Marse Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... Posibil praful de la perii, acumulat in interiorul demarorului, sa "fure curent"? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... Inainte sa dezmembrezi toata masina, incearca cu o alta baterie. Chiar daca actuala e nou-noutza si in garantie. Nu te lua dupa teorie, certificate sau povesti. Efectiv pune alta in loc si vezi ce se intimpla... .:h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... @Patrolator - am scris un pic mai sus ca am schimbat si bateria - un Banner nou-nout - situatia este acum exact ca in primul post Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... @Patrolator - am scris un pic mai sus ca am schimbat si bateria - un Banner nou-nout - situatia este acum exact ca in primul post Sorry, nu vazusem. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... Am scris bine ca e ciudat - problema a revenit in forta - am schimbat si bateria cu una Banner nou nouta, alternator nou, releul schimbat, un fir separat tras pentru masa - si dupa toate astea problema nu a disparut. De ce naiba cat e rece pot sa am 14,2 v si cand se incalzeste oscileaza intre 12 si 13.5 - ma lasa nervii ca nu gasesc nicio explicatie logica :hl:hl:hl Sa incerci sa masori si curentul de incarcare in acelasi timp(trebui un ampermetru mai special)valoarea fiind~ 10% din cat are bateria. Se incinge ceva(la sigurante),poate intra ceva in scurt... Daca pui un redresor -tot asa se comporta ?(cu si fara borne puse) Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... pai ce treaba are redresorul? el are nevoie sa incarce bateria de la alternatorul masinii cand este in functiune, nu de la alta sursa auxiliara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... pai ce treaba are redresorul? el are nevoie sa incarce bateria de la alternatorul masinii cand este in functiune, nu de la alta sursa auxiliara. Nu are treaba,dar vedem daca scade tensiunea in momentul incarcari cu bornele puse (atunci scoatem varianta - sistem incarcare auto)si mergem pe varianta ...alti consumatori cu probleme...chiar daca a schimbat alternatorul si releu (posibil defecte) Incercam sa eliminam pas cu pas. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 (editat) Re: Alternator - o problema ciudata.... Cablul de plus care duce la electromotor deobicei merge mai departe si la alternator si au conexiunea comuna pe corpul electromotorului. Parerea mea este ca daca este asa consumatorul buclucas este in electromotor. Electromotorul se incalzeste de la blocul motor si apare o rezistenta , poate chiar pe surubul care strange cei doi papuci sau cumva prin electromotor Editat Februarie 13, 2012 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... Imi e si frica sa nu cobesc dar s-ar putea sa-i fi dat de cap. Ieri stateam cu multimetru pus pe baterie si tot experimentam pe sub capota. La un moment dat imi vine sa scot siguranta de pe circuitul de incarcare de la alternator. Siguranta nu este arsa dar am zis sa o scot si pe ea - surpriza nu am reusit sa o scot nici cu patentul - zici ca e sudata acolo. Dar cat trageam de ea brusc a urcat tensiunea la 14 v. Am dat drumul la toti consumatorii - 13.6 - 13.8 v. Azi toata ziua tensiune normala - 14.2 la rece si 13.8-14 la cald. Sper ca acolo este cauza, o sa scot azi siguranta, nu am mai insistat ieri de frica sa nu o rup, o sa iau azi una de rezerva si mai incerc. Probabil e vre-un contact pe sub ea cu probleme - desi la suprafata este perfect. Mai jos in poza siguranta cu pricina (100A) http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127184829.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... Vitalie, vezi ca sigurantele alea doua sunt prinse cu suruburi, mai intai slabeste suruburile si dupa trage de siguranta! La fel si cea de deasupra! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... Este foarte interesnat exisatenta unei sigurante pe iesirea alternatorului Mai ales de valoarea respectiva 100 A adica 1200W Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... Este foarte interesnat exisatenta unei sigurante pe iesirea alternatorului Mai ales de valoarea respectiva 100 A adica 1200W sa vezi ce interesant va deveni dupa ce vezi pagina din manual ... http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127188505.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... Am luat de la alpadrino siguranta - 13 ron http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127190724.jpg sigurantele cum a zis bine Flash sunt prinse cu suruburi - din acest motiv nu puteam sa o scot. Pe partea din fata pentru cheie de 8 http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127190725.jpg insa pe spate se pare ca cineva a ma umblat - ambele suruburi schimbate - la siguranta albastra cheie de 10 la cea galbena cheie de 9 http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127190726.jpg siguranta arata perfect - nicio urma de contact prost - si in plus difera putin de cea din magazin la gaura http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127190726.jpg problema se rezolva usor :wink: http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127190728.jpg inainte sa pun siguranta la loc am dat cu: http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127190731.jpg totul montat la loc http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96587073/xlarge/127190730.jpg repet siguranta arata perfect ceea ce ma duce cu gandul ca undeva mai jos e problema - dar pentru asta trebuie sa umblu sub cutia de rele si o las pentru alta data Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... Dupa atata munca tot mai face? sa inteleg ca inca nu ai rezolvat problema prin schimbarea sigurantei? off topic are cineva habar daca la Niva este asa ceva ca eu cu schema in fata si calare pe masina nu am descoperit nimic de genul si manifestarile sunt aceleasi ca la Vitalies. multam fain. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... Acum incarca cum trebuie - probabil ca tot tragand de siguranta am deranjat in bine eventualul contact imperfect. Dar fara sa gasesc clar dovezi asupra cauzei nu pot sa declar ca am rezolvat-o. Cand o sa fie mai cald si o sa am mai mult chef o sa ma uit si sub cutia cu relee sa vad unde a fost buba. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... Sertizarea de la piciorul de contact ?... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Alternator - o problema ciudata.... exact! acolo sunt toate problemele cu contactele imperfecte. in timp firul fiind din cupru oxideaza si nu mai face contact pe papucul din tabla exact acolo unde este decojit si sertizat. cel mai sfant si fara de moarte este cositorirea firului pe papuc. am intalnit de multe ori aceasta problema chiar si in aparatura de uz casnic unde consumul era ceva mai ridicat de la 1000w in sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 (editat) Re: Alternator - o problema ciudata.... Siguranta aia de 100A e f bine pusa acolo pt cei care pun bateria cu bornele invers. Am un prieten care a facut treaba la Pajero 3.5 benz., asta chiar dupa ce l-am avertizat cu privire la felul bateriilor japoneze, scuze de off-topic. La anumite masini exista in releul regulator un circuit de corectie care ridica tensiunea de incarcare atunci cand temperatura ambianta e mica, ar fi o explicatie pt Niva. Editat Februarie 20, 2012 de Plitz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate