nissan4x4 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Uite o lucrare interesanta. Care v-ati dati peste cap cu acaretul si nu mai doriti sa-l refaceti ........ uite acilea o solutie !! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! Fitza maxima Coane! :ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paul4.2 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! Asta-i Patrol de bamboo... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! E bling bling :shock: ... dar e cool :ft ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! E faina ideea, dar eu l-as fi facut in culori tip army si niste roti pe masura. Sa arate ca o masina de safari. Asa arata ca o masina de peste.:uameni Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! E faina ideea, dar eu l-as fi facut in culori tip army si niste roti pe masura. Sa arate ca o masina de safari.... fara suparare, dar atunci ar arata ca o Toyota :grin: :care "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! Doar o corectura, ar fi o Toyota mai buna, un Patrol :grin: Vezi, nu m-am suparat Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! fara suparare, dar atunci ar arata ca o Toyota :grin: :care ha, ha. Vopseaua kaki face din tOY ....masina ! Daca tot vorbim de roti mari.....Hai care te bagi la o inaltare de 15 cm? Arcurile si rotile de 40" le am pe stok ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! @nissan4x4: ma refeream la "masina de safari".... nu doar la "masina" :wink: decapotabil + roti mari + kakaniu + de safari = Toyota J7 :grin: :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! misto ideea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! Pai acuma spui Don Luigi - la Navara ar fi mers o lucrare d'asta,evident kaki-kkniu sa semene a masina de safari. Daca tin bine minte parca mi-ai propus o varianta de genul asta inainte sa-i faci transplantul de plafon cu stalpi cu tot,am luat-o de caterinca dar daca as fi stiut ca-mi crapa si motorul o taiam de nu se vedea!:ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! ai fost pe aproape boier mare, iti atasez cateva poze din timpul lucrarilor ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! ha, ha. Vopseaua kaki face din tOY ....masina ! Daca tot vorbim de roti mari.....Hai care te bagi la o inaltare de 15 cm? Arcurile si rotile de 40" le am pe stok Eu ma bag atasez si una de referinta Offroadmania 44x18.5 R15. Masina este in folosit relativ zilnic 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TanaM78 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! Spune mi te rog ce modificari sa fac pt a pune 44 pe Y61. Eu momentan am 35 uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! Spune mi te rog ce modificari sa fac pt a pune 44 pe Y61. Eu momentan am 35 uri. Modificarea nr. 1 - Motor foarte........nesimtit de mare :ha:. Modificarea nr. 2 - Adauga in telefon numarul lui Zoli (Unimog) si de restul se ocupa el :j. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! Plus de asta numarati bine banii, inainte si dupa :))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 (editat) Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! Eu ma bag atasez si una de referinta Offroadmania 44x18.5 R15. Masina este in folosit relativ zilnic Ii se potriveste foarte bine numarul de inmatriculare :ha:. Ce motorizare are? Cu respect, Teodor. Editat Februarie 20, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TanaM78 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Nissan Patrol Y61 DECAPOTABIL !!!! Da, bine zis, ce motor are si cam cat te costa un motor asemanator cu montaj cu tot? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate