iurie Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Am deschis ieri o discutie despre sfaturi si recomandari legate de scuturi pentru Patrol Y61 pentru ca am gasit prea putine informatii pe acest forum legate de utilitatea lor si in acelasi spirit deschid si aceasta discutie legata de bull-bar-uri pentru Patrol Y61 pentru a intelege mai bine rolul acestora in off-road de catre cei ca mine care abia incep sa cunoasca aceast utilaj. Despre bull-bar-uri sunt la fel de putine info legate de utilitatea lor in off-road pe acest forum si nu as vrea sa traim cu impresia ca sunt utile doar in cazul unei intalniri cu vre-un cangur. Ar fi bine daca sunt membri care cunosc si problema legalitatii acestora, mai ales ca am aflat ca exista o directiva Europeana care reglementeaza/interzice aceste acareturi. Si cum noi suntem membri UE, la un moment dat va aparea si legea romaneasca care sa transpuna directiva si sa vedem dupa aceea politaii tragand pe dreapta utilajele cu astfel de acareturi. "Nu ne mai trageti pe dreapta!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 (editat) Re: Bull-bar Patrol Y61 - Sfaturi si recomandari Am circulat prin UE acum vreo cativa ani (eram membrii in uniune) cu un Y61 BLINDAT de accesorii ...Stii de ce m-a oprit militia? Sa faca poze cu masina ... :ha: Parerea mea ca daca le faci fa-le sa fie discrete si eficace (sa nu iasa prea mult in evidenta) nu neaparat impunatoare (genul 3 tevi de sonda sudate in cruce in fata masinii doar ca sa arate mai "fioroasa") nu vei avea probleme cu masina nici pe soselele patriei si nici dincolo ... Cand zici "bullbar" probabil te gandeti la "front bumper" (bara fata) ... Piata de "bari fata" e ampla de la branduri de renume ARB, ASFIR, AFN dar scumpe 1000 euro+ pana la copii executate in Romanica noastra draga ...de maestii in indoiri, sudura si polizare (didone, nissan4x4, traco, cfantana si altii) LE - barile mele au fost executate de Traco Service ... unde am fost multumit atat de pret cat si de lucrare ... Editat Februarie 21, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iurie Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Bull-bar Patrol Y61 - Sfaturi si recomandari Merci, intre timp am gasit ceva informatii despre reglementarile in domeniul bull-bar-urilor (ambii termeni sunt mentionati in Directiva, atat bumper, cat si bull-bar) ‘frontal protection system’ means a separate structure or structures, such as a bull bar or a supplementary bumper, which is intended to protect the external surface of the vehicle, above and/or below the original-equipment bumper, from damage in the event of a collision with an object. ‘bumper’ means the front, lower, outer structure of the vehicle as type-approved. It includes all structures of the vehicle that are intended to give protection to the vehicle when involved in a low speed frontal collision with another vehicle and also any attachments, such as registration fixing plates, to this structure. It does not include equipment which is fitted to the vehicle following type-approval and intended to provide additional frontal protection for the vehicle; Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iurie Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Bull-bar Patrol Y61 - Sfaturi si recomandari Am gasit ceva informatii pe forum despre legalitatea bull-bar-urilor aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40581-BULLBAR-ESTE-LEGAL&highlight=BULLBAR+-+ESTE+LEGAL%3F Pentru problemele legate de legalitate si altele asemenea o sa postez acolo. Legat insa de diferitele modele de bare frontale/bull-bar-uri pentru Patrol Y61 (ARB, AFN, ASFIR sau custom made) si utilitatea acestora discutia ramane deschisa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 (editat) Re: Bull-bar Patrol Y61 - Sfaturi si recomandari 1. Utilitate - suport pt troliu - modalitate de protectie pasiva in padure sau "jungla" urbana. avand in vedere ca un far original la masina matali este vreo 500E, investitia se amortizaeaza la primul impact. - modalitate de a avea un punct de ridicare pt utilizarea Hi-liftului - suport pt antena statie ER - suport pt proiectoare 2.variante constructive ........ multe! E netul plin. In ceea ce priveste masina dumitale, realizarea unui asemenea acaret implica ceva maiestrie, datorita formelor rotunjite ale modelului Y61 facelift 2. iti atasez cateva poze cu bullbare facute de mine. Pe cele AFN si ARB ce le vindem, sunt sigur ca gasesti pozele pt ele pe net. Editat Februarie 22, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iurie Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Bull-bar Patrol Y61 - Sfaturi si recomandari Intre timp am mai vazut niste modele de bare atat custom made cat si chinezarii. La chinezarii, nu prea inteleg cum se pot face niste bare in care sa flencane semnalizatoarele si proiectoarele pe langa care poti baga lejer un deget. Poate comenta cineva legat de chinezarii, poate ca cine si le-a luat mai face niste modificari la proiectoare/semnalizare? De altfel arata facute de fabrica si nu in atelier. N-am vazut montate originale AFN sau ARB, pretul insa mi se pare f. mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Bull-bar Patrol Y61 - Sfaturi si recomandari Don Luigi in prima poza este o bara realizata de matale?este foarte reusita,felicitari daca da un pret pe pm daca se poate ,multam. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Bull-bar Patrol Y61 - Sfaturi si recomandari Da, toate acele bullbare sunt facute la mine in atelier. Daca doresti info privind rezistenta lor, contacteaza-l pe Watcher. Are unul ...greu incercat. Cateva date tehnice: Greutate: 34 kg varianta fara proiectoare 35 kg varianta cu proiectoare Protectie Anticoroziva Fosfatica, garantie 3 ani Design semirotund, cu coltare aborbante de impact (pt evitarea indoirii sasiului la impact lateral) Proiectat pt trolii mari , pana la 12.500lbs , atat ca spatiu cat si ca capacitate de tragere. 10 puncte de prindere in suruburi pe sasiu. Multumesc pt aprecieri si interesul manifestat. Ti-am trimis informatia ceruta pe PM. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iurie Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Bull-bar Patrol Y61 - Sfaturi si recomandari Intr-adevar din tot ce am vazut pana acum cele de la Luigi par cele mai "serioase". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dominik Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Bull-bar Patrol Y61 - Sfaturi si recomandari Mi-am confectionat unul din INOX cu diametrul de 60 montat peste bara originala, m-am plimbat cu masina prin EU si n-a avut nimeni tupeu sa ma opreasca :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Bull-bar Patrol Y61 - Sfaturi si recomandari Daca ai fost cu personajul de la avatar, nici nu ti-au vazut masina :ga Mi-am confectionat unul din INOX cu diametrul de 60 montat peste bara originala, m-am plimbat cu masina prin EU si n-a avut nimeni tupeu sa ma opreasca :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate