cheile Cibinului la invitatia unui prieten. Asa ca voi vedea live posibila locatie, poate chiar sa negociez ceva preturi. Urmariti intotdeauna primul post unde voi updata orice informatie. păi nu avem răbdare ca să putem afla ceva? http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Stiu ca asteptati noutatile de la mine, dar acum incerc sa descarc pozele si filmele. Mai am de primit o oferta si dupa aceea sa detaliez. In orice caz, cred ca trebuie sa ne limitam la weekendul 18-20 mai pentru ca in urmatorul se desfasoara Sibiu Trophy 2012. Am vizitat 2 locatii: http://www.cabananora.ro/ (conditii de tabara, locuri multe, loc super de campare, ieftin, rustic) http://www.cheilecibinului.ro/ (conditii ca la Danes, locuri mai putine, mai scump, rustic) Detalii generale maine. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Super ambele ca si locatie dar prima are prea multe paturi in camera iar a doua prea putine camere.Asteptam detalii! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Corect Florine. Aici un link cu interioarele si restaurantul de la Nora. Scuze calitatea! Click pe linkul de mai jos sau click dreapta + save as http://dl.transfer.ro/transfer_ro-29feb-9ec18cbc3a6a3f.zip Poze nu va mai pun pentru ca sunt exact ca cele de prezentare. Interesant ar fi drumul din Sibiu pana la cele doua locatii, magnific in aceasta perioada. Fisierele sunt prea mari pentru transfer.ro. Mai jos ofertele primite pentru cele 2 locatii. Pensiunea Nora: cazarea 30 noapte/pers La cort 10 lei-pers masa 10 lei mic dejun cina 15 lei prima seara, 25 seara 2 pranz 15 lei Bautura separat Telefon doar Zapp sau Cosmote Internet wireless Bere dozator 2.5 lei/pahar Cafea 1 leu Mai exista o cabana vis-a-vis foarte mica: Cabana 4 camere 2 paturi si 2 de 3 locuri, 10 locuri total cabana Deci conditii de tabara de copii! Cheile Cibinului: Cazare in complexul turistic Cheile Cibinului*** · Camera dubla 160 lei/noapte- mic dejun inclus pentru 2 persoane · Casuta 280 lei/noapte- mic dejun inclus pentru 4 persoane · Priciul 180 lei/noapte- mic dejun inclus pentru 4 persoane Facilitati: parcare gratuita, foc de tabara intr-una din seri, masa de ping-pong, darts, rummy, table, sah si teren liber pentru diverse activitati. Structura de cazare: Cabana Kara- 10 camere duble cu baie proprie (posibilitate de a pune pat suplimentar in 8 dintre aceste camere), Cabana Ana- 4 camere duble cu baie proprie (se poate pune cate un pat suplimentar), 2 priciuri si 2 camere duble cu baie pe hol, Casuta Suru si Negoiu- a cate 2 incaperi (living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial) Pentru copiii cu pat suplimentar se va plati suma de 20 lei/noapte cu mic dejun inclus. Cina: · De la 34 lei/persoana, conform variantelor propuse in atasament. Pranz : · De la 36 lei/persoana, conform variantelor propuse in atasament. Astia chiar ne-au luat de bucuresteni!! Editat Februarie 29, 2012 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Inca o oferta pe care am primit-o aseara. Hotelul CINDREL, va poate pune la dispozitie in perioada 17.05-20.05.2012 · 17 camere de 3**** cu doua paturi individuale(twin); · 20 camere de 4**** cu doua paturi individuale(twin); · 3 apartamente de 4**** cu dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila Toate spatiile de cazare dispun de televizoare plasma panoramic, DVD-player, minibar, climatizare proprie, internet, seif propriu, garderoba de camera,telefon . Hotelul dispune de o sala de sedinta de 16 persoane la o masa ovala dar care este neechipata audio-video si o sala de conferinta de 80 de locuri dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, DVD-player, laptop, sonorizare proprie, statie de microfoane portabile, flipchart, consumabile, etc (contra-cost -500 lei/zi) Clientii hotelului au la dispozitie gratuit piscina interioara incalzita la 30 grade Celsius, acces internet prin cablu din fiecare camera, parcare supravegheata video, sala de fitness dotata cu aparatura profesionala, divertisment (tenis de masa, table, sah, rummy)si contra-cost sauna la 18 lei/pers/30 minute si masaj de relaxare la 35 lei/sedinta/persoana. Pentru recreerea clientilor imprejurimile au un cadru natural sublim, complexul fiind situat la altitudinea 1450m (statiunea Paltinis este cea mai inalta statiune din Romania), iar panorama este unica. TARIFE EXPRIMATE IN RON/noapte PACHET SERVICII Camera 3*** cu doua paturi individuale -160 ron Camera 4**** cu doua paturi individuale -193 ron Apartament 4**** cu pat matrimonial - 284 ron Tarifele cuprind cazare, mic dejun bufet suedez si T.V.A de 9% . Taxa hoteliera in valoare de 1% din pretul de cazare se percepe pentru fiecare zi de cazare si nu este inclusa in tarifele de mai sus. Restaurantul hotelului are o capacitate de 90 de locuri interioare si o terasa exterioara acoperita de 36 de locuri.Pranzul si/sau cina incep de la 45 lei/persoana si se poate stabili de comun acord in functie de preferintele culinare ale grupului sau de un eventual buget. Cina festiva incepe de la 90 lei/pers. si nu include bauturi alcoolice si cuprinde : aperitiv,2 feluri principale,tort si apa minerala/plata.Cofee-break compus din cafea,apa minerala/plata,suc,ceai si patiserie la 20 lei/persoana, cafea si apa minerala/plata la 10 lei/persoana sau cafea,apa minerala/plata si patiserie la 15 lei/persoana. Ca si activitati outdoor va mai putem oferi : inchiriere ATV = 80 lei/ora; biciclete =10 lei/ora; suntem la 3 minute fata de partiile si telescaunul din statiune. Editat Martie 2, 2012 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 E, acum am si eu o rugaminte la voi. In afara de Florin nimeni nu si-a spus parerea in nici un fel. Am si eu nevoie de o parere. Aveti trei oferte. In alta ordine de idei am si eu nevoie de ajutor. Anul trecut, intr-adevar, am reusit singur, dar cica anul acesta suntem un club, nu? Deci: -cine se ocupa de promotionale pentru intilnire? -cine se ocupa de partea cu publicitatea intilnirii? -cine face un comunicat de presa? -aduce cineva vreun sponsor? (eu ma ocup de importator ca si anul trecut) -alte idei privind aceasta intilnire? -program intilnire? Va multumesc si sper ca nu sunt singur. O seara buna Marius Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Mai vin eu cu o propunere: http://www.arsenalpark.ro/ http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Mai vin eu cu o propunere: http://www.arsenalpark.ro/ tare asta :grin: pacat ca n-au SPA ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Mai vin eu cu o propunere: http://www.arsenalpark.ro/ Este interesanta. Are cate locuri vrem, preturile ok, din punctul meu de vedere asta e pe locul1. A fost cineva pe acolo? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 tare asta :grin: pacat ca n-au SPA ! Gresit !! Sunt doi pasi pana la Geoagiu Bai, cel mai vechi SPA! Si daca ma chinui imi aduc aminte de cateva izvoare termale mai ascunse. Fetele pot sa raman la piscina de la Germisara si noi sa facem o iesire baieteasca !!:2dr Si daca ma chinui imi aduc aminte de cateva izvoare termale mai ascunse. In zona sunt o gramada de trasee superbe. Si eu zic ca este cea mai potrivita locatie pentru noi. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Mai vin eu cu o propunere: http://www.arsenalpark.ro/ O mica sinteza: Bucuresti-Orastie - 375Km; Bacau-Orastie - 421Km; Preturi: 40 euro/noapte camera single, 50 euro/noapte camera dubla; nu ma uit la camerele de 4 si 6 locuri, personal nu ma intereseaza. Activitati: toate activitatile cre se desfasoara in incinta parcului presupun inchirierea mijloacelor de locomotie de la ei (biciclete, ATV, Jeep-uri). Daca vrem sa ne folosim acareturile noastre, cautam trasee in afara acestui parc. Ca sa nu mai vorbesc ca, principalele activitati se adreseaza nostalgicilor dupa viata militara (eu nu fac parte din acestia, imi pare rau) Pana si masa are "parfum" de armata (uniforma ospatarilor si, se pare, felurile principale de mancare). In plus, nu se specifica nicaieri vreun nivel de preturi practicate la restaurantul lor. Sincer, nu ma atrage absolut deloc un weekend in aceste conditii! Parerea mea! LE - La nivelul asta de preturi, prefer Hotelul Cindrel din Paltinis, cu toate avantajele si dezavantajele lui. Editat Martie 3, 2012 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Este interesanta. Are cate locuri vrem, preturile ok, din punctul meu de vedere asta e pe locul1. A fost cineva pe acolo? Apropos de preturi, alea's in euro ! Sunt curios daca mai ramane pe locul 1. p.s. scuze, nu citisem postarea luiu Tedy Editat Martie 3, 2012 de pitonul Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 In particular am vorbit si cu Marius, si i-am spus ca pot sa-l ajut cu zona Voineasa. Hotel Zan. Super ok. Sunt si ceva pensiuni. Autorizatii, tot tacamul. Editat Martie 3, 2012 de pitonul Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 O mica sinteza: Bucuresti-Orastie - 375Km; Bacau-Orastie - 421Km; Preturi: 40 euro/noapte camera single, 50 euro/noapte camera dubla; nu ma uit la camerele de 4 si 6 locuri, personal nu ma intereseaza. Activitati: toate activitatile cre se desfasoara in incinta parcului presupun inchirierea mijloacelor de locomotie de la ei (biciclete, ATV, Jeep-uri). Daca vrem sa ne folosim acareturile noastre, cautam trasee in afara acestui parc. Ca sa nu mai vorbesc ca, principalele activitati se adreseaza nostalgicilor dupa viata militara (eu nu fac parte din acestia, imi pare rau) Pana si masa are "parfum" de armata (uniforma ospatarilor si, se pare, felurile principale de mancare). In plus, nu se specifica nicaieri vreun nivel de preturi practicate la restaurantul lor. Sincer, nu ma atrage absolut deloc un weekend in aceste conditii! Parerea mea! LE - La nivelul asta de preturi, prefer Hotelul Cindrel din Paltinis, cu toate avantajele si dezavantajele lui. Nu te obliga nimeni sa inchiriezi contra vointei tale biciclete si alte acareturi. Ar fi frumos din partea ta sa ii lasi pe ceilalti sa isi faca propria parere fara a incerca sa influentezi cu comentarii rautacioase. Cat despre Hotel Cindrel ma uit pe site si apare o necunoscuta totala, nu tu preturi, nu tu nimic... ( la 4 stele la Paltinis pun pariu ca pretul este cel putin similar!) Ideea mea despre o astfel de intalnire presupune un spatiu mai larg unde sa ne putem intalni, nu un hotel unde sa fim imprastiati pe diverse etaje si colturi. Dar mai bine facem asa: 1 saptamana propuneri 1 saptamana vot Restul organizarea evenimentului. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Nu te obliga nimeni sa inchiriezi contra vointei tale biciclete si alte acareturi. Ar fi frumos din partea ta sa ii lasi pe ceilalti sa isi faca propria parere fara a incerca sa influentezi cu comentarii rautacioase. Cat despre Hotel Cindrel ma uit pe site si apare o necunoscuta totala, nu tu preturi, nu tu nimic... ( la 4 stele la Paltinis pun pariu ca pretul este cel putin similar!) Ideea mea despre o astfel de intalnire presupune un spatiu mai larg unde sa ne putem intalni, nu un hotel unde sa fim imprastiati pe diverse etaje si colturi. Dar mai bine facem asa: 1 saptamana propuneri 1 saptamana vot Restul organizarea evenimentului. Tot respectul pentru pasiunea pa care o pui in a-ti sustine punctul de vedere! Tin sa-ti atrag atentia asupra a doua aspecte: "comentariile rautacioase" de care vorbesti sunt extrase din pagina de net a parcului de care vorbesti: eu n-am facut decat sa evidentiez aspectele privind cazarea si masa. Daca ai fi urmarit acest topic cu un pic mai multa atentie, ai fi observat oferta Hotelului Cindrel postata de @MariusG pe pagina anterioara, postul cu numarul 65! Stiu ca sunt unul dintre cei mai noi in acest grup, dar, daca ai ceva personal cu mine, daca ti-am gresit eu cu ceva, e suficient sa-mi atragi atentia direct (un telefon sau PM e suficient daca nu ne nimerim in aceleasi zile la intalnirile saptamanale). Stau si ma intreb: oare deranjeaza atat de tare implicarea mea in aceste activitati? Sau deranjeaza atat de tare ca ma implic fiind "fara vechime" in acest grup (detinatori de LR)? Imi pun aceste intrebari deoarece, mai discret sau mai "pe fatza", la orice propunere am avut privind infiintarea Clubului, organizarea activitatilor comune si chiar a intalnirii care face subiectul acestui topic, ori am fost ignorat, ori mi s-a "dat la cap" (cu mai mult sau mai putina eleganta)! Repet: daca deranjez sau incomodez pe cineva, rog sa mi se spuna! Multumesc pentru atentie. O seara buna! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate