marian coteanu Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 salut tuturor posesorilor de nissan as vrea sa stiu si eu daca ma poate indruma cineva sau sa-mi spuna unde pot sa gasesc o bara intermediara de directie pentru un y61 an 2005 motor zd 30 as prefera sa fie noua:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: bara intermediara nu prea stiu ce numesti dumneata bara intermediara, dar banuiesc ca este vb de bara Pitman (bara de comanda a directiei, ce uneste levierul casetei de directie cu fuzeta din dr). Pretul uneia noi este de 1280lei (termen de livrare 7 zile) . ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian coteanu Postat Februarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: bara intermediara nu ma prea pricep la mecampnica dar asa mi sa zis ca se numeste de la un asa zis mecanic:ha: :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: bara intermediara Baga-te sub masina si fa o poza ...sa vedem despre ce bara "intermediara" e vorba" ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian coteanu Postat Februarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: bara intermediara mine am sa revin cu o poza multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate