emanoeladrian Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Astazi am inmanat dosarul complet D-nei Avocat pentru un nou proces impotriva taxei de poluare si pentru inmatricularea LC-ului fara sa o platesc. Functionara de la finante mi-a spus ca asa o suma mare de plata nu a mai vazut..:uameni, iar eu am replicat ca nu am de gand sa o platesc !:ha: Suma calculata este 564milioane vechi. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: Taxa pe emisii poluante art.4 legea 9/2012-Un nou dosar in instanta sunt curios, care este baza cererii tale? invoci neconstitutionalitate sau drept european ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: Taxa pe emisii poluante art.4 legea 9/2012-Un nou dosar in instanta Actiune in contencios administrativ ca obiect obligatia de a face impotriva institutiei prefectului.Taxa pe emisiile poluante incalca tratatul CE cu privire la discriminarea fiscala...si alte chichite . RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate