nucu50 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Va salut, Unei masini adusa din afara si inmatriculata dupa 2007, daca s-a recuperat taxa auto, i se va aplica - dupa 1 ianuarie 2013 - taxa Borbely ? Si daca DA, cum putem afla daca s-a restituit taxa auto? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Cum aflam daca s-a restituit taxa auto ? Trebuie sa depui o cerere la finantele de unde esti tu iar de acolo cererea pleaca la finantele de unde este vanzatorul, primesti un nr de dosar si astepti sa-ti vina raspunsul, bafta Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nucu50 Postat Martie 15, 2012 Autor Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Cum aflam daca s-a restituit taxa auto ? Multumesc de indrumare. Pare simplu dar cred ca rabdarea este cea pusa la incercare. Despre povestea cu aplicarea taxei Borbely daca s-a restituit taxa auto stie cineva ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Cum aflam daca s-a restituit taxa auto ? Multumesc de indrumare. Pare simplu dar cred ca rabdarea este cea pusa la incercare. Despre povestea cu aplicarea taxei Borbely daca s-a restituit taxa auto stie cineva ceva ? Nu se aplica in cazul prezentat de tine in mod automat, se aplica doar in cazul in care ,dupa 1Ianuarie 2013 masina pentru care proprietarul anterior a obtinut in justitie taxa inapoi, se revinde . RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 (editat) Re: Cum aflam daca s-a restituit taxa auto ? Cred cel mai simplu este ca proprietarul masinii sa vina cu toate actele si sa dovedeasca ca nu s-a recuperat acea taxa. In cazul in care se hotareste sa vanda masina sa depuna o cerere la circa financiara de care apartine (sau primarie) prin care cere dovada ca nu s-a recuperat acei bani. Raspunsul il primeste in maxim doua saptamani. Asa ar proceda un vanzator corect. Sau daca a recuperat banii sa spuna. Deocamdata anul acesta este liniste si se pot inmatricula masinile chiar daca s-a recuperat sau nu acea taxa. Sa vedem de la anul ce-o mai fi. Atentie mare cand stampilati !!! Ganditi-va de zece ori inainte daca nu de douazeci. Editat Martie 16, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Cum aflam daca s-a restituit taxa auto ? Or sa vina altii mai fomisti decit astia si o sa ne :fk2 la fel sau chiar mai rau.Nenorocirea asta de taxa nu va disparea niciodata. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Cum aflam daca s-a restituit taxa auto ? Ma gandesc ca daca intram in Shengen va trebui sa dispara nenorocita asta de taxa. Dupa cate stiu atunci vor fi obligati sa respecte legile comunitatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 (editat) Re: Cum aflam daca s-a restituit taxa auto ? Ma gandesc ca daca intram in Shengen va trebui sa dispara nenorocita asta de taxa. Dupa cate stiu atunci vor fi obligati sa respecte legile comunitatii. Taxa asta va dispare atunci cand PNL-ul;UDMR-ul si PDL-ul vor dispare de pe esicherul politic. Nu ma pronunt asupra PSD-ului cu toate ca subiectul l-am abordat intr-o ocazie pe Hotnews, atunci cand Victor Ponta a stat de vorba si a raspuns la intrebarile cititorilor.Mie nu mi-a raspuns,a ocolit intrebarea si a ales-o pe urmatoarea. Asta e dragi colegi, politicienii pe care ii avem si votam, vor aceasta taxa.:uameni Editat Martie 17, 2012 de emanoeladrian corectura RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate