Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou proprietar de y60 4.2 benzina

cristiank

Postări Recomandate

Nou proprietar de y60 4.2 benzina cumparat de la munteanu carui ii multumesc petru masina si pentru ca e un om de cuvant :h5

Masina merge ok cu mici retusuri va merge super.

6368905_Picture20011.thumb.jpg.ddc564248842c892c89ec40e8cdce0c8.jpg1279718888_Picture20014.thumb.jpg.5212cc815e673b23d7f2c7a1b391c089.jpg

ma itereseaza un kit de inaltare si ceva cauciucuri pe 16 33 sau 35

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina

Faina masina. Am vrut ca sa o iau eu dar nu am reusit. :(

E super si instalatia de GPL.

Sa o folosesti sanatos!

Link spre comentariu

Multumesc mult MAX .

De mult tot ocheam un 4.2 benzinar si numai acum am acadit dar na mai este de munca la el dar cred ca se poate face masina buna din el

Ce problema am e ca este un pic de rugina pe sub ea si nu stiu cui sa apelez pentru a face o izolatie buna sub ea.Poate ma ajuti MAX ca oricum suntem aproape si as putea sa dau o fuga(jibou baia-mare 70km).

Apropo de gaz exista ceva tratament special pentru motor in situatia in care functioneaza cu gaz specific pentru o ungere mai buna .?

Vreau sa o servisez cat de curand si de aia intreb ms

Editat de Astral
Link spre comentariu

Care ma poate ajuta va rog la motorizarea care este pe masina la rece respectiv la cald cat ar trebui sa fie presiunea la ulei?

La rece 3.8 (aici deschide supapa de suprapresiune) iar la cald cu cat mai sus cu atat mai bine

Link spre comentariu

Bun venit in gasca Patrolistilor !

Sfat: roti maxim 33 pt ca nu -ti duce 35 din motive de rapoarte (4 : 11).

Rugina la Patroalele din Anglia e celebra :cr.N u stiu de unde sa-ti zica sa incepi.Cel mai afectat la Patroalele mele de Anglia a fost sasiul...

Editat de nike&patrol
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

:br frumoasa masina , eu asi elimina de tot tabla ,chiar si cea buna :grin: asi pasta doar panoul de bord si podeaua :grin: in rest tubulara :2dr

Frumos proiect ar iesi :tk sa o stapanesti sanatos :2dr

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

:br frumoasa masina , eu asi elimina de tot tabla ,chiar si cea buna :grin: asi pasta doar panoul de bord si podeaua :grin: in rest tubulara :2dr

Frumos proiect ar iesi :tk sa o stapanesti sanatos :2dr

Colegu GPS-cu ........vezi cateva posturi mai sus, omul se intereseaza cum e treaba cu gazu pe acaret. Ai vazut matali tubulara pe gaz?

Tubulara au ba, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de Patrocle pe coclauri......

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Va salut pe toti proprietarii de nissan-uri y60.

Vreau sa va spun ca am mai avut k160 inainte dar era destul de lenes (raportat la wrangler sau y60 4.2).

Referitor la consum :grin: daaa mult mai mult ca si wrangler-ul(circa 15-20 sosea mers normal).

Referitor la "tubulare" si "35"-uri orice se poate sunt suficiente punti de 2.8 sau doar diferentiale de vanzare cu rapoarte mai bune si s-ar putea sa fac o schimbare acolo dar numai daca ma hotarasc sa tin masina.Deocamdata e la vanzare asa ca daca e cineva interesat va rog pm.Eu personal cred ca duce 35 :x

A da si referitor la presiune la rece imi arata 60 si la cald intre 20 si 30 (psi cred)

va rog ziceti-mi e de bine sau de rau:hl

Editat de Astral
Link spre comentariu

Ma CRISTI sa mor daca mai inteleg acuma ai luato si acu vinzi ! Te sperie rugina ? Da jos caroseria de pe sasiu ca merge repede ai 10 body lift , matele de la motor tot e cu mufe in 2-3 ore ti data jos si te apuci de treaba , de sudat nu prea ai ce suda , sint tot felu de solutii antirugina . ti se pare ca ca consuma mult ? , pe gaz esti la pret de motorina , eu zic pacat mare pacat . Patrolu ( ASTA TI-O SPUN EU care am avut multe masini ) daca simte ca-l iubesti (fara gluma ) nu te lasa niciodata , niciodata ... are suflet de ardelean nipon !!!!! (hai ca asta a fost un pic de glumita) TREBA TA ! bafta in tot ce faci !

Link spre comentariu

:ha: foarte tare declaratia ta de dragoste la adresa y60-ului de ziua barbatului .

Ai dreptate .Am sa te sun zilele astea sa discutam niste aspecte.Oricum mersi de incurajare dar sa stii ca, consumul il aveam si inainte la jeep stii si tu .Da rugina nu prea imi place adevarat dar vorba ta se poate rezoilva.Merci pentru ca iti pasa:h5

Link spre comentariu

Masina va merge maine la tinichigiu si a primit cadou jante 8j/15 -30 crom si cred ca urmeaza bodylift +5 si decupat aripi si 35-uri.Am sa revin cu poze de la tinichigiu cat de curand

Link spre comentariu

Pentru o masina care e relativ rara am zis ca merita o restaurare a interiorului plus ca am cumparat si al treilea rand de scaune si butelia de gaz va veni sub randul 2 de scaune(una mica de 60 de litri).La extrior am discutat cu tinichigiu si zice ca nu are probleme foarte grave dar oricum vom desface fiecare surub in parte si daca tot desfacem probabil va veni pus pe ea si un bodylift de 4-5 cm.M-am gandit sa dau si un strop de culoare patrolului asa ca ii voi vopsi bratele in rosu cred si puntile in galben.Haideti cu alte idei de culori sub masina :tk

Link spre comentariu

Nu cred ca o sa iasa prea oki daca amesteci prea multe culori pe acolo.Cred k o singura culoare e mai mult decat suficient .Asta din punctul meu de vedere cel putin :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare