buggymaker Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 (edited) Buna! Efectuez aproape regulat curse spre West cu scop de transport autoturisme sau dube, rutele nu sUnt fixe , se pot modifica in functie de client, eventual pot rezolva si colectare de colete in functie de ruta actuala. Pot acorda asistenta la cumpararea unui autovehicol de pe net sau direct la fata locului in limbile Maghiara, Germana si Engleza. Telefon mobil Non Stop :0757339269 Edited January 16, 2018 by Astral "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyu334 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Re: Platforma dubla si simpla libera HR-Austria-Germania, eventual retur!! Sal.Mai faci curse Germania-RO carat masini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adresavlad Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Re: Platforma dubla si simpla libera HR-Austria-Germania, eventual retur!! Salut! Am de transportat un Pajero de la Bucuresti la Orastie. Ma poti ajuta? Cat ar costa? Multumesc! Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts