strainu Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: Ce facem cu strainii? in italia,aici este forum romanesc si in romania romanii sunt cetateni ai romaniei,are si max dreptate,vezi cum nu vrei sa te iintegrezi anumitor reguli si vrei ca noi sa te acceptam asa cum esti in schimb tu ca ai venit aici nu vrei sa accepti regulile casei vizionare placuta,pe urma mai vb http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70319-Dacii-Adevaruri-tulburatoare-Documentar-2012-HD Interesanta teorie , o stiam deja si nu vreau sa spun niciun parere , sincer momentan nu sunt asa documentat , dar sa nu crezi ca daca se dovedeste de ar fi adevarata ma deranjeaze cu ceva , chiar e interesant dar nu vad legatura cu subiect-ul nostru . la fel apararea ca o ai fatza de romani , nimen nu a atacat acest popolul, discutie era invers , atacul era catre straini nic de cum despre romani, sincer mi e greu sa raspund cum ar trebui la toate intorsuri ca a luat dicutie asta , asa ca din partea mea ma retrag , poate la o intelnire fatza in fatza o mai discutam si , cine stie batem palma :h5 Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 (editat) Re: Ce facem cu strainii? Off topic 1. Patrolator, nu esti in stare de faci un citat corect? De unde tot scoti combinatia aceea pe care o faci tu? 2. Pe ce criteriu iti alegi avatarurile alea hidoase? Chiar e necesar ca sa ne chinuiesti privirea cu imaginile respective? Simti tu o placere bolnava ca sa te exprimi in felul asta? On topic Problema strainilor care vin la offroad in Romania este una care creeaza si anumite probleme reale. Fara sa generalizez, va voi spune cate ceva din constatarile mele. 1. Foarte multi dintre strainii care vin aici, vin cu ideea aiurea (din punctul meu de vedere) cum ca aici pot sa faca ce vor, pot sa mearga pe unde vor si nimeni nu le zice nimic. Nu sunt ei de vina pt asta ci asa sunt informatii de catre diverse surse de informare. Ca si cum Romania e tara nimanui si noi suntem doar niste amarati care nu contam. Am prieteni din Germania care au fost informati in felul acesta si cand m-au m-au contactat prima data, m-au intrebat daca e intradevar asa cum au citit ei. Le-am explicat ca nu suntem chiar lumea a treia si ca e de bun simt ca sa se respecte niste reguli aici. Pana la urma au venit la mine pentru o zi si au stat 5. Au plecat de aici cu alte informatii despre noi decat porcariile pe care le citisera inainte. 2. Multi straini chiar vin si se comporta ca si cum suntem niste amarati din lumea a 3-a si chiar cred ca daca ne da o bere de-a lor, noi suntem in limba dupa ei si le stam la picioare. Printre alte activitati, datorita unei oarecare activitati in domeniul offroadului, cunoascand foarte bine multe zone de aici, trasee, obiective etc si avand oarece experienta in organizarea unor evenimente specifice, am hotarat ca sa fac si activitatea de ghid specializat pe offorad. Am mai facut asemenea activitati cu diverse grupuri si sa fost ok dar era doar pe prietenie si voluntariat. Am fost contactat de mai multe grupuri din Austria, Olanda, Franta, etc... Multe din discutii s-au finalizat fara un rezultat pozitiv. De ce? Pai, majoritatea dintre ei aveau nevoie de pregatirea unui sejur specific in Maramures dar nu erau dispusi ca sa plateasca pe cineva pentru ghidaj, program, rezervari si alte activitati specifice. Un grup mi-a cerut oferta de ghidaj. Mi-a trimis multe mesaje si imi cereau informatii din ce in ce mai detaliate pana cand mi-am dat seama ca ei de fapt aveau nevoie de la mine doar de harti actualizate, trasee verificate, cartografiate si track-uri GPS, cu gradul lor de dificultate, obiectivele de cazare si masa, preturi etc. Vroiau absolut toate informatiile necesare mura in gura fara ca sa considere ca aceste informatii au vreo valoare. Ghidajul meu i-ar fi costat 5 euro pe zi/masina. S-au zgarcit si la acesti bani. Un alt grup, presedintele si membri unui Club LandRover din Olanda, m-au contactat pentru informatii complete si ghidaj, rezervari, pentru 10 zile in Maramures. Le-am spus ca au ajuns la fix la mine deoarece eu chiar ma ocup cu asa ceva printre altele. Cand le-am spus asta, au intors foaia spunandu-mi ca ei nu se gandeau la asa ceva. Ei vroiau ca sa fac toata activitatea de ghidaj, 10 zile iar ei sa ma rasplateasca cu o friptura facuta de ei si cu o bere de-a lor. Nu glumesc, au fost exact cuvintele lor. Mai am si acum emailul daca il caut. Am ramas masca si i-am intrebat cum de s-au gandit ca o sa imi consum 10 zile din timpul meu ca sa fac un circuit pe trasee de offroad prin tot Maramuresul pentru o friptura si o bere? Oare chiar atat de flamand par? Bineinteles ca nu am mai primit nici un raspuns din partea lor. Trageti si voi concluzia din asta. 3. S-a adus in discutie competitia Superkarpata. Este o competitie care se desfasoare strict pe teritoriul Romaniei, 7 zile prin aproape toata Transilvania, fara trasee fixe ci cu culoare de pana la 100 de km latime (deci concurentii au voie sa mearga pe oriunde vor pe acel culoar) si FARA NICI O AUTORIZATIE. In ciuda informatiilor de a ocoli zone sensibile, in special REZERVATII, au fost cazuri in care au pus puncte de control in mijlocul unor rezervatii sensibile cum a fost de exemplu cea de langa Sovata si au creeat probleme din aceasta cauza. Octaian Lipovan, presedintele clubului de offroad din Tg Mures si organizator al etapei de campionat de la Mures, poate sa confirme ca a avut probleme cu autoritatile din cauza incidentelor cauzate de concurentii Superkapata care au ajuns toti in rezervatia de langa Sovata. Exemplele pot continua. Am si exemplu pozitiv cu un grup de langa Munchen care sunt niste oameni extraordinari, cu care ne-am imprietenit si care ne sunt foarte dragi acum. Si ei au ajuns in Romania cu informatii aiurea dar si-au schimbat parerile si s-au simtit extraordinar. 4. Am intalnit grupuri din Cehia si Polonia care, la fel ca si altii, nu dau doi bani pe noi romanii care locuim aici. Concluzia mea din experientele de mai sus dar si din multe alte situatii care nu tin de offroad, este faptul ca, in multe situatii, noi romanii suntem considerati niste milogi de mana a 3-a si nu valoram nimic. Avem doar avantajul de a avea o tara frumoasa pe care ei sa o exploateze in diverse moduri. Un exemplu despre care am discutat chiar azi cu oamenii din Poienile de sub Munte, Maramures este legat de austriecii de la Kronospan. Acestia prin politica lor de a cumpara orice fel de lemn si cu acte si fara acte, ii face pe multi ca sa taie si sa le duca inclusiv padure tanara care ar trebui exploatata doar peste 40-60 de ani. Cu sprijinul de sus a ministerului mediului si a padurilor, au obtinut contracte mari pe ani multi pt exploatarea lemnului din multe zone ale tarii. Acestia fac un dezastru ecologic in Romania lucru pe care nu si-l permit in Austria. Exemplele sunt multe. Consider ca ROMANII nu sunt nici tigani, nici milogi si nici sclavi si ca ar trebui sa fim tratati ca niste OAMENI mai ales la noi in tara. 1. Numai asa am putut selecta numai anumite pasaje..., dar pot sa n-o mai fac. :h5 2. Daca arta e pt. tine "hidoasa" si "placere bolnava"..., ce sa zic, e si asta opinia unui om, si trebuie respectata. Nu e exprimarea mea, ci a lui Quentin Matsys si dateaza de pe la 1500 :wink: ( http://en.wikipedia.org/wiki/Quentin_Matsys ) L.E.: Gata, m-am prins acum care-i butonul "corect" de citat. Îl mai folosisem si alta data, dar am uitat. L.E.2: corectez... ce mai pot.:2dr Editat Martie 26, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: Ce facem cu strainii? :off Nu vreau sa fac nici pe desteptul, si nici nu e la misto, dar am descoperit si eu întîmplator... . Apasînd tasta încercuita cu rosu în poza, înainte de un "i" sau "a", da "î" respectiv "â". Ajuta poate la o mai buna "comunicare" (romani-rumeni):wink: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: Ce facem cu strainii? io am luat plasa nu mi-au pus tasta aia la calculator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: Ce facem cu strainii? ce diferenta este intre un roman ce distruge paduri si un strain care distruge paduri?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: Ce facem cu strainii? ce diferenta este intre un roman ce distruge paduri si un strain care distruge paduri?! Probabil de drujba . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: Ce facem cu strainii? gresit strainul le distruge odata pe an in concediu, romanul in fiecare weekend Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Ce facem cu strainii? De ce fac unii asa ceva...? :uameni http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SQLBHMQTVJU Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Ce facem cu strainii? O sa-ti spun eu: este un comportament natural, innascut. Acu ceva vreme pe Discovery, la o gradina zoologica, au facut o balta noroita. Imediat, PORCII au intrat in ea si s-au tavalit de zor. E natural pentru ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Ce facem cu strainii? datorita unor astfel de specimene in viitor nu vom mai putea cobora cu masinile de pe asfalt....a facut si melteanul o ciumegarie ieftina si hop cu ea pe youtube.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 (editat) Re: Ce facem cu strainii? Jenant...mai urat nici ca se poate!:uameni Asa e Marius, datorita lor in curand nu o sa mai iesim de pe asfalt! Editat Iulie 3, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2012 (editat) Re: Ce facem cu strainii? Da, din pacate un astfel de comportament nu poate sa duca la ceva bun in viitor ci din contra. La fel, sunt niste urme de masina urate in zona lacului vulturilor, pe o inclinare abrupta incercata de multi. Astral, daca ma auzi, ne spui te rog daca exista un topic deschis pe tema comportamentului civilizat in practicarea offroadului sau deschidem noi unu nou. Masinile astea parca ar avea pe ele stickere club4x4... Ma gandesc ca daca postam acolo cateva chestiuni de bun simt le mai citeste lumea. Am gasit topicul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49253-Regulile-bunului-simt-in-off-road&highlight=comportament Sunt surprins sa constat ca acolo s-au scris doar 3 pagini in timp ce la discutia asta legata de straini s-au scris 12.... Ceva nu este in regula aici :grin: As propune sa o inchidem pe aceasta pt ca oricum a dus intr-o directie gresita si sa umplem acel topic cu exemple negative preluate de la conationalii nostri. Editat Iulie 3, 2012 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Ce facem cu strainii? Da, din pacate un astfel de comportament nu poate sa duca la ceva bun in viitor ci din contra. La fel, sunt niste urme de masina urate in zona lacului vulturilor, pe o inclinare abrupta incercata de multi. Astral, daca ma auzi, ne spui te rog daca exista un topic deschis pe tema comportamentului civilizat in practicarea offroadului sau deschidem noi unu nou. Masinile astea parca ar avea pe ele stickere club4x4... Ma gandesc ca daca postam acolo cateva chestiuni de bun simt le mai citeste lumea. Am gasit topicul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49253-Regulile-bunului-simt-in-off-road&highlight=comportament Sunt surprins sa constat ca acolo s-au scris doar 3 pagini in timp ce la discutia asta legata de straini s-au scris 12.... Ceva nu este in regula aici :grin: As propune sa o inchidem pe aceasta pt ca oricum a dus intr-o directie gresita si sa umplem acel topic cu exemple negative preluate de la conationalii nostri. Exista la sectiunea OFF ROAD mai multe topicuri cu reguli, conduita si codex al Off-road-erilor adevarati. Dar aceia le cunosc si le aplica. Acolo nu-i mult de scris. Problema sînt personajele care strica imaginea acestei comunitati. Pt. aceeia, degeaba scrii, ca tot nu citesc. Personal înteleg ca unora le place sa se "noroiasca" în cadru restrîns, asa cum mie îmi place sa parcurg distante, dar asa ceva se face de obicei în balastiere, "exploatari" sau santiere, unde si asa se framînta noroiul sub roti si cupe de utilaje industriale, si nu într-un laculet idilic de munte, de unde se adapa poate animalele. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 (editat) Re: Ce facem cu strainii? Unul din participanti are cont aici pe forum : http://forum.club4x4.ro/member.php?20051-sorinthelion Editat Iulie 3, 2012 de Astral Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Ce facem cu strainii? Pe vremuri puteai sa bei apa din lacurile din Retezat-ma gandesc ca si din cel din filmul cu penibili. Noroc ca in Retezat nu se poate ajunge cu vreun jip ruginit sa isi lase planetarele prin lacuri. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Ce facem cu strainii? Pai astia-s din gasca aceasta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71818-un-iezer-pe-30-iunie/page1 "Colegi" de forum .... Nu inteleg, daca cineva face o magarie ca acesta de ce se mai filmeaza si daca s-a filmat totusi de ce mai si posteaza ..... De fapt titlul topicului ar trebui schimbat in: "Ce facem cu idiotii?" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Ce facem cu strainii? ...Nu inteleg, daca cineva face o magarie ca acesta de ce se mai filmeaza si daca s-a filmat totusi de ce mai si posteaza ..... Repet, pentru ca lor li se pare normal. Pentru ca asta e educatia pe care a primit-o. Pentru ca poate si pentru ca i se cuvine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Ce facem cu strainii? Foarte " urut " ce se vade in filmulet , in sonor se aud sii copii ... exemplu dat e si mai urut . Ar fi bine sa mai reamintim reguli scrise , si nescrise denspre off road daca vrem sa ne bucuram in continuare de acest " placere " Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 (editat) Re: Ce facem cu strainii? Cele mai bune reguli ale bunului simt chiar si in offroad ...sunt alea care le primim in primii 7 ani de viata ...acasa, de la mama si de la tata ... Pe de alta parte, cu totii am calcat in cariera o bucata de rezervatie fie constient, fie poate inconstient. Asta ptr ca toti am inceput cumva ... Teribilismul si nevoia de adrenalina ... Tinerii incepatori din imagini nu merita sa fie nici injurati si nici laudati. Hai mai bine sa le aratam cum ar trebui sa faca pe viitor ... O lege nescrisa a firii spune ca e mult mai usor sa previi decat sa tratezi ...ceea ce se mai poate trata bineinteles. Mesajul meu ptr oamenii astia ar fi urmatorul: Ceea ce ati facut voi acolo e total gresit. Din cauza acestui film si a acestei actiuni pierdem cu totii ... intr-un fel sau altul. A avea masina 4x4 nu inseamna a ca iti poti bate joc de mediul inconjurator doar ptr ca tu esti cel mai tare. Nu, nu esti cel mai tare ...n-ai avea cum sa fi ptr ca n-ai respectat regula numarul 1 in offroad: Respecta natura si daca vreodata doar te gandesti ca iti poti bate joc de ea, tine cont ca odata si-o data aceasta te va pedepsi cu varf si indesat. A avea un 4x4 si a practica offroadul inseamna a deveni responsabil atat ptr cei care ii cari in masina cat si ptr natura. @Domenico, Se poate vorbi de placere cand faci referire la o partida de sex ... cu offroadul e altceva, iti trebuie in primul rand o educatie corespunzatoare si dupa aia parca si un pic de stil ...:wink: Editat Iulie 3, 2012 de Yonutz 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Ce facem cu strainii? nu sunt chiar mandru de ce am facut, dar nici nu cred ca merit asemenea injurii din partea unor membrii ai forumului. nu mi-am propus de cand am plecat de acasa sa ma duc sa-mi bag simexurile in lacul acela...pur si simplu a fost un impuls de moment. cu siguranta toata activitatea mea pe acest forum nu poate fi judecata doar prin prisma acestui fapt. imi pare rau ca am facut de rusine club4x4. Da, din pacate un astfel de comportament nu poate sa duca la ceva bun in viitor ci din contra. La fel, sunt niste urme de masina urate in zona lacului vulturilor, pe o inclinare abrupta incercata de multi. cand am iesit prima data la lacul vulturilor, din vreo 10 masini, eu am fost printre putinii care nu au coborat pe panta aceia, nu ca nu as fi vrut, ci pentru ca nu aveam experienta si nici cauciucuri. unul din cei care tipa acum ca degradez natura a facut si el acea coborare. Problema sînt personajele care strica imaginea acestei comunitati. Pt. aceeia, degeaba scrii, ca tot nu citesc. Personal înteleg ca unora le place sa se "noroiasca" în cadru restrîns, asa cum mie îmi place sa parcurg distante, dar asa ceva se face de obicei în balastiere, "exploatari" sau santiere, unde si asa se framînta noroiul sub roti si cupe de utilaje industriale, si nu într-un laculet idilic de munte, de unde se adapa poate animalele. ce sa inteleg: ca off road se face numai în balastiere, "exploatari" sau santiere, unde si asa se framînta noroiul sub roti si cupe de utilaje industriale tu te iei de toti membrii forumului care fac iesiri in natura. , A avea masina 4x4 nu inseamna a ca iti poti bate joc de mediul inconjurator doar ptr ca tu esti cel mai tare. Nu, nu esti cel mai tare ...n-ai avea cum sa fi ptr ca n-ai respectat regula numarul 1 in offroad: Respecta natura si daca vreodata doar te gandesti ca iti poti bate joc de ea, tine cont ca odata si-o data aceasta te va pedepsi cu varf si indesat. [/i] daca vrei sa protejezi si sa respecti natura, o iei la pas, nu intrii cu simex-uri de 35` sau 37` in ea, nu organizezi concursuri decat in parcari de mall-uri, etc cum sa protejezi natura cand trec 10 masini cu simex-uri de 35` sau `37`? e clar ca noi nu suntem ecologisti cati dintre voi ati fost spre varfuri de munte si nu ati parasit drumul pietruit? 1 An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Ce facem cu strainii? @crt82sil: nimeni nu zice ca nu a iesit de pe drum niciodata. ceea ce va "incrimineaza" pe voi este faptul ca aveati de ales. Nu erati intr-o situatie in care sa nu ai pe unde altundeva trece (drum blocat de vre-un bustean sau pietre,etc...) pur si simplu ati iesit de pe drum si v-ati balacit in balta/lacul ala. Asta este problema aici. Data viitoare incercati sa va temperati impulsurile, de aia sunteti oameni si nu animale, ptr ca cel putin teoretic ar trebui sa puteti sa va controlati impulsurile/instinctele/pornirile. :h5 1 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Ce facem cu strainii? Parerea mea este ca avem atatea paduri, dealuri, santuri, mlastini, drumuri si zone in care putem sa ne balacim... si aici nu vorbesc de balastiere sau locuri amenajate... fara sa ne vada nimeni si fara sa aducem un prejudiciu estetic mediului (ca mai mult despre asta este vorba) incat nu merita sa ne expunem, noi ca pasionati ai acestei activitati ochilor civililor, direct prin ceea ce ne vad ei ca facem sau indirect prin urmele pe care le lasam :h5 Eu sunt convins ca majoritatea celor ce practica aceasta activitate au o educatie si un statut social peste medie. Mai ramane doar sa constientizam ce este sau nu in favoarea sau impotriva noastra, ca poate vrem ca si copiii nostri sa apuce sa se dea in offroad in conditiile noastre actuale... apropos, peste o luna o sa fiu tatic :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Ce facem cu strainii? Parerea mea este ca avem atatea paduri, dealuri, santuri, mlastini, drumuri si zone in care putem sa ne balacim... si aici nu vorbesc de balastiere sau locuri amenajate... fara sa ne vada nimeni si fara sa aducem un prejudiciu estetic mediului (ca mai mult despre asta este vorba) incat nu merita sa ne expunem, noi ca pasionati ai acestei activitati ochilor civililor, direct prin ceea ce ne vad ei ca facem sau indirect prin urmele pe care le lasam : Deci: nu ne mai intereseaza natura, ideea e sa nu ne vada nimeni(civilii):ha: :ha::ha: An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Ce facem cu strainii? Pai astia-s din gasca aceasta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71818-un-iezer-pe-30-iunie/page1 "Colegi" de forum .... Nu inteleg, daca cineva face o magarie ca acesta de ce se mai filmeaza si daca s-a filmat totusi de ce mai si posteaza ..... De fapt titlul topicului ar trebui schimbat in: "Ce facem cu idiotii?" Tibi, cred ca-ti bati capul de pomana, eu am avut o divergenta de opinii cu dl care a postat filmuletul. Nu are rost, oricum ar fi el are dreptate...dreptatea lui. Nu aveti cum sa-i schimbati comportamentul si nici meteahnele. Nu o sa-l opreasca nimeni sa procedeze la fel data viitoare, asa ca parerea mea este ca nu ar trebui bagat in seama, pur si simplu 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 (editat) Re: Ce facem cu strainii? ca fiecare dntre noi am gresit...ai dreptate....dar sa facem greseala publica pe youtube?.....::grin: filmarea voastra intra la capitolul...ce-si face omul cu mana lui......:grin::grin::grin: acum fara suparare.....acceptati criticile...... Editat Iulie 4, 2012 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate