Radu Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Am vorbit cu Andrei Zincenco si m-a rugat sa ii rezerv o camera de 4*. Marius, ti-am trimis si mail dar, ca sa fim siguri, notam si aici. R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Salut! De principiu as fi interesat si eu de o camera de 4*. Pana cand trebuie platit avansul? Multumesc, Mihai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Update primul post. Pensiunea Nora are niste copii in tabara pe data de 12 mai 2012. Am cerut oferta pentru pranz la Pensiunea Cheile Cibinului unde spre sa incapem in restaurant in caz de vreme urata. Faceti matanii, dati acatiste, faceti vraji pentru vreme frumoasa!! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Din pacate Eu si Alexa nu o sa mai putem veni la intrunire, momentan intampinam niste probleme. Dar oferta cu sonorizarea ramane valabila, "free of charge". Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Ne pare rau ca nu puteti veni. Multumim de oferta. Vorbim. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Apropo de oferta cu antren. In detaliile privind programul intalnirii v-am dat un link cu un baiat care poate sa ne intretina atmosfera in seara de sambata. Ce ziceti? Pana vineri ca altfel ii spun la revedere. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Baiatu nu canta rau...ramane ca majoritatea sa decida si el sa sara cu pretu' (poate asta va influenta decizia colegilor de forum)) Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Baiatu nu canta rau...ramane ca majoritatea sa decida si el sa sara cu pretu' (poate asta va influenta decizia colegilor de forum)) Subscriu!:banana Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Apropo de oferta cu antren. In detaliile privind programul intalnirii v-am dat un link cu un baiat care poate sa ne intretina atmosfera in seara de sambata. Ce ziceti? Pana vineri ca altfel ii spun la revedere. In principiu, suna bine! Trebuie stabilit un pret clar si discutat de la inceput durata si continutul: sa nu ne trezim, cand e petrecerea in toi, ca ramanem "pe liniste":grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Subscriu!:banana Merg si eu doua statii de vapor.:wink: LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Cand vine vorba de "sigla" cum am avut anul trecut cu Sighisoara sau de afis sa imi dati un BZZZ pe PM daca vreti sa modific ceva, sau sa dau cuiva ce am facut, sau alte idei...etc. Ce am facut pe pag 11 (parca) sunt propuneri daca nu-s ok nu-i bai ca am vazut ca nu le-a folosit Marius in postul #1. Va tzuc! :banana Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Cand vine vorba de "sigla" cum am avut anul trecut cu Sighisoara sau de afis sa imi dati un BZZZ pe PM daca vreti sa modific ceva, sau sa dau cuiva ce am facut, sau alte idei...etc. Ce am facut pe pag 11 (parca) sunt propuneri daca nu-s ok nu-i bai ca am vazut ca nu le-a folosit Marius in postul #1. Va tzuc! :banana Salut Alex , da-mi si mie sigla cu "PALTINIS " te rog , pe cosmintrufasu@yahoo.com sa vorbesc de stickere. Merci LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Multumesc pentru telefon si inscriere, (din oficiu sper) Marius. Am lipsit de pe aici cam mult. S-a decis locatia, perioada.... Uraaaaaa! Eu am sa dau de baut, daca altceva nu sunt in stare sa fac pentru coeziunea acestui grup. Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Multumesc pentru telefon si inscriere, (din oficiu sper) Marius. Am lipsit de pe aici cam mult. S-a decis locatia, perioada.... Uraaaaaa! Eu am sa dau de baut, daca altceva nu sunt in stare sa fac pentru coeziunea acestui grup. Devii din ce in ce mai interesant.:h5 LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Cosmine, promit ca de asta data sa aduc de baut si nu doar de degustat. Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Norocosilor. Anul acesta campania Let's do it Romania, pica pe 12 mai ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Norocosilor. Anul acesta campania Let's do it Romania, pica pe 12 mai ! Petre ti-am zis si la telefon. Cea mai proasta veste pe care puteai sa mi-o dai azi 13.03.2012. Nu stiu ce sa fac cu postul tau, sa-l sterg, sa-l las, sa-l ignor..... Campania asta dupa mine este doar imagine si atat. Nici nu o bag in seama. Daca este sa facem ceva ecologizare altfel vom actiona. Revenind la oile noastre: -baiatul are tariful de 100 eur toata noaptea (plus masa) cu sculele lui (bineinteles cu echipa) -am primit oferta de la Cheile Cibinului pentru pranzul campenesc, dar nu am mai apucat sa vorbesc cu fata de acolo fiind prea tarziu. -afisul cu Intalnirea LROCR nu este gata inca (multumim Alex- ti-am trimis si modificarile) -Cosmin cel cu Paltinis este bun de dat la tipar. Cam atat pe moment. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Marius, scuze , am crezut ca este un moment de bucurie ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Din cate l-am auzit canta bine, pretul...2,5 euro / camera, apartament sau si mai putin daca se imparte pe persoana, nu mi se pare exagerat si + 4 meniuri sa manance si ei in noaptea aia. Asta daca am inteles bine , adica pentru 100 euro trupa ne canta toata noaptea si suplimentar se adauga mancarea si bautura trupei. Eu nu am nimic impotriva daca ii contractati pe baieti sa cante. Sunt pentru. :be Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Legat de: Doar 100 eur/ noapte pentru toata trupa? Nu isi scot nici banii de benzina! http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Merg si eu pe mana la baieti astia cu zdringhi-zdringhi, ca sa nu venim de acasa cu casete, benzi de magnetofon si altele. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Legat de: Doar 100 eur/ noapte pentru toata trupa? Nu isi scot nici banii de benzina! Sincer,si mie mi se pare mult prea putin 100 euro pentru 5 baieti(asa reiese din clip).......:$,dar daca este sa fie asa,let's go get them! Salutari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Cosmine, promit ca de asta data sa aduc de baut si nu doar de degustat. Nu trebe sa promiti nimic. Fii sigur ca vom aduce toti cate ceva sa ne laudam cu marfa. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 (editat) Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Am vorbit cu doua firme pt promotionale.Am nevoie de la voi de grafica pt stikere in format mai mare decat il pot eu descarca de pe forum . La tricouri eu zic sa le facem exact la fel ca si anul trecut insa propun ca in loc de galben sa fie alb. Deci astept grafica pe email in format mai mare pt a putea trimite sa vedem un set de mostre. Se mai pot face stegulete care se prind in geam . Cred ca vor costa in jur de 13 - 15 lei / buc. Eu propun sa fie simple , doar cu sigla '' LAND ROVER ''. Ce ziceti? email cosmintrufasu@yahoo.com sau cosmintrufasu@gmail.com Editat Martie 14, 2012 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Iti trimit cand ajung acasa la noapte sau maine dimineata Cosmin... Sper sa pot pe mail Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate