Tinelos Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Nu cred ca o sa iasa prea oki daca amesteci prea multe culori pe acolo.Cred k o singura culoare e mai mult decat suficient .Asta din punctul meu de vedere cel putin :) Subscriu .... o sa iasa o sorcova! Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina mai bine tai din aripi decat sa i faci bodystift...se rastoarna destul de usor...si asa cum e.. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 (editat) Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Multumesc de raspunsuri si da aveti dreptate o sa fie doar o culoare pe langa negru de pe sasiu si punti va mai fi rosu bratele.Multumesc Vroiam sa mai intreb daca vreau sa nu pun bodylift si sa tai un pic din aripi ar fi o solutie dar daca as face din teflon ceva distantiere la arcuri dar nu mari ci de 6-7cm ar fi suficient ??Si daca da ce diametru interior si exterior ar trebui sa aiba distantierele? Editat Martie 23, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Multumesc de raspunsuri si da aveti dreptate o sa fie doar o culoare pe langa negru de pe sasiu si punti va mai fi rosu bratele.Multumesc Vroiam sa mai intreb daca vreau sa nu pun bodylift si sa tai un pic din aripi ar fi o solutie dar daca as face din teflon ceva distantiere la arcuri dar nu mari ci de 6-7cm ar fi suficient ??Si daca da ce diametru interior si exterior ar trebui sa aiba distantierele? pai daca faci distantiere la arcuri, ce faci cu amortizoarele ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Pai caut second sau le lungesc si pe alea tot cu distantiere dar de preferat sa gasesc un set +5cm second sau noi la pret" foarte bun" poate vii cu ceva propunere avantajoasa :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Asta cu distantierele e ca patrunjelu'n supa:nici nu strica, nici n-a juta.adica inalti tu masina(respectiv ridici centrul de greutate) dar cursa suspensiei ramine la fel , chiar mai mica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 (editat) In situatia de fata conteaza la ce folosesti masina .Eu o inalt in principal ca sa pot pune cauciucuri mari si sa pot trece peste obstacole mai mari nu pentru offroad hardcore.E o masina de ture :grin: bara fata luata jos ,verificat si ulterior o sa reparam puncte de rugina si jos langa masina viitoarea bara din profil de 4 mm Editat Aprilie 4, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina am o oferta buna la kitul EFS (australia) de inaltare de 3 inch. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 (editat) Si primul flex sub aripile spate si imediat vor fi taiate si din aripi 3 cm roata si sudat si izolat sub ele si viitoarea bara spate si poze cu bara montata provizoriu fara a fi finisata Editat Aprilie 4, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 (editat) poze noi lume cu aripile taiate si cu fata si bara fata aproape gata Sper ca am taiat suficient pentru 35/11,5/15 Astept pareri si indicatii Multumesc Editat Aprilie 4, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gigi Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Ti-ai luat in calcul si pliul aripii? Aripa dupa ce e taiata se cresteaza si se face un pliu (buza rezultatat se indoaie sub aripa) care se va uni cu aparatoarea de noroi. In felul asta vei avea o terminatie intreaga si nu va exista riscul sa tai anvelopa in caz ca iti atinge. Cel mai bun mod de a vedea daca ai taiat corect, monteaza 35-urile si fa o incrucisare de punti pe niste obstacole improvizate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Azi am pus 35 uri pe ea si arata intrun mare fel :grin: poze maine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Aprilie 6, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina 35/11,5/15 simex pe jante -30 Masina nu are nici un fel de inaltare si va primi pe viitor ceva ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Aprilie 6, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina si poze cu masina in toata splendoarea ei semifinisata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Aprilie 6, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Aprilie 6, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Tin sa precizez ca masina nu a suferit nici un fel de suspensin lift sau bodylift. S-au decupat doar aripile si sa eliminat circa 150 kg din greutatea masinii(buteliee gaz 40kg roata rezerva + suport 30 kg bara fata + bara spate vreo 30 si altele diverse pe unde a trecut flexul).azi am cantarit masina fara mine in ea si cu rezervorul gol 2080 kg raportat la 2230 cat avea cand am dus-o la tinichigiu. ASTEPT PARERI :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Ai crescut mare !!!:br felicitari pentru inceput imi place ! vezi asta e frumusetia la patrol , o tunsoare mica si ai aruncat 35- uri pe el , ia vezi la cite masini poti face smecheria asta , intr-o alta ordine de idei URGENT ! pina maine dim. sa dispara periscoapele alea de pe masina sau macar schimba suportu ala , e prea inalt !!! Barile nu sint cele mai deosebite dar se pierd in frumusetia invaluitoare a nissan-ului Y 60 cu roti cromate pe 35 :h5 ps. rezolva si problema dintre faruri ca-i musai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Aprilie 6, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Ai putea sa imi rezolvi tu problema dintre faruri contracost :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina si de o cumpar din alta parte tot te rezolv ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 (editat) Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Donez eu emblema de nissan !(in contul colegului Muntean) Editat Aprilie 6, 2012 de TONI completare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Multumim lui Toni pentru donatie ! , undeva pe la inceputu lui Mai ma intilnesc cu el si iau eu piesa de la el si ti-o trimit . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Multumesc mult si da am rezolvat problema cu Toni Am trimis adresa pe privat si Toni o sa imi trimita cea mai importanta piesa de pe un nissan patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Si prima umanitara pentru masina :grin: un Jimny la greu a apelat la patrolache sa il elibereze din noroaie.Si sa eliberat cu mici pagube (inelul de tractat spate rupt de la soc). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Aprilie 18, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Si normal ca orice proiect spre final merge la rubrica vanzari :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Nou proprietar de y60 4.2 benzina Si normal ca orice proiect spre final merge la rubrica vanzari :grin: Sincer, nu mi se pare normal dar ce stiu eu... Asta se numeste intr-un fel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate