cristiank Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 (editat) Nou proprietar de y60 4.2 benzina cumparat de la munteanu carui ii multumesc petru masina si pentru ca e un om de cuvant :h5 Masina merge ok cu mici retusuri va merge super. ma itereseaza un kit de inaltare si ceva cauciucuri pe 16 33 sau 35 Editat Februarie 29, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Frumos tancul :grin:. Sa-l stapaniti sanatos :h5. Din ce an e? Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina ......... Din ce an e? Cu respect, Teodor. E masina din acest anunt : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67979-Se-vinde-nissan-y60-benzina-GPL-! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Faina masina. Am vrut ca sa o iau eu dar nu am reusit. :( E super si instalatia de GPL. Sa o folosesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 (editat) Multumesc mult MAX . De mult tot ocheam un 4.2 benzinar si numai acum am acadit dar na mai este de munca la el dar cred ca se poate face masina buna din el Ce problema am e ca este un pic de rugina pe sub ea si nu stiu cui sa apelez pentru a face o izolatie buna sub ea.Poate ma ajuti MAX ca oricum suntem aproape si as putea sa dau o fuga(jibou baia-mare 70km). Apropo de gaz exista ceva tratament special pentru motor in situatia in care functioneaza cu gaz specific pentru o ungere mai buna .? Vreau sa o servisez cat de curand si de aia intreb ms Editat Aprilie 4, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina frumoasa masina.:br sa o stapanesti sanatos si fara necazuri :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Care ma poate ajuta va rog la motorizarea care este pe masina la rece respectiv la cald cat ar trebui sa fie presiunea la ulei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paul4.2 Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Care ma poate ajuta va rog la motorizarea care este pe masina la rece respectiv la cald cat ar trebui sa fie presiunea la ulei? La rece 3.8 (aici deschide supapa de suprapresiune) iar la cald cu cat mai sus cu atat mai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Salut. Asa de curiozitate cam cat consuma 4.2 de la nissan ,oricum masina arata super sa o stpanesti sanatos. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina ce presiune ai la rece si mai ales la cald? pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 (editat) Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Bun venit in gasca Patrolistilor ! Sfat: roti maxim 33 pt ca nu -ti duce 35 din motive de rapoarte (4 : 11). Rugina la Patroalele din Anglia e celebra :cr.N u stiu de unde sa-ti zica sa incepi.Cel mai afectat la Patroalele mele de Anglia a fost sasiul... Editat Martie 7, 2012 de nike&patrol "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina :br frumoasa masina , eu asi elimina de tot tabla ,chiar si cea buna :grin: asi pasta doar panoul de bord si podeaua :grin: in rest tubulara :2dr Frumos proiect ar iesi :tk sa o stapanesti sanatos :2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wagner Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Arata bine vehicolul , felicitari si spor la lucru! Nissan Patrol Y60 Rocar TV Dacia 1100...etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina :br frumoasa masina , eu asi elimina de tot tabla ,chiar si cea buna :grin: asi pasta doar panoul de bord si podeaua :grin: in rest tubulara :2dr Frumos proiect ar iesi :tk sa o stapanesti sanatos :2dr Colegu GPS-cu ........vezi cateva posturi mai sus, omul se intereseaza cum e treaba cu gazu pe acaret. Ai vazut matali tubulara pe gaz? Tubulara au ba, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de Patrocle pe coclauri...... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 9, 2012 Autor Partajează Postat Martie 9, 2012 (editat) Va salut pe toti proprietarii de nissan-uri y60. Vreau sa va spun ca am mai avut k160 inainte dar era destul de lenes (raportat la wrangler sau y60 4.2). Referitor la consum :grin: daaa mult mai mult ca si wrangler-ul(circa 15-20 sosea mers normal). Referitor la "tubulare" si "35"-uri orice se poate sunt suficiente punti de 2.8 sau doar diferentiale de vanzare cu rapoarte mai bune si s-ar putea sa fac o schimbare acolo dar numai daca ma hotarasc sa tin masina.Deocamdata e la vanzare asa ca daca e cineva interesat va rog pm.Eu personal cred ca duce 35 :x A da si referitor la presiune la rece imi arata 60 si la cald intre 20 si 30 (psi cred) va rog ziceti-mi e de bine sau de rau:hl Editat Aprilie 4, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Ma CRISTI sa mor daca mai inteleg acuma ai luato si acu vinzi ! Te sperie rugina ? Da jos caroseria de pe sasiu ca merge repede ai 10 body lift , matele de la motor tot e cu mufe in 2-3 ore ti data jos si te apuci de treaba , de sudat nu prea ai ce suda , sint tot felu de solutii antirugina . ti se pare ca ca consuma mult ? , pe gaz esti la pret de motorina , eu zic pacat mare pacat . Patrolu ( ASTA TI-O SPUN EU care am avut multe masini ) daca simte ca-l iubesti (fara gluma ) nu te lasa niciodata , niciodata ... are suflet de ardelean nipon !!!!! (hai ca asta a fost un pic de glumita) TREBA TA ! bafta in tot ce faci ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 9, 2012 Autor Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina :ha: foarte tare declaratia ta de dragoste la adresa y60-ului de ziua barbatului . Ai dreptate .Am sa te sun zilele astea sa discutam niste aspecte.Oricum mersi de incurajare dar sa stii ca, consumul il aveam si inainte la jeep stii si tu .Da rugina nu prea imi place adevarat dar vorba ta se poate rezoilva.Merci pentru ca iti pasa:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Salut Cristi, ti-am spus cum se face: flex, rapoarte schimbate, 35"-uri si noroi. Bafta:dr3:jp1 TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Raul da ai dreptate numai ca trebuie sa analizez un pic situatia si sa ma hotaras ce fac daca o tai sau o fac de tura ms:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina De tura pe benzina? cam scump te va costa fiecare tura. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Masina va merge maine la tinichigiu si a primit cadou jante 8j/15 -30 crom si cred ca urmeaza bodylift +5 si decupat aripi si 35-uri.Am sa revin cu poze de la tinichigiu cat de curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 (editat) Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Am desfacut interiorul la masina si spre surprinderea mea doar cateva pete mici de rugina care se vor remedia maine Editat Martie 22, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina sa intelegem ca te-ai hotarat sa-l pastrezi !!!:br De acum...spor la munca si la noroiala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Pentru o masina care e relativ rara am zis ca merita o restaurare a interiorului plus ca am cumparat si al treilea rand de scaune si butelia de gaz va veni sub randul 2 de scaune(una mica de 60 de litri).La extrior am discutat cu tinichigiu si zice ca nu are probleme foarte grave dar oricum vom desface fiecare surub in parte si daca tot desfacem probabil va veni pus pe ea si un bodylift de 4-5 cm.M-am gandit sa dau si un strop de culoare patrolului asa ca ii voi vopsi bratele in rosu cred si puntile in galben.Haideti cu alte idei de culori sub masina :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Nu cred ca o sa iasa prea oki daca amesteci prea multe culori pe acolo.Cred k o singura culoare e mai mult decat suficient .Asta din punctul meu de vedere cel putin :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate