thx Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Ok trimite-mi sigla pt stikere , iar pt tricouri fa-i tu modificarea aia , in loc de galben cum a fost anul trecut sa fie alb si doar sigla Land Rover policromie. Merci O sa deschid un topic nou pt promotionale. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Legat de: Doar 100 eur/ noapte pentru toata trupa? Nu isi scot nici banii de benzina! aoooleu, acum am vazut si eu clipul cu baietii astia. buni, ce sa zic, si mai ales ieftini dar eu ma gandeam ca achiesati la asa ceva: DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Da am vorbit prostii.... sau cel putin asa am ramas cu impresia. Deci tariful 100 eur era pentru solist, o noapte, doar karaoke, si doar daca mergeam la Pensiunea Nora care instalatie de sonorizare. Hotel Cindrel nu are. In caz ca vreti un concert de max 2 ore cu toata trupa ne costa 1000 eur. Asa ca am rezolvat nu se poate. Am primit azi dimineata un telefon de la alta trupa care eu zic ca o sa va placa. Este o surpriza! Il las pe titular sa va explice. In seara asta are concert. In alta ordine de idei am primit si varianta de pranz de la Cheile Cibinului: VARIANTA DE MENIU PRANZ – 47,5 LEI/PORTIE CIORBA DE FASOLE BOABE CU CIOLAN AFUMAT SI CEAPA ROSIE TOCHITURA DE PORC CU MAMALIGUTA SI OU-OCHI SALATA DE MURATURI ASORTATA TIRAMISU DE CASA VARIANTA MENIU PRANZ COPII- 25 LEI/PORTIE SUPA DE PUI CU TAITEI SNITEL DE PUI PARISIENNE CARTOFI PRAJITI SALATA DE VARZA CU ROSII PAPANASI CU GEM DE AFINE SI BRANZA DE VACI -1 BUC Ce ziceti? Nu am negociat nimic, doar am facut rezervarea pentru aprox 80 persoane. Apropo, se vehiculeaza ideea de a merge in recunoastere ca anul trecut. Plecat sambata foarte dimineata, facut traseu, mancat la pranz, rest traseu, cazat hotel o noapte, mic dejun duminica, verificat detalii si venit acasa. Data 7-8 aprilie 2012. Interesat careva? Sunati-ma sa vedem cum ne impartim sa mergem cu cat mai putine masini. Cam atit pe moment. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 aoooleu, acum am vazut si eu clipul cu baietii astia. buni, ce sa zic, si mai ales ieftini dar eu ma gandeam ca achiesati la asa ceva: Serios?! este unul dintre muzicantii mei preferati . Daca nu o sa putem sa-l ascultam live macar o sonorizare cinstita sa gasim. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Serios?! este unul dintre muzicantii mei preferati . Daca nu o sa putem sa-l ascultam live macar o sonorizare cinstita sa gasim. foaaarte serios ! creca e ultimul lautar autentic in viata. ah ce dureeeros :grin: ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Da am vorbit prostii.... sau cel putin asa am ramas cu impresia. Deci tariful 100 eur era pentru solist, o noapte, doar karaoke, si doar daca mergeam la Pensiunea Nora care instalatie de sonorizare. Hotel Cindrel nu are. In caz ca vreti un concert de max 2 ore cu toata trupa ne costa 1000 eur. Asa ca am rezolvat nu se poate. Am primit azi dimineata un telefon de la alta trupa care eu zic ca o sa va placa. Este o surpriza! Il las pe titular sa va explice. In seara asta are concert. In alta ordine de idei am primit si varianta de pranz de la Cheile Cibinului: VARIANTA DE MENIU PRANZ – 47,5 LEI/PORTIE CIORBA DE FASOLE BOABE CU CIOLAN AFUMAT SI CEAPA ROSIE TOCHITURA DE PORC CU MAMALIGUTA SI OU-OCHI SALATA DE MURATURI ASORTATA TIRAMISU DE CASA VARIANTA MENIU PRANZ COPII- 25 LEI/PORTIE SUPA DE PUI CU TAITEI SNITEL DE PUI PARISIENNE CARTOFI PRAJITI SALATA DE VARZA CU ROSII PAPANASI CU GEM DE AFINE SI BRANZA DE VACI -1 BUC Ce ziceti? Nu am negociat nimic, doar am facut rezervarea pentru aprox 80 persoane. Apropo, se vehiculeaza ideea de a merge in recunoastere ca anul trecut. Plecat sambata foarte dimineata, facut traseu, mancat la pranz, rest traseu, cazat hotel o noapte, mic dejun duminica, verificat detalii si venit acasa. Data 7-8 aprilie 2012. Interesat careva? Sunati-ma sa vedem cum ne impartim sa mergem cu cat mai putine masini. Cam atit pe moment. pai nu e pacat sa caram atita lume intr-un loc netestat ? eu m-as baga dar numai daca vin si de la rasarit miazazi si apus reprezentanti - ca sa multumim tot arealul geo politic DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 (editat) Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Prezent la recunoastere , ca si anul trecut.:banana 7- 8 Aprilie sunt Floriile , fratilor. De ziua pacalelilor ce are? Editat Martie 14, 2012 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Prezent la recunoastere , ca si anul trecut.:banana 7- 8 Aprilie sunt Floriile , fratilor. De ziua pacalelilor ce are? mai bine !:h5 DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 In 7-8 eu vin, de 1 Aprilie nu pot. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Pai poate gasim un Florin sa-l bem!!! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Pai poate gasim un Florin sa-l bem!!! Domnu'Gologan, Sarbatoarea-i foarte darnica ! Toata lumea cu nume de flori si cei fara nume de sfinti, beau in aceasta zi. La recunoastere ma inscriu si eu, sa nu facem firma de ras ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Domnu'Gologan, Sarbatoarea-i foarte darnica ! Toata lumea cu nume de flori si cei fara nume de sfinti, beau in aceasta zi. La recunoastere ma inscriu si eu, sa nu facem firma de ras ! Gata eu vin cu Petre cu Jeep-ul. Am voie la recunoastere sa merg cu ce masina vreau. Aia cu fara nume de sfinti nu cred, dar daca vrei fac eu cinste cu bautura. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Gata eu vin cu Petre cu Jeep-ul. Am voie la recunoastere sa merg cu ce masina vreau. Aia cu fara nume de sfinti nu cred, dar daca vrei fac eu cinste cu bautura. Ziua de recunoastere nu cred sa fie cea mai buna aleasa !In zona, unde sunt catolici , sarbatoarea este alta. Si este una MARE. Mare si ptr. noi , dar peste o saptamana. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 (editat) Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Week-endul ala este Pastele (Catolic). Stiu ca sunt in Germania atunci si e libeeeerrrrrrrrr :grin: . Succes in recunoastere. Despre mancare. Pranzul ala mi se pare scump la 500 de mii. O ciorba sa fie vr'o 90 de mii ... tochitura aia hai 200 da nu cred.... salata 50 de mii ... si prajitura o fi si aia 50 de mii... din meniu asa. Noi mai mergem si o ceata de oameni... Inca putin si scoteau pranzu pentru doi cat camera. Parerea mea... Editat Martie 14, 2012 de BlackLord Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 (editat) Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Daca nu o sa putem sa-l ascultam live macar o sonorizare cinstita sa gasim. Nu v-am oferit eu una? Da am vorbit prostii.... sau cel putin asa am ramas cu impresia. Deci tariful 100 eur era pentru solist, o noapte, doar karaoke, si doar daca mergeam la Pensiunea Nora care instalatie de sonorizare. Hotel Cindrel nu are. In caz ca vreti un concert de max 2 ore cu toata trupa ne costa 1000 eur. Asa ca am rezolvat nu se poate. Am primit azi dimineata un telefon de la alta trupa care eu zic ca o sa va placa. Este o surpriza! Il las pe titular sa va explice. In seara asta are concert. Daca vreti sa mai scadeti din costuri, trupa/artistul nu trebuie decat sa-si aduca instrumentele si monitorizarea de scena. Ce pot eu sa aduc face fata la 100-150 de persoane. Editat Martie 15, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Un meniu pranz la restaurante de lux pentru regim cantina nu fiecare comanda ce vrea este de 15 max 20 ron. deoarece restaurantele sa traiasca au facut actiunea asta pentru cei care lucreaza la birouri si trebuie sa manance la pranz. Sa zicem ca e mancare in varf de munte dar mai mult de 30 nu cred ca trebuie sa fie tinand cont intradevar si de nr de persoane. Dar asa sunt comerciantii in ziua de azi...care sa te rup amai tare. De mancat oricum trebuie sa mancam undeva... Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Daca e loc intr-o masina, hop si eu pentru recunoastere si testari gastronomice. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Nu v-am oferit eu una? Ba da Cristi ne-ai oferit o varianta buna , pt care iti multumim , insa erai trecut cu ??? in prima pagina asa ca .....Acum am vazut ca v-ati rezervat odaie.:br LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Chiar daca nu veneam, tot v-o faceam pachet, daca era nevoie.:h5 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Se mai poate inca o camera de 3* pentru noi? Vad ca in momentul asta la recensamantul de pe prima pagina ar mai fi vreo 7 disponibile... Multumim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 15, 2012 Autor Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Alex s-a rezolvat. Mai aveti putina rabdare cu afisul se definitiveaza. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Am modificat... mai mult de atat nu am cum sa fac cel putin in ce program lucrez eu. Anul trecut erau mai multe litere si distorsiunile nu erau asa mari acum daca e ok sa modific si pentru tricouri si sa-i dau lui Cosmin... DECI? Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Am modificat... mai mult de atat nu am cum sa fac cel putin in ce program lucrez eu. Anul trecut erau mai multe litere si distorsiunile nu erau asa mari acum daca e ok sa modific si pentru tricouri si sa-i dau lui Cosmin... DECI? Din punctul meu de vedere e OK! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Am modificat... mai mult de atat nu am cum sa fac cel putin in ce program lucrez eu. Anul trecut erau mai multe litere si distorsiunile nu erau asa mari acum daca e ok sa modific si pentru tricouri si sa-i dau lui Cosmin... DECI? scuze ca ma bag si eu, dar daca aveti nevoie de grafica modificata, va pot ajuta eu, tinand cont ca o am in format vectorial si am programe care imi permit prelucrarea lor http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2012 Am modificat... mai mult de atat nu am cum sa fac cel putin in ce program lucrez eu. Anul trecut erau mai multe litere si distorsiunile nu erau asa mari acum daca e ok sa modific si pentru tricouri si sa-i dau lui Cosmin... DECI? mie imi place , arata bine poate' Paltinis' cu un font nitel mai mic ar arata si mai bine multumiri ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate