Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

mitsubishi pajero sport 2,5 TD cu o problema

Guest GEORGE_PAD
 Share

Recommended Posts

Re: mitsubishi pajero sport 2,5 TD cu o problema

mi-ar fi placut un comportament mai sportiv ( adica sa nu imi fie frica intr-o depasire sa o calc la 120-130 km/h)

nu vreau sa fac decat rallyraid in concediu , 90 % urban sau sosele asfaltate insa imi place mult masina.

ce imi recomandati?

1. Buna seara si tie.

2. Completeaza o locatie in profil in afara de orasul xxx si poti trece cu incredere si pe la departamentul "Prezentare membri", ca deh....asa e frumos :wink:

3. Masina de teren care sa mearga foarte bine fara viitoare probleme la peste 160-180 kmh n-ai sa gasesti. Pt ce ai nevoie tu, ti-as recomanda un Porche Cayenne, Subaru Forester, Audi Allroad, X5 si alte asemenea surate. Nu prea se poate impaca capra cu varza in domeniul off-road. E ca si cum ai cere de la o masina super-sport sa faca si off-road....

OMU'e inainte de toate!

Guest nikisan

Stimabile,

m-am inscris in acest forum pentru a ma lamuri despre niste aspecte asupra masinilor care imi plac.

Daca lumea e draguta si imi raspunde e ok.Daca nu , nu-i bai.

Nu vreau sa imi fac cv - ul pe forumul vostru.

Nu dau publicitatii date personale, si mai ales pe un forum.

Sincer, nu pot face parte din grupul vostru pentru ca nu va cunosc si nu fac off-road.

Se pare ca lumea e innebunita sa afle unde stau.Am completat casuta respectiva.

Nu sunt pantofar, nu sunt manelist.

Imi cer scuze daca am deranjat.

Nedumerirea mea era fata de eventualele probleme aparute daca Doamne fereste apesi mai tare pe acceleratie si esti cu motorul in batista.

Nu are legatura cu 160-190 km/h.

La revedere. :uameni

@nikisan

Nu ai deranjat pe nimeni. Atata doar ca forumul functioneaza dupa un regulament. Daca il citesti si nu-ti convin unele reguli , NU TREBUIA SA TE INSCRII ! Daca te inscrii atunci respecti si tu regulile ca noi toti !

No offense !

0745634366

buna seara.

am citi pe forum ca :

"Referitor la viteza,140km/h pentru masina asta este un fel de bariera sunetului pt. deltaplan.

La 130km/h are 3000rpm,deci la 140 are cam3700,iar limitarea pt.turatie este pe la 4500rpm.Cu alte cuvinte la 140 este in blana.

Poti sa mergi cu 140km/h,dar sa nu te astepti sa treaca de 100.000km fara investitii mari in motor.

Masina se simte forte bine pe la 100-110km/h

este valabil pentru toate tipurile de motorizari?"

mi-ar fi placut un comportament mai sportiv ( adica sa nu imi fie frica intr-o depasire sa o calc la 120-130 km/h)

nu vreau sa fac decat rallyraid in concediu , 90 % urban sau sosele asfaltate insa imi place mult masina.

ce imi recomandati?

Niki-san niki-san vorbesti de Diesel??? nu am inteles din discursul tau? mitsu cu benzina are alte performantze!!

la 140 incepe sa se simta activat!

Edited by Astral
Pajero

Stimabile,

m-am inscris in acest forum pentru a ma lamuri despre niste aspecte asupra masinilor care imi plac.

Daca lumea e draguta si imi raspunde e ok.Daca nu , nu-i bai.

Nu vreau sa imi fac cv - ul pe forumul vostru.

Nu dau publicitatii date personale, si mai ales pe un forum.

Sincer, nu pot face parte din grupul vostru pentru ca nu va cunosc si nu fac off-road.

Se pare ca lumea e innebunita sa afle unde stau.Am completat casuta respectiva.

Nu sunt pantofar, nu sunt manelist.

Imi cer scuze daca am deranjat.

Nedumerirea mea era fata de eventualele probleme aparute daca Doamne fereste apesi mai tare pe acceleratie si esti cu motorul in batista.

Nu are legatura cu 160-190 km/h.

La revedere. :uameni

Atitudine de frustrat de doi lei care se da important.

1. Nu intereseaza pe nimeni adresa ta. Faptul ca ai trecut "Bucuresti " ca si locatie nu inseamna ca esti singurul om din Bucuresti si ca o sa te cautam acasa.

2. In Regulamentul forumului scrie ca daca nu esti de acord cu aceste reguli, nu te obliga nimeni sa te inregistrezi si sa postezi aici.

3. Avem multi membri in "grupul nostru" care nu fac offroad.

Asa ca domnule "director de vanzari", o sa te ajut eu ca sa nu ai probleme cu vreun membru al acestui forum care sa fie obsedat si sa iti bata la usa, si iti voi dezactiva contul de pe forum.

Numai bine. :ban

Guest GEORGE_PAD

fiindca eu am deschis topicul si pentru ca vad ca se discuta off-topic, propun sa fie inkis de vreme ce pajero-ul meu nu mai e prin lumea celor 4x4....multimesc

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use