silviub Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Buna ziua, Dupa o pauza ceva mai lunga de pe aici, vin i va prezint o "mica" modifcare pe care a suferit-o una din mainile din parcul propriu de Isuzu :wink: Este vorba de Isuzu Trooper SWB Cabrio, an fab.1989, motorizare 2,6 i. Modificarea despre care va scriu, a dus la inlocuirea suspensiei independente fata, cu o punte rigida!!! Puntea in cauza, provine de la o Toyota LC 70 cu motorizare 3000 benzina si care are acelasi raport in diferntiale, 4,56 (4,55555), cu Isuzu.......:h5. Pentru rigiditate am folosit arcuri lamelare, provenind de la o Toyota Hylux. Din cauza "micii" modificari de pa fata, a trebuit sa modific si puntea spate, care a ajuns "coil over"... Ca urmare, garda la sol a sasiului s-a marit cu aprox. 15 cm, fata de varianta initiala... Mai jos cateva imagini cu masina dupa modificare, la un mic test de stabilitate... Pana acum este ok, vedem si dupa testarea traseelor de la CORB Challenge Days 2012. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 27, 2012 Autor Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: O mica modificare Iata si varianta de anul trecut. Varianta standard :grin: most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: O mica modificare foarte frumoasa jucaria , nu dezvalui si tu la ce mecanic ai facut modificarile , ce costuri a implicat modificarile .. ai folosit piese sau accesorii noi?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: O mica modificare - Isuzu Trooper SWB Cabrio si mai multe poze de pe dedesubt, sa vedem cum e pe acolo... a iesit frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: O mica modificare - Isuzu Trooper SWB Cabrio :br. E primul Trooper pe care il vad mai serios pregatit. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi.trooper Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: O mica modificare - Isuzu Trooper SWB Cabrio salutare... asteptam de mult sa vad modificarea. aiesit super,dar dupa parerea mea la garda pe care o ai ti-ar trebui flanse distantiere la roti.in rest cum se prezinta in teren,e mai rigida? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Aprilie 2, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: O mica modificare - Isuzu Trooper SWB Cabrio Am fost in week-end la Tg Jiu pentru verificarea traseelor de la CORB Challenge Days 2012 si acum pot sa va spun mai multe despre transformare. Chiar si inaltata atata, surprinzator, chiar si pentru mine, sta foarte bine pe inclinari laterale. Rigiditatea, nu este mai rea ca inainte, cu un punct minus, surprinzator, la puntea spate.... Mai trebuie sa vad care este cursa amortizoarelor si prinderea barei antirasucire a puntii spate. Masina am testa-o fara flanse si cu un ecartament diferit de la punte la punte. Puntea de Toyota este mai ingusta cu 60 mm fata de cea de Isuzu!!!! Dar am luat in calcul si montarea de flase pentru corectie. Voi reveni si cu cateva poze de prin traseu most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: O mica modificare - Isuzu Trooper SWB Cabrio ce dimensiuni au cauciucurile la isuzu din avatar ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iulie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: O mica modificare - Isuzu Trooper SWB Cabrio ce dimensiuni au cauciucurile la isuzu din avatar ? Deocamdata aceeleaasi de anul trecut si au dimensiunea de 265/75/R16, adica un 32,5" most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: O mica modificare - Isuzu Trooper SWB Cabrio salutare Silviu crezi ca isuzurile noastre poate invirti in teren un simex de 35? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: O mica modificare - Isuzu Trooper SWB Cabrio salutare Silviu crezi ca isuzurile noastre poate invirti in teren un simex de 35? De invartit, se prea poate, dar cu siguranta nu ar incapea sub caroserie..... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: O mica modificare - Isuzu Trooper SWB Cabrio cind o sa am bani sa cumpar 35-uri tai din masina ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat August 1, 2012 Autor Partajează Postat August 1, 2012 Re: O mica modificare - Isuzu Trooper SWB Cabrio cind o sa am bani sa cumpar 35-uri tai din masina ! Eu te sfatuiesc la un maxim 33". Daca vrei sa fie de show, atunci 33"x 12,5, dar in teren va atinge si in contra aripi si in sasiu. Daca iti este la indemana, hai sa ne intalnim si-ti arat unde sunt problemele de care m-am lovit. In alta ordine de idei, pentru ca nu am mai umblat de ceva timp cu poze site, poti sa-mi spui cum pot sa urc cel mai usor pozele (fara downsize, etc.). most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate