theorg13 Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 A pus cineva turbina cu geometrie variabila pe motorul de 2.8 de pe Y61 si cum a facut-o sa mearga fara sa strice motorul? :tk Nu-i lucru mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dans Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Turbina cu geometrie variabila pe RD28TI Salut. Exact asta este si planul meu. Daca o sa afli ceva informatii despre transformarea asta te rog sa imi spui si mie. Eu am pregatit deja sa pun o pompa de injectie mecanica pe Y61 2.8. Pe modelele de y60 cu pompa mecanica s-a facut deja transformarea cu o turbina variabila. Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Turbina cu geometrie variabila pe RD28TI de ce pe o pompa de injectie mecanica se poate pune turbina cu geometrie variabila si pe cea electronica nu? nu vad legatura. Poate ma lumineaza cineva. in functie de ce parametri se regleaza VNT-ul? :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacian muntean Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Turbina cu geometrie variabila pe RD28TI Buna ziua, Aceeasi modificare vreau sa o fac si eu , de aceea as dori sa reactivez acest topic . Poate ne pot ajuta cei mai vechi in meserie (nea Luigi) in problema asta. Cel cu care am duscutat mi-a recomandat achizitionarea unei turbine de pe audi a6 , model garrett gt2052v , aceeasi turbina am vazut ca s-a pus si pe zd30 . Pe langa asta boost controler , pyro watch cu senzor pt evacuare pentru a putea merge pe 2 harti una de 170-180 hp si una de 200 pentru perioade scurte .:B . Pareri? Pe mine nici nu ma intereseaza asa de multi caii putere , as fi interesat mai mult de cuplu care sa plece de la turatie mai joasa si vreo 100 nm in plus . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Turbina cu geometrie variabila pe RD28TI Buna ziua, Aceeasi modificare vreau sa o fac si eu , de aceea as dori sa reactivez acest topic . Poate ne pot ajuta cei mai vechi in meserie (nea Luigi) in problema asta. Cel cu care am duscutat mi-a recomandat achizitionarea unei turbine de pe audi a6 , model garrett gt2052v , aceeasi turbina am vazut ca s-a pus si pe zd30 . Pe langa asta boost controler , pyro watch cu senzor pt evacuare pentru a putea merge pe 2 harti una de 170-180 hp si una de 200 pentru perioade scurte .:B . Pareri? Pe mine nici nu ma intereseaza asa de multi caii putere , as fi interesat mai mult de cuplu care sa plece de la turatie mai joasa si vreo 100 nm in plus . Ai facut pana la urma modificarile de care pomeneai aici? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Turbina cu geometrie variabila pe RD28TI O sa radeti voi de mine ...dar panarama aia de turbina de pe Isuzu (IHI Turbo), motor de 3 litri 4JX1 ...e cu geometrie variabila. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate