LucianPredator Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 (editat) Sunt proprietar de marca nissan de 8 ani , am un nissan terano 7 locuri an 2004 full luat de la 0 km , dupa o plimbare mai agresiva in noroi am constatat ca nu e ce imi trebuie :grin: La ultima intanlire prieteneasca la gratar propusa de NIKE am purces cu varul GPScu unde am avut NNN peripetii :ha: am pescuit prin Arges , ne-am noroit si am simtit familia 4x4 :uameni:2dr:h5:cl M-am sfatuit ff mult cu GPScu si mi-am propus o alta masina 4x4 , nissan patrol care nu am stat prea mult pe ganduri ......am achizitionat nissan patrol an 91 , negru , scurt , bara fata ARB , troliu Warn 9500xp , kit OME , cauciucuri noii care le voi schimba cu unele mai agresive , portbagaj intr-un cuvant masina a fost a patronului de la badsi :old Sper ca in viitor sa urmez calea campionatului :tk Editat Februarie 10, 2012 de LucianPredator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... BINE AI VENIT ! Hai si cu poze sa vedem si noi acaretu ! ca ce profesor ai avut sigur arata bine . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Poze de la garajul lui varu GPScu :2dr http://img829.imageshack.us/img829/4472/20120209110422.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img221.imageshack.us/img221/1635/20120209110427zg.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img10.imageshack.us/img10/7513/20120209110433.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img710.imageshack.us/img710/430/20120209110441.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img820.imageshack.us/img820/3547/20120209110446.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img43.imageshack.us/img43/9212/20120209110615.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img825.imageshack.us/img825/1033/20120209110626.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img513.imageshack.us/img513/7043/20120209110356.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img708.imageshack.us/img708/3994/20120209110733.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img824.imageshack.us/img824/2449/20120209110742.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img267.imageshack.us/img267/7663/20120209110805.jpg Uploaded with ImageShack.us Va urma poze si cu nissanul terano ......care il am de asfalt :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 (editat) Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Varu , ma bucur ca ai avut rabdare sa iti astepti norocul ........sti vorba aia ,, un sut in cur un pas inainte ,, :tk .....sti despre ce sut e vorba , de cel de la TIMISOARA :al:old:tk Am urmarit ff multe masini si cand nu ne-am asteptat am gasit la prieteni :wink: .....la banuti care i-ai dat 3000 euro fac numai accesoriile :ha: ......daca nu te-am convins inca si o ti ca oare merita bani astia :ha: intreaba poporul 4x4 din :cl Eu jur ca 3000 euro a costat aceasta masina , nu e de furat , e de la badsi ........sa nu credeti ca fac misto , sunte-m oameni serios . i :br varu , ce e al tau e pus de-o parte :uameni:wink: Sa te tina macar pe urmele mele pt inceput :grin: ....ca dupe ce te smecheresti le vei sti pe toate :ha::ha: Editat Februarie 10, 2012 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Sa-l folosesti sanatos. Foarte bun pretul. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... sa o stapanesti sanatos !!!!! ma bucur ca ai ascultat sfatul lui ,,varu,, patrol ruless........:br Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Excelenta masina la un pret de pomana. Cred ca ai mancat "ceva" cand ai fost mic. :grin: Sa te poarte sanatos! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Sa o stapanesti sanatos!!! Frumoasa masina, cat despre pret....nu o vinzi :D https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... ft tare masina iar pretul...este unul de pomana...sa o stapanesti sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Marfa Patrolul. :banana Bine ai venit in gasca de Patrolisti ! A fost cumva in curte la Badsi in Pipera o perioada mai lunga de timp ? "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Nu mai sta pe langa sorin ca inveti numai lucruri rele:ha:Sunteti veri buni sau neamuri din partea femeii?:brSuper masina,se vede ca nu a fost tavalita. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 (editat) Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Apoi daca esti var cu nebunu' ii clar :))) Sa ai noroc de masina. Editat Februarie 11, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Marfa Patrolul. :banana Bine ai venit in gasca de Patrolisti ! A fost cumva in curte la Badsi in Pipera o perioada mai lunga de timp ? Multumesc pt aprecieri , intradevar masina aia e :grin: a fost masina lui Badea :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 (editat) Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Nu mai sta pe langa sorin ca inveti numai lucruri rele:ha:Sunteti veri buni sau neamuri din partea femeii?:brSuper masina,se vede ca nu a fost tavalita. Sunte-m veri de sange :2drce nu semanam :ha: MAO , stiu cu cine m-am incurcat :grin::hl Stima ! Editat Februarie 11, 2012 de LucianPredator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Sa stapaniti sanatos utilajul. Chiar ca pretul e beton. Cati km si ce motorizare are? :tk Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Sa stapaniti sanatos utilajul. Chiar ca pretul e beton. Cati km si ce motorizare are? :tk Are motor de 2800 cmc si 220000 cu carte servis si revizii la nissan :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soringtf Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Felicitari pentru patrol, sa il stapanesti sanatos; si eu sunt in cautare de unul si daca as gasi asa intretinut la bani astia, acum l-as lua :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... A venit primavara si tot odata reviziile la patrolake :grin: Am inceput cu puntea fata , homocinetica toata (rulmenti , semeringuri ) ,pistonasele de frana noi garnituri noi , ulei proaspat si urmeaza revopsita :ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Aprilie 26, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... A venit primavara si tot odata reviziile la patrolake :grin: Am inceput cu puntea fata , homocinetica toata (rulmenti , semeringuri ) ,pistonasele de frana noi garnituri noi , ulei proaspat si urmeaza revopsita :ha: A venit primăvara si Patrolu a primit scaune noi Sparco ,un set de roti noi Aripile au fost decupate Si urmează rol cage interior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... A venit primăvara si Patrolu a primit scaune noi Sparco ,un set de roti noi Aripile au fost decupate Si urmează rol cage interior Suna bine. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 (editat) Astăzi am primit masina de la Adiv6 si Misu tin sa le multumesc pt prrofesionalismu de care au dat dovada Urmeaza sa vopsesc sasiu si caroseria interior si exterior Trebuie sa mă sfatuiesc cu varu dacă sa dau caroserie jos de pe sasiu ca sa iasă o treba buna Editat Mai 25, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Iulie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... pun poze cu rotile pe care le pun pe jucarie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 (editat) Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Lucica mai pune si tu poze recente :grin: Masina sa polisat dupa revopsire :ha: , sa tapitat interior dupa montarea rollkegiului , sa pus stopuri australiene spate si arata ca noua :h5 Sa schimbat Kitul de ambreaj HD , comandat si montat la GTC Imtrucat e o masinuta de suflet pt varu , o folosim la tractat ,cotetul la concurs in 2013 :ha::grin::tk Pt sacrificiu vom folosi masinile lui GPScu :grin::ha::tk Editat Septembrie 14, 2012 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Pt sacrificii vom folosi masinile lui GPScu :grin::ha::tk N-am inteles-o pasta (nici mare lucru din ce ai scris mai sus) ...da' nu conteaza ...noi sa fim sanatosi! :-P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Septembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2012 (editat) Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... GPScu se referea la faptu ca la masina s-a pus foarte mult suflet si multe ore de munca nu in ultimul rând mulți bani. Cine a văzut masina terminată poate sa confirme.................:ha: Editat Septembrie 14, 2012 de LucianPredator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate