gabi.r Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 (edited) duminica asta iesim din nou... nu prea-mi dau seama ce se intimpla in ultima perioada cu traseele dimprejurul Oltului...si ce ni se intimpla si noua...vorba aia...noua gasca X3M valcea, oameni seriosi de altfel si cu capu pe umeri, ca la fiecare iesire mai pierdem cite o masina...sa se fi mutat triunghiul bermudelor din ocean taman acilea pe dealurile noastre ??? asa se face ca din 10-12 masini cite ieseam odata am mai ramas mai putin de jumate...o spun cu parere de rau...pacat...; acum, cam tirziu totusi imi dau seama ca la iesirea de astazi, sansa noastra de reabilitare se numeste PATROLUL SPINTECATOR, si echipajul macho alcatuit din razvanuta si vetu... mai pe seara venim cu poze si filme... Edited March 18, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... Pai asa se intampla Gabita daca nu paci publicitate iesirilor voastre pe canalele cunoscute! Bafta baieti sa va intoarceti intregi! Acum imi dau seama de ce nu strigati, va e frica de noul Mitsu Spargator de Noroaie! Dar nu e nici o problema, vin eu cu el peste voi si atunci.... Saga continues...:uameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... Flash are dreptate,nu vreti concurenta si d-aia nu ne chemati si pe noi :uameni:ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 (edited) Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... Edited March 18, 2012 by Astral Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 (edited) Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... RAZVANE...ramin la parerea exprimata la terasa cu mici si bere...puterea electrica exprimata in formula fizica este....P = R I x I frumoase iesiri am reusit impreuna...pacat de trolii si de banii irositi...se pare ca ai o REZISTENTA...teribila la portofel si....niste prieteni FIZICIENI de mare clasa care te ajuta...adica procurorii si manufacturorii... daca nu te-ai suparat, asteptam poze si filme.... Edited March 18, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 (edited) Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... Bai, oltenii astia sunt dati dracului. Dupa ce ma facura sa impachetez din nou patrolu prin toate santurile lor, unde credeti ca ma dusera la sfarsit???\:uameni:uameni:uameni La GROAPA DE GUNOI!!! Cica s-o pun pe cantar, sa vaz daca nu s-a mai subtiat de la troliere... Daca in prima faza m-am bucurat cand am aflat ca am 2230 kg de carcasa pura, m-au dezumflat repede cand imi spusera ca nu e ca la fier vechi, nu primesc, ci platesc... Cand o mai puse si nea Gabi pe cantar si saracu nu arata decat 1300 de kg aproape il intelesei pe Marius de ce vrea sa concureze cu Samuraiul ciopartit la clasa ATV cu usi... Edited March 19, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... [video=youtube;octdzfL-8HQ] Si un scurt montaj cu putina actiune. Sa nu se creada lumea ca am devenit niste naturiste bulimice care ne uitam in oglinda si ne plangem toata ziua ca ar trebui sa mai slabim. Pana una alta patlageaua lui Regep poate fi aranjata prin metode specifice si inainte de concurs :ha:. O fisa scoasa, o roata intepata, un "dans" prelungit pana dimineata sau un copilot mahmur... Plus un supozitor varianta light ce-ti calca pe urme, pandind orice greseala specifica varstei...:hl Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted March 20, 2012 Author Share Posted March 20, 2012 Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... Bai, oltenii astia sunt dati dracului. Dupa ce ma facura sa impachetez din nou patrolu prin toate santurile lor, unde credeti ca ma dusera la sfarsit???\:uameni:uameni:uameni La GROAPA DE GUNOI!!! Cica s-o pun pe cantar, sa vaz daca nu s-a mai subtiat de la troliere... Daca in prima faza m-am bucurat cand am aflat ca am 2230 kg de carcasa pura, m-au dezumflat repede cand imi spusera ca nu e ca la fier vechi, nu primesc, ci platesc... Cand o mai puse si nea Gabi pe cantar si saracu nu arata decat 1300 de kg aproape il intelesei pe Marius de ce vrea sa concureze cu Samuraiul ciopartit la clasa ATV cu usi... mutumim razvane pentru impresia ta, dupa ce ai iesit " la plimbare " cu X3M Valcea...ai intrat fara sa vrei in filosofia noasta...care exprima : " orice ASPIRANTA la masina 4X4 , dupa ce a iesit impreuna cu noi, citeva ture la valcea, devine...GUNOIERA "...felicitari !!!... ai trecut pragul... invitam multimea doritorilor de aventura 4X4 IN FIECARE WEEKEND LA IESIRI IMPREUNA CU NOI...LA VALCEA... multumim, seara placuta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... : " orice ASPIRANTA la masina 4X4 , dupa ce a iesit impreuna cu noi, citeva ture la valcea, devine...GUNOIERA "...felicitari !!!... ai trecut pragul... Aoleu... Olteni modesti si babe cu mitraliere. Lasa ca ma reprofilez eu pe transport 4x4 cu platforma din dotare si aduc la valcea niste masini mai potente. Umbla vorba prin sat ca mai sunt cateva canditate la categoria musca cu muschi ca si paltalgeaua lu' matale. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted March 20, 2012 Author Share Posted March 20, 2012 (edited) Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... Aoleu... Olteni modesti si babe cu mitraliere. Lasa ca ma reprofilez eu pe transport 4x4 cu platforma din dotare si aduc la valcea niste masini mai potente. Umbla vorba prin sat ca mai sunt cateva canditate la categoria musca cu muschi ca si paltalgeaua lu' matale. le asteptam cu interes...!!! Edited March 20, 2012 by gabi.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... In filmul lui Razvanuta, intre minutul 2:05 si 2:40 nu cumva era locul in care G-ul a luat-o la vale? Am un deja vu teribil... Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted March 21, 2012 Author Share Posted March 21, 2012 Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... In filmul lui Razvanuta, intre minutul 2:05 si 2:40 nu cumva era locul in care G-ul a luat-o la vale? Am un deja vu teribil... nu, nu e respectiva coborire...am inceput sa ne cam ferim de DINSA cind e uda...( cu toate ca vorba din popor spune ca uda e mai...buna )...si mai ales cind avem printre noi masini...supraponderale...:ha::ha::ha: plantatia de morcovi pe care ne plimbam noi este oricum foarte intinsa...si credeti-ma ca ofera senzatii tari si fara sa te dai rau peste cap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 (edited) Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... domnul razvanuta merge pe burta a inceput sa dea jos din kg:ha: cea mai tare lada de scule :ha: Edited March 21, 2012 by Astral MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Re: Patrolu' , razvanuta...si vilcenii... :ha::ha::ha::ha: ...... nu pot sa cred .... :ha::ha::ha: ps .... Patrocle mere si fara grupuri pe fata :wink: Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts