antelio Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Ce marime de cauciucuri MT recomandati pentru incaltarea unui TJ din 2005, 141 CP. Este ok sa i pun 31? Nu se strica nimic pe la el? Astept sfaturile voastre . Multumesc. FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Recomandari marime anvelope pentru TJ stoc. La 31 nu se strica nimic, dar vor freca in fenderele din plastic la flexari. Va trebui sa pui distantieri sau jante cub ET negativ ca sa nu frece la viraj maxim. La 31' ai nevoie de modificari minime: -1.25" Weel Spacers kit -Lift Kit 2" (distantieri la arcuri) -Fendere de 7" Asta e tot. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antelio Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Recomandari marime anvelope pentru TJ stoc. Multumesc. Atunci dau comanda. Federal Cougaria. :) FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Recomandari marime anvelope pentru TJ stoc. Multumesc. Atunci dau comanda. Federal Cougaria. :) FEDERAL COURAGIA.......... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69459-Anvelope-FEDERAL-toata-gama-de-vanzare :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antelio Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Recomandari marime anvelope pentru TJ stoc. Am luat deja de la delta gup. Oriucm is neseriosi, un pret au pe site si cand vine curierul e alt pret. Rusine! FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Recomandari marime anvelope pentru TJ stoc. La 31 nu se strica nimic, dar vor freca in fenderele din plastic la flexari. Va trebui sa pui distantieri sau jante cub ET negativ ca sa nu frece la viraj maxim. La 31' ai nevoie de modificari minime: -1.25" Weel Spacers kit -Lift Kit 2" (distantieri la arcuri) -Fendere de 7" Asta e tot. Pentru 31 nu ai nevoie nici de flanse (wheel spacers) si nici de fendere noi. Nu vor atinge nici la flexari si nici la viraje (cel putin, eu nu am probleme cu BFG MT de 31). Iti trebuie o inaltare de minim 2" (ia-ti un kit cu amortizoare, daca poti si daca tot te apuci sa desfaci bieletele iti recomand sa-ti iei si niste bielete deconectabile). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Re: Recomandari marime anvelope pentru TJ stoc. Dane, ai dreptate. Poti merge si fara flanse, insa masina pe asfalt isi modifica mult comportamentul dupa ce o inalti. Il corectezi cumva cu flansele si ET negativ la jante. Imediat ce ai pus flanse si ET negativ, la primul noroi nu vei mai vedea nimic in geamurile laterale, asa incat vei apela la fendere, mai ales ca sunt doar cateva sute de dolari cu tot cu transport in Ro. Eu am trecut exact prin pasii astia. Cand am pus 31' pe jantele originale au frecat la viraj maxim. Apropo, daca te intereseaza am gasit prin garaj primele mele distantiere pt arcuri de la TJ-ul meu. Editat Aprilie 19, 2012 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Recomandari marime anvelope pentru TJ stoc. Dane, ai dreptate. Poti merge si fara flanse, insa masina pe asfalt isi modifica mult comportamentul dupa ce o inalti. Il corectezi cumva cu flansele si ET negativ la jante. Imediat ce ai pus flanse si ET negativ, la primul noroi nu vei mai vedea nimic in geamurile laterale, asa incat vei apela la fendere, mai ales ca sunt doar cateva sute de dolari cu tot cu transport in Ro. Eu am trecut exact prin pasii astia. Cand am pus 31' pe jantele originale au frecat la viraj maxim. Apropo, daca te intereseaza am gasit prin garaj primele mele distantiere pt arcuri de la TJ-ul meu. Multzam pentru distantiere, insa nu am nevoie, deocamdata. Eu merg asa de vreo trei ani si nu simt nevoia de flanse, nici pe asfalt si nici pe noroi si la mine nu au frecat niciodata (e drept, nu sunt pe jantele lui originale, insa sunt pe niste jante cu ET pozitiv - masurat - chiar mai defavorabil decat cel al jantelor originale). Probabil depinde si de geometria anvelopelor (din cate am vazut, la aceleasi dimensiuni "declarate", dimensiunile reale difera de la un model la altul). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Recomandari marime anvelope pentru TJ stoc. Era vorba de inaltatoarele de la arcuri. Alea le-am gasit. Daca intereseaza pe cineva, le am. Flansele au ramas pe masina cand am dat-o. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Recomandari marime anvelope pentru TJ stoc. Era vorba de inaltatoarele de la arcuri. Alea le-am gasit. Daca intereseaza pe cineva, le am. Flansele au ramas pe masina cand am dat-o. Scuze, am citit aiurea. Eu am inaltat-o, asa ca nu-mi mai trebuie, multumesc. Poate le vrea altcineva. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate