Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire in padurile inzapezite ale Bihorului 12.02.2012

pit ciprian

Postări Recomandate

Cum si la noi in Bihor zapada a acoperit totul,propun ca duminica 12.02. sa facem o iesire in padurile din zona.Ca o prima propunere de traseu,ar fi incepand cu padurea din Baile Felix si sa iesim la Tinca,sau eventual la Sumugiu.Bineinteles asta este propunerea mea,dar putem discuta si alte trasee.

Ca un stimulent,atasez un filmulet rezultat din iesirea noastra de duminica,05.02.,organizata pe ultima suta de metri sambata seara.A fost super,desi a fost mai mult sanius 4x4,ne-am distrat foarte bine:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire in padurile inzapezite ale Bihorului 12.02.2012

pana una alta credeti ca ne putem intalni marti dupa-masa, 07.02.2012, sa discutam si legat de iesire dar si de propunerea de colaborare cu ISU Bihor si Salvamont Bihor? daca este ok...asteptam propuneri cu ora de intalnire si o locatie. ionutz

Link spre comentariu

Avand in vedere ca luna asta cu ajutorul Lui Dumnezeu voi inmatricula masin a, incepand cu saptamana asta voi avea nr rosii :banana deci voi fi prezent,iar cu intalnirea pe 07.02. astept detalii.:br

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

Am hotarat sa iesim sambata 11.02 in loc de duminica ,prin zona Cordau-Sumugiu,iar calauza va fi stimabilul Vasile.Pana acum suntem urmatorii:

Vasile,Cipri,Radu,Dacian.Asteptam confirmari si de la restul.

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare