Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina?

nissan4x4

Postări Recomandate

Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina?

imi rastalmacesti vorbele. Tot nu mi-ai spus ,cu ce te ocupi.......? E secret? Sa-mi dau si eu cu parerea ...... Ce zici?

Luigi, discutia ai deschis-o cu alt scop nu sa obligi oamenii ca sa dea detalii despre ei.

Te rog sa te limitezi la discutii legate de subiectul in cauza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 112
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina?

@max: Ideea era ca sa ii dau un exemplu mai apropiat de activitatea sa........ Dar daca ii este jena cu ceea ce face, nu il obliga nimeni sa divulge asemenea "secret".

@max: Total de acord cu postul tau .

Editat de nissan4x4

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

te duci la restaurant , comanzi o ciorba ......dar nu e ceaa ce crezi, nu iti place. Platesti?

Nu este analogia cea mai potrivita.

Daca comanzi o ciorba taraneasca iar ospatarul iti aduce o ciorba de burta este normal ca sa o refuzi si sa nu o platesti.

Asa si in mecanica.

Faci o constatare si ii spui omului ca ii bat capetele de bara, el iti plateste constatarea, comanda piesele si cand sa le monteze, se vede ca de fapt jocurile sunt din caseta de directie. Cine e responsabil in cazul asta? Ar fi trebuit sa cer banii pe constatare inapoi si sa ii pun in brate piesele cumparate degeaba la indicatiile lui.

Asa am patit si eu odata. Am si ramas cu piese cumparate, piese de care nu aveam nevoie. Mecanicul mi-a spus senin " Lasa ca tot se vor uza candva si piesele alea si le ai de schimb". Asa ca eu am facut un stoc de piese de 700 de lei, piese pe care nu le-am folosit niciodata. Pana la urma le-am dat gratis cuiva.

Link spre comentariu

Stati pe firul discutiei , nu faceti profile psihologice individuale , ca n-ajuta la nimic decit la imbalarirea discutiei .

....Cum e sa-ti vina clientul care a avut piesele tale pe masina si le-a plimbat o vreme , le-a busit usurel si apoi sa zica cu tot regretul ca nu le mai vrea...ia-le inapoi ... ( de vreme fiind oarecum prieten n-a dat nici un avans ...) ca s-a hotarit la altele , din alta parte ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Asa si in mecanica.

Faci o constatare si ii spui omului ca ii bat capetele de bara, el iti plateste constatarea, comanda piesele si cand sa le monteze, se vede ca de fapt jocurile sunt din caseta de directie. Cine e responsabil in cazul asta? Ar fi trebuit sa cer banii pe constatare inapoi si sa ii pun in brate piesele cumparate degeaba la indicatiile lui.

Asa am patit si eu odata. Am si ramas cu piese cumparate, piese de care nu aveam nevoie. Mecanicul mi-a spus senin " Lasa ca tot se vor uza candva si piesele alea si le ai de schimb". Asa ca eu am facut un stoc de piese de 700 de lei, piese pe care nu le-am folosit niciodata. Pana la urma le-am dat gratis cuiva.

Acest lucru am incercat sa-l evit. Si am reusit. Ce faceam daca aruncam banii pe doua bascule echipate cu toate ca ale mele erau bune? Ramaneam cu ele, pentru ca cei sapte ani de acasa imi spunea sa nu fac galagie la service si sa ma priveasca lumea ca un mahalagiu. Cand imi mai trebuia mie acele bascule? Poate niciodata. Asta se intampla cand constatarea se face pe fuga si mai mult vizual. Noroc ca m-am gandit de 100 de ori inainte de a arunca banii.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Parerea mea, ca tot nu am service LR in Timisoara si trebuie sa merg la Bucuresti pentru chestii mari, este ca atunci cand clientul si service-ul inteleg ce a zis Max , ca este o simbioza, lucrurile merg.

Cand service-ul ia banii la prima vizita pe principiul 'prindem cat putem ca nu stim daca mai vine la noi" atunci simbioza este parazitoza de fapt.

Clientul este extrem de dificil-nu stie cu se se mananca semeringurile, senzorii si trebuie consiliat.

Daca iti educi clientul asa cum trebuie poti sa traiesti intr-o simbioza perfecta cu el si toti au de castigat.Mai ales ca in aceasta perioada preferam sa reparam masinile decat sa cumparam altele noi.

Succes si spor la treaba sa aveti.

Editat de nick67

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Eu personal am de reprosat 3 tipuri de atitudine din partea service-urilor:

1. Mecanicul "stie-tot". Daca-i pui o intrebare sau ai o opinie proprie (chiar daca si proasta) se uita la tine ca si cum l-ai injurat de mama. Daca insa greseste sau nu-i da de cap la problema nu e niciodata vina lui.

2. Pretul facut "smechereste" - pe evaluarea din ochi a clientului. Expresii ca "sefu, patroane, pentru tine rezolvam, depinde" pe mine ma zgarie pe ureche

3. Cand apare o problema suplimentara, o intarziere, o piesa lipsa trebuie tot eu sa sun (eventual in ziua cand ar trebui sa iau masina) sa aflu ca de fapt aceasta nu e gata. Intotdeauna timpul meu e pe ultimul loc.

Ce ma surprinde pe mine in relatia cu service-urile auto (si nu numai) este lipsa unor principii de baza in gestionarea relatiei cu clientul:

1. Un client care se plange nu vrea sa renunte la serviciile tale. Clientul nemultumit total pleaca fara sa se uite inapoi. Daca reusesti sa-i raspunzi la intrebari si sa-l convingi ca faci tot posibilul sa remediezi situatia ai sanse mari sa nu-l pierzi.

2. Feed-backul clientului (chiar si negativ) este cea mai buna modalitate de a vedea ce nevoi are clientul. Daca are probleme de incredere, lasa-l sa stea langa masina si pune-i piesele schimbate in portbagaj; daca are o problema cu pretul manoperei, explica-i din ce e compus acest pret; daca vrea masina repede, comanda-i intai piesele si cheama-l cu masina numai dupa ce au venit toate...

3. La ora actuala clientul are din ce in ce mai multe modalitati de a se informa si de a se baza pe feed-backul altor clienti. Cautati pe google expresia "recomandare service" si o sa vedeti sute de topicuri de pe forumuri in care clientii isi spun experientele lor.

Acum cativa ani, un client de-al meu, reprezentanta auto mare, mi-a ridicat urmatoarea problema: "pe forumul X, mai multe persoane s-au plans ca unul dintre inginerii mei le solicita "atentii". Cum ii fac sa taca? Eu nu cred ca e adevarat, poate e competitia care vrea sa-mi puna piedica". I-am explicat faptul ca nu poate controla internetul si ca ar face mai bine sa verifice daca informatia e adevarata. Dupa cateva luni l-a dat afara pe inginerul respectiv, iar eu i-am recomandat sa puna informatia pe forum. Lucru pe care l-a si facut si a avut un feed-back foarte bun...

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Si apropo tot de acest lucru. De preturi facute dupa cum arata clientul, cat de bine este imbracat, ce masina conduce, ce tigari fumeaza, ce ochelari de soare poarta, etc... ati vazut sau auzit? Chiar daca este de strans doar un colier la masina respectiva, unii mecanici se gandesc cum sa-l jupoaie pe client, ca "de" este avut omu'...

Editat de mac01
Link spre comentariu

Yonutz: din pacate legea romana nu permite astfel de lucruri. tocmai din prisma PSi si a protectiei muncii.....Acum vreun an am incercat asa ceva, si nu am reusit.

Adica vrei sa spui ca legea romana nu imi permite sa-mi inchiriez un spatiu (nu comercial) ca si persoana fizica in care sa pun o masa de ping pong, un gratar si sa-mi schimb suspensia la masina? :wink: Si sa-mi invit prietenii sa ma ajute? Foarte interesant ...

Daca ar fi asa ...totul in Ro ar deveni ilegal ...inclusiv mersul pe strada! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Acest lucru am incercat sa-l evit. Si am reusit. Ce faceam daca aruncam banii pe doua bascule echipate cu toate ca ale mele erau bune? Ramaneam cu ele, pentru ca cei sapte ani de acasa imi spunea sa nu fac galagie la service si sa ma priveasca lumea ca un mahalagiu. Cand imi mai trebuia mie acele bascule? Poate niciodata. Asta se intampla cand constatarea se face pe fuga si mai mult vizual. Noroc ca m-am gandit de 100 de ori inainte de a arunca banii.

Ha, HA , foarte tare domnule !!!!!

PAi, de bascule nu ai nevoie domnu!

Ai nevoie de bucsele din bascule, dar pe care firma Nissan nu ti le vinde fara fierul aferent, si cum masina matali uzeaza anvelopele fata cam neuniform, o sa ai nevoie de dansele mai devreme decat crezi, asta daca nu iti da de gandit ceea ce deja ai vazut cu ochii dumitale, respectiv ca sunt imbatranite si crapate.

PS: daca nu iti mai aduci aminte constatarea, te rog sa o citesti:

- bucse bara stabi

- busce bascula inferioara dr

- amortizor dreapta.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Offtopic;

Don Luigi dv nu ati pomenit nimic de amortizor. Dv ati pomenit doar de bucsi bara stabilizatoare si bucsi bascula (bascula cu totul). V-am afisat in alt topic devizul dv cules de pe emailul meu. Va rog sa verificati cu atentie. Amortizorul l-a descoperit alt mecanic ca este defect. Iar bucsele de bascula se gasesc si separat asta in caz ca nu stiti. Costa 13,76 euro bucata si sunt pe drum patru bucati. Iar masina mea nu toaca cauciucuri, ca daca toca cauciucuri nu mai avea ce cauta in ograda mea de mult timp. Masina am cumparat-o personal din Germania de la dealer Nissan In 2010 la 47.000 de km (era aproape noua) si ma costat 20.000 de euro pe vremea aceea. Stiu fr bine ce am cumparat, ca nu m-am dus cu atatia bani in buzunar ca sa-i arunc pe fereastra si sa iau vreun harb.

Link spre comentariu

De la mine nu aveti un deviz de reparatii, ci numai o oferta pe mail. Amortizorul nu este ofertat pt ca dvs ati pomenit ca deja aveti oferta de asa ceva, pt ca ati mai fost la un service ce v-a spus acelasi lucru.

Da, mailul cuprinde bascule, pt ca asa am fost ofertat de furnizor Nissan. Dansii nu livreaza bucsele fara fierul aferent. Daca aveti o nemultumire pe aceasta tema, va puteti adresa la vocea clientului Nissan.

Bucsele comandate sper sa se si potriveasca, altfel ........... multa agitatie degeaba.

20.000E pe un X-trail? UPS !

Cu deosebit respect

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Da! 20.000 euro. In 2010 cand am cumparat-o, masina avea un an si trei luni. Este modelul Sport de la NISSAN iar pretul ei de noua era 34.000 euro atunci (model facelift). Eu zic ca pentru un rulaj de 47.000 km am facut o economie de 14.000 euro. Iar acesti bani nu sunt de colea. Intr-adevar, am fost la multe service-uri si toti au spus ca bat bucsele de la bara stabilizatoare, la dumneavoastra s-a mai adaugat si cele de la bascule (bascule cu totul), dar se pare ca a fost un tip mai destept care dupa o verificare foarte atenta mi-a spus ca bataia nu vine de la bucsi, ci de la amortizor. Acum va intreb eu; ce faceam daca cumparam basculele si dadeam 2860 lei pe ele plus 390 lei manopera care mi-ati cerut-o (total 3250 lei), plecam de la dv si vedeam ca masina bate la fel? Dumneavoastra cum v-ati fi simtit sa dati atatia bani si sa vedeti la sfarsit ca de fapt totul a fost degeaba si masina are acelasi comportament ca inainte de reparatie?

Stiti ce v-a lipsit domniei voastre in ziua cand v-am vizitat?

V-a lipsit faptul ca ati tratat treaba cu superficialitate si nu ati luat-o in serios pe cat trebuia.

Ati facut o constatare fugitiva, doar cu roata dreapta data jos, in curte, pe asfalt, fara sa o suiti pe elevator si sa luati la purificat totul, eventual sa verificati si amortizoarele (v-am platit constatarea 30 lei fara sa comentez nimic). Si totusi, am uitat sa va intreb ceva : dumneavoastra, ca meserias, cum de nu v-ati dat seama ca este amortizorul defect mai ales ca v-am lasat si ati facut un drive test cu masina ca sa auziti acea bataie ( si ati auzit-o )?

Si cu asta basta. Sa incetam cu offtopic-urile aici ca poate ne luam si o mustrare de la domnii sefi. Cred ca daca mai este ceva de discutat despre acest subiect atunci sa fie pe topicul acesta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67790-Nissan-X-trail-bataie-dreapta-fata.

Cu respect.

Editat de mac01
Link spre comentariu

1.respectuos va rog sa studiati un pic gramatica. Mesajul dvs contine greseli grave. E pacat ca un domn care a dat 20.000E pe o masina (zice dansul) sa nu stie sa-si scrie corect opiniile

2.pe la cate service-uri te-ai plimbat matali , zau daca mai tii minte ce si cum. Si sunt sigur ca o sa te mai " plimbi".

3.Te rog treci sa primesti inapoi cei 30 de lei, constat ca ai nevoie mare de ei.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

S-au facut corectarile de rigoare. Mesajul a fost scris pe fuga, iar dv ati gasit un motiv (gramatica mea). Nu am nevoie de cei 30 lei, aveam nevoie de profesionalismul domniei voastre, care lipseste din toate punctele de vedere.

Sanatate maxima.

Editat de mac01
Link spre comentariu

1.respectuos va rog sa studiati un pic gramatica. Mesajul dvs contine greseli grave. E pacat ca un domn care a dat 20.000E pe o masina (zice dansul) sa nu stie sa-si scrie corect opiniile

2.pe la cate service-uri te-ai plimbat matali , zau daca mai tii minte ce si cum. Si sunt sigur ca o sa te mai " plimbi".

3.Te rog treci sa primesti inapoi cei 30 de lei, constat ca ai nevoie mare de ei.

Asta mie mi se pare o reactie nasoala. In mod normal as pastra opinia pentru mine, dar astfel am inchide cutia Pandorei, lucru pe care nu cred ca il dorim.

Fiecare isi face business-ul cum vrea, dar nu cred ca e genul de raspuns care ar aduce ceva bun (nici la clientul respectiv, nici la cei care vad feed-backul dat).

Pana la urma inteleg ca a fost o problema, s-a dat o solutie care s-a dovedit ca nu a fost buna, omul a rezolvat-o in alta parte si asta e... Mai cad ele si avioanele.

PS: Si eu am avut acelasi model de X-Trail, 34 000 de eur nou, nu ma consider un fraier ca am luat-o, chiar daca acum am alta perceptie despre ce vreau de la o masina

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

@razvanuta: Tu oricum esti un ciudat, ai avut si Renault AVANTIME.... nu?

Nu cred ca este cazul sa bagi batul prin gard.

Topicul se dorea unul constructiv , pacat !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Domnilor, ce facem aici? Deschidem un topic despre problemele voastre personale?

Va rog sa vii le rezolvati personal nu prin discutii aiurea pe forum.

Luigi, ai deschis 3 topicuri care prezinta in esenta aceasi problema respectiv relatia mecanic-client.

Daca ai facut-o ca sa te promovezi aici, si ca toate discutiile sa se invarta in jurul serviceului tau, atunci punem punct aici. Spun asta deoarece vad ca discutia a derapat catre un conflict concret intre tine si un client de-al tau.

Daca vrei sa discutam la modul general despre problemele specifice ale fiecarui grup atunci continuam.

Nimeni nu e usa de biserica, nici clientii si nici mecanicii (cand zic mecanicii ma refer si la service-ul auto ca si firma).

Link spre comentariu

@max ! Nu e o problema de promovare. Daca crezi asta, poti sa imi faci factura. Bineinteles ca glumesc, stiu ca dormi cu chitantierul sub perna !!

Topicurile deschise trateaza problema service-client din 3 unghiuri:

1. cum vede clientul un service , si ce sa zic, am vazut chestii interesante.

2. cum vede un om din service pe client , asta ca sa stie si dansii ca le observam comportamentul.

3. clisee stupide, chestii amuzante ce se intampla dincolo de receptia masinii.

Am preferat ca sa fie topicuri separate pt a evita talmes-bambes-ul obisnuit al unor asemenea discutii.

Daca crezi ca ele nu sunt de interes , asa dupa cum m-ai sesizat ca nu iti sunt profitabile, te rog frumos sa le stergi integral.

Editat de nissan4x4

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Dechid cutia Pandorei. Topicul se doreste un indreptar al activitatii service-urilor auto.

Fara nume

Fara razbunari aiurea

Fara exemple concrete

Numai chestii (fapte, actiuni ) ce v-au deranjat........

Cei care isi vor repara masina sa fie vigilenti

Cei care repara sa fie atenti.......

Cei din lumea service-urilor pot aduce, evident contrargumente..........

Chiar nu stiu ce se vrea acest topic. Fara subiect, fara predicat. Singurul paragraf plauzibil,Numai chestii (fapte, actiuni ) ce v-au deranjat

...dar si aici putem completa, cu un citat din domniile voastre, "cine seamana vant, culege furtuna" .

P.S. Ti-am raspuns cu ce ma ocup !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Nu ma pot abtine!!

De unde si pana unde "clientul problema" ? Nu inteleg cum poate exista un client problema dat fiind faptul ca el plateste pentru tot.Ca este arogant , ca este fitos , ca este tupeist , etc daca nu este nebun, violent atunci de ce ne vaitam ..el aduce banu, mult putin... nu conteaza .Pe el ne bazam afacerea ...fara clienti inchidem in secunda doi.

In orice service totul tine de un manageriat bun.Cel mai bun service care din pacate a disparut ( nu stiu motive) a fost IPSO Renault de la pod Otopeni.Absolut ok !!!

in linii mari :

- nu exista ideea de atentii ..mecanicii incercau pe ocolite dar peste tot in service erau puse tavite cu hartii pretiparite pt reclamatii pe care il completai in momenul in care voiai sa faci o sesizare despre un mecanic care ti-a cerut vreo atentie sau ti-a facut treaba de mantuiala:

- daca aveai programata o reparatie care conform stasului dura 4 ore de exemplu , mecanicii ramaneau si pana la 12 noaptea sa repare masina si sa ti predea masina fara exceptie

- reparatii facute dupa carte

- scump dar niciodata nu aveai senzatia de furt ci pur simplu iti spuneai service scump dar cel putin stau linistit treaba ok

Vizavi de service-uri care iti dau senzatia de furt:

in genere cand ma duc la service-uri noi dau senzatia de p'afarist in domeniul mecanicii tocmai pentru a-i vedea la "lucru" evident pe cei care se ocupa cu asa ceva

Aveam un Patrol cu o problema la kitul de inaltare, ma duc la un service de nisa (chiar foarte de nisa) si meseriasul constata defectul de altfel vizibil cu ochiul liber si dupa 3-4 vorbe aduce vorba ca are el un kit de inaltare second hand la doar 600 de euroi...Din start mi-a pierit cheful si sa fac o constatare serioasa (elevator etc).Sunt convins ca meseriasul ma "determina" sa-l cumpar daca lasam masina acolo.

Nu se face asa ceva ca atare nu am mai calcat pe acolo nici daca imi spunea ca e gratis. Pierdere el ..banii, eu doar timp

Ca atare m-am dus la alt service tot de nisa dar alta nisa tocmai in cealalta parte a capitalei unde prima oara s-au ocupat niste baieti mai fara experientza dar bine intentionati.Nu i-am dat de cap dar am platit ca eu am insistat sa dam rotile jos arcuri etc.Putin am platit decent .M-am dus si a doua oara tot acolo sa montez niste AVM-uri insa de data asta se afla si nea Mihai ..mesterul cu experientza care primul lucru a urcat masina pe elevator s-a bagat sub ea si mi-a spus intr-o secunda ca 1 bucsa caster era pusa invers.

Ca sa fie si mai elegant mi-a comunicat ca sunt ajustabile si ca atare nici nu trebuie sa o schimb ci doar o demonteaza si o pune cum trebuie.Aici ma prindea nu stiam ca exista bucse caster ajustabile si ca atare pentru una trebuia sa cumpar un set de 4 ..circa 10 milioane. Elegant omul'

Astia da mecanici...dar rari foarte rari.

Vizavi de preturile practicate de service-uri ..parte foarte mare din pret sunt taxele..de exemplu cica 500 lei se plateste doar ca sa repari o marca in service , 10 marci =5000 lei + alte rahaturi taxe rar, taxe metrologie etc etc etc.

in concluzie preferabil este sa stai in service langa masina bineinteles daca ai ceva cunostiinte in domeniu!

Link spre comentariu

In general am ororoare de service-uri si mai ales de reprezentante.Problemele curente incerc sa mi le rezolv in garajul meu, chiar daca invit la mine mecanicii.

Totusi, printr-o anumita conjuctura am trebuit sa ajung si pe la reprezentanta Toyota si am ramas surprins placut de cat de frumos pot merge lucrurile.

Au si un feed back pe masura!

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

@max ! Nu e o problema de promovare. Daca crezi asta, poti sa imi faci factura. Bineinteles ca glumesc, stiu ca dormi cu chitantierul sub perna !!

......

Daca crezi ca ele nu sunt de interes , asa dupa cum m-ai sesizat ca nu iti sunt profitabile, te rog frumos sa le stergi integral.

Ironia asta de prost gust nu ma impresioneaza. Ti-am apreciat sfaturile tehnice pe care mi le dadeai cateodata la telefon dar ironia asta chiar o consider de prost gust.

Deocamdata tu esti cel care incearca sa se promoveze aici pe forum si nu eu la tine in service.

Deocamdata tu esti cel care pune la vanzare diverse pe acest forum si care, un lucru pe care chiar nu il inteleg, pune "www.club4x4.ro" pe pozele produselor.

Ex: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70146-vand-kit-de-corectie-caster-Pathfinder-R51-%282005-2010-174cp%29

sau

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70148-bara-Pachard-Reglabila-Nissan-Patrol-Y60-Y61-Tough-Dog

Chiar sunt curios de ce ai pus pe ele club4x4.ro.

Sincer, eu nu as dechide discutia despre facturi si plata lor sau plata lor la timp.

Iti sugerez ca sa incheiem astfel de discutii si sa ne axam pe cele de ordin general din acest topic.

Alte "aprecieri" le astept in privat daca e cazul.

In cazul in care vor urma si alte derapaje, topicul va fi inchis sau sters.

Link spre comentariu

Stai linistit, ca nu o se te mai deranjez. Poti sterge linistit tot ceea ce doresti .

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

@Sebasd,ai facut vreodata comert sau ai prestat servicii,sa VEZI CE INSEAMNA client fitos,arogant sau tupeist ?

Eu cred ca client sau prestator de servicii nu exista si ca oricit te-ai chinuii nu multumesti pe toata lumea.

Fara poezie,viata e pustiu !

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare