nissan4x4 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Tin sa precizez ca masina nu a suferit nici un fel de suspensin lift sau bodylift. S-au decupat doar aripile si sa eliminat circa 150 kg din greutatea masinii(buteliee gaz 40kg roata rezerva + suport 30 kg bara fata + bara spate vreo 30 si altele diverse pe unde a trecut flexul).azi am cantarit masina fara mine in ea si cu rezervorul gol 2080 kg raportat la 2230 cat avea cand am dus-o la tinichigiu. ASTEPT PARERI :grin: de la mine, mai bine nu o afli............ Bafta la vanzare! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Aprilie 22, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Adevarul e ca m-am bagat in niste cheltueli neprevazute si binenteles ca fiind doua masini de teren nevastamea a sarit cu gura ca trebuie sa plece una deci va rog nu ma judecati gresit. :( si mie imi pare rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate