nicollupu Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 (editat) Salutare dragi iubitori ai offroad-ului,si mai ales al offroad-ului de la Sighisoara avem deosebita placere sa va anuntam ca si in acest an organizam o frumoasa si aventuroasa intalnire la noi pe dealuri ,astfel ca in data de 28-29 aprilie 2012 ,veti avea pe agenda acest eveniment ,unde cu siguranta va veti simti spectaculos ....ca in fiecare an defapt... pentru detalii va stam la dispozitie atat pe site www.offroadclubsighisoara.ro cat si la numerele de telefon din prezenta invitatie. Va asteptam inscrierile cu mare drag toate cele bune nicollupu Sighisoara Editat Aprilie 2, 2012 de Astral If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Intalnire offroad la Sighisoara M-am inscris astazi inainte sa vad aici anunt, tot pentru ca asteptam nerabdator "iesirea" asta, an trecut m-am simtit super si anul acest voi fi prezent Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 3, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: Intalnire offroad la Sighisoara M-am inscris astazi inainte sa vad aici anunt, tot pentru ca asteptam nerabdator "iesirea" asta, an trecut m-am simtit super si anul acest voi fi prezent Pedro super,te asteptam ...:tk If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: Intalnire offroad la Sighisoara Nicu Spune mi te rog, care e taxa pentru insositori. Multumesc Paste fericit pentru cei catolici Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: Intalnire offroad la Sighisoara De la GTC Motosport,din Bucuresti o sa vina doua Toyote la Standard . Pina la concurs toate cele bune si sarbatori fericite . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Intalnire offroad la Sighisoara Nicu Spune mi te rog, care e taxa pentru insositori. Multumesc taxa pentru insotitori este de 200 lei. Sarbatori fericite si va asteptam la distractie ...am facut un super traseu If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Intalnire offroad la Sighisoara Sunt sigur ca da tine ma te rog doua camere una pentru echipajul nostro Pedro Pinto+ Stefi Les si inca una pentru insositori multumesc frumos Sarbatori fericit Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Re: Intalnire offroad la Sighisoara Haideti inscrieti va ca sa ne intalnim cat mai multi Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: Intalnire offroad la Sighisoara A fost o intilnire foarte reusita,felicitari organizatorilor ,trasee foarte frumoase si tehnice . Citeva fotografii : Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: Intalnire offroad la Sighisoara Foto 2 Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: Intalnire offroad la Sighisoara Foto 2 DE remarca ca toyota aceasta a fost loc 3 la open si e tot ea originala, Traseu foarte misto, mixt, adica de tot, alergatura si portiune tehnice grele, multi spectator, organizatoare foarte disponibili la orice resumand m-am distras foarte mult si la anul iar o sa fiu preszent PS: Claudiu astept sa ma suni Multumim in nume Pink Panther team, taoet cele bune Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate