lulu_ord Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 (editat) buna ziua! am o mare intrebare....Am cumparat o masina de lacineva din constanta,si el a luat-o de la altcineva care nu vrea sa-mi dea o copie dupa cartea de identitate si nu pot sa inscriu masina! ce as putea sa fac? cartea lui de identitate(buletin),nu cartea masinii.... Editat Martie 23, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: cum pot obtine o copie de C.I a unei persoane? dai o bere la un politai si iti poate scoate daca vrea o copie , dar o sa fie format A4 nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: cum pot obtine o copie de C.I a unei persoane? dau fara probleme dar eu sunt in vatra dornei!!! ma poate ajuta careva??????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: cum pot obtine o copie de C.I a unei persoane? Nu prea ai cum ce motiv vei invoca de ce nu faceti oameni buni toate actele cand luati ceva?Daca era ceva local poate dar tu in Vatra Dornei si ala in Constanta.... Cred ca tot vanzatorul te poate ajuta cel mai bine. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: cum pot obtine o copie de C.I a unei persoane? Pentru ca ai datele personale, cere copia direct primului vanzator. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate