nissan4x4 Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... vopsit, polishat.....ceruit. E lucrare serioasa acolo. Se pare ca masina e gata de offroad :ha: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Septembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... poze noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... salut imi spui te rog si mie de unde si cat a costat snorkelu:grin: ms mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: Am luat microbul de la varul meu GPScu si m-am patrolizat ...... Salut, masina arata foarte bine...ca orice Nissan. Asteptam sa o vedem la concursuri.....apoi mai asteptam un set de poze:))). Sunt sigur ca o sa arate mult mai bine dupa. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Septembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2012 (editat) @paulbiro : Era pe masina când am cumparat-o. Am văzut de vanzare pe forum Am fost ieri la groapa la Glina si am inoroit-o puțin arată mai bine ...... In concurs o sa ne dam cu a lui GPScu Patrol 4.2D. ori cu Range 3.5 benzinar. O folosim la tractat si la iesiri prietenesti Editat Septembrie 17, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate