rechinu Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Maine, in jur de ora 10 vreau sa fac o iesire spre Jitia-Chiojdeni! Scopul iesirii e de radiografiere a situatiei. Daca mai e cineva care are pofta de treaba si aventura sa dea un semn LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Printre nameti- Vrancea as merge si eu dar sa vad daca conving pe cineva cu masina sa mearga. Ca vitara mea e pe bara :( Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Printre nameti- Vrancea Rechine de ce nu ai dat si tu un telefon, ca zona respectiva o cunosc foarte bine! Daca va pot ajuta cu ceva, te rog sa-mi spui! Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Printre nameti- Vrancea Rechinule....nu mai deschideti alte topicuri pentru ca se pierde informatie pretioasa .Ramai pe topicul lui ALK si daca esti de acord..:tk da sa inchidem topicuri adiacente.Mersi NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Printre nameti- Vrancea Rechinule....nu mai deschideti alte topicuri pentru ca se pierde informatie pretioasa .Ramai pe topicul lui ALK si daca esti de acord..:tk da sa inchidem topicuri adiacente.Mersi Ok! Topicul acesta o sa ramana ptr iesirile viitoare. Daca sunt prea multe rog un moderator sa-l stearga. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate