Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2012.03.10 Ne-am depasit limitele!

Forte

Postări Recomandate

O plimbare care se dorea romantica ... la padure la cules de ghiocei ... s-a transformat in:

Trecem pe langa un deal ... cum sunt cele de la Cheile Dobrogei ... si Gsi se hotareste sa-l atace ... mai in gluma ... mai in serios ... ajunge la 30% ... dealul era extrem de abrupt, dar avea multa vegetatie care iti dadea o senzatie de securitate! Eu cu Mihai/Vitara ne-am dus sus ... s-au intins sufe si trolii ... pentru a asigura urcarea ... a fost nevoie doar de sprijin moral si Gsi a urcat, apoi Vali ... si normal ca Nelu ... le-a demonstrat ca si Toyota lui poate! Au fost momente super cand cate 3 oameni fugeau cu sufa dupa ei ... pentru ca o masina urca si nu se mai oprea! La fix a aparut si al meu Jimny ... asa ca am urcat si eu cu el ... neasistat de sufa si dupa ce deja invatasem dealul, Gabi Badea a urcat si el fara sufa! Frumos, extrem de periculos, dar cu siguranta ne-am depasit limitele!

Iesirea de la padure ... nu poate fi catalogata ... din lupta cu natura ... masinile au iesit puternic sifonate!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 2012.03.10 Ne-am depasit limitele!

In rest iesirea ... a fost ca de Dobrogea:

Am intrat in padure pe la Mina Altan Tepe, zona este superba, padurea este rara si brazdata de drumuri ... la fiecare intersectie ... alegeam drumul cu multa zapada, nu de putine ori, necalcata! Asa ca am ajuns langa Camena ... unde pana acum nu am pus roata! Ne-am jucat in zapada, dar nici vorba de ghiocei!

[video=youtube;tgz-8f37ZIU]

Lasam Camena, plecam spre Fantana Mare ... padurea este super ... oprim si fotografiem ghiocei pitici, putini si foarte firavi! Am sperat toata ziua sa mai gasim altii, dar nu am mai gasit! Noroi zi zapada, crengi lasate in drum in schimb au fost din plin! Ajungem la Fantana Mare si o luam spre Topolog ... intai pe drum de tara si apoi pe forestier ... pana nu a mai existat niciun drum ... aici i-a cantat Nelu lui Gsi ... un loc de verdeata!

Ne intoarcem un pic, reconfigurare traseu ... urcam pe zapada, iarasi urcam ... o clipa de neatentie si reusesc sa lovesc masina bine intr-un copac ... urcam ... zapada devine gheata ... span si stam pe loc ... tot dam inapoi ... pana gasim rute alternative ... lectia zilei a fost ... nu vira ... cum virezi ... una din roti se opreste si cealalta se roteste in gol! Iesim langa Topolog ... exact la releu! Nu-i nimic ... reintram in padure ... era tarziu ... alergam doar pe drumuri pline cu zapada neumblata ... trecem pe rand in fata ... prima masina mergea in ture pe rosu ... mistretii ne taie calea si la fel caprioarele! Iesim din padure si alergam pe camp spre Vasile Alecsandri ... tocmai la timp sa traversam un drum cu zapada imensa ... unde toate masinile au ramas suspendate ... pe rand ... cu trolii si sufe ... am reusit sa iesim la asfalt!

[video=youtube;Ha-Cla79ad0]

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Bis ... bis ... bis: In padure de la Fantana Mare spre Topolog ... Gsi condus spre un loc verde! Voce: Nelu Pauca de la Chevalet!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Chiar ma gandeam daca sunt locuri de off prin Dobrogea... si din filmele puse de tine inteleg ca sunt, si inca sunt destule si frumoase... Felicitari!

Link spre comentariu

Multumim! Noi iesim in fiecare weekend! Hai si tu!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Multumim! Noi iesim in fiecare weekend! Hai si tu!

si noi iesim in fiecare wekend. hai si tu !

ps; poate vin la mare cu toyota si atunci te sun sa iesim un pic

• LJ 7O

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare