mariusradovici Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Cum ma tot uit dupa un L200 care sa aiba diferential blocabil spate, nu stiu pe ce variante engleze au pus difflock si unde e butonul?? la shogun am un sticker portocaliu langa schimbator cu info despre difflock si am vazut ca si astea au.. sa fie oare acelasi.. :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Buton diferential blocabil Da si la mine e acelasi stiker portocaliu ... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Buton diferential blocabil si butonul unde e? pe langa volan undeva? o poza ar fi de mare folos..ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Buton diferential blocabil Butonul e langa frana de mana. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Buton diferential blocabil Butonul e in spatele manetei de semnalizare/lumini .... scris pe el : R/D Lock adica REAR DIFERENTIAL LOCK , adica diferential spate blocabil .... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Buton diferential blocabil Butonul e langa frana de mana. In cazul la Pajero sau la L200? :grin: Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Buton diferential blocabil La L200 din 2001. Cel putin eu asa am vazut pana acum. La Pajero e langa priza de 12V, pe consola centrala. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Buton diferential blocabil Poate difera la cele dupa 2001 , la mine din 1997 e acolo unde am precizat mai sus ... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Buton diferential blocabil deci dupa anul 99 sa ma uit pe la frana de mana si cele mai vechi pe la volan/lumini... pacat ca din poze nu prea vad eu butonul mai degraba stickerul portocaliu dar nu stiu sigur daca e un indiciu clar.. ms mult :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduAlex Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Buton diferential blocabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Martie 15, 2012 Autor Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Buton diferential blocabil ms mult, asa da!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LaurentiuVas Postat Mai 19, 2019 Partajează Postat Mai 19, 2019 Eu am butonul R/D Lock , dar când l-am scos afara am constatat ca nu are mufa in el și nu am găsit mufa pe la volan . Ma ajuta cineva cum descopăr dacă am diferențial blocabil , se poate vedea ceva diferit pe puntea spate ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate