sebasd Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? @Sebasd,ai facut vreodata comert sau ai prestat servicii,sa VEZI CE INSEAMNA client fitos,arogant sau tupeist ? Eu cred ca client sau prestator de servicii nu exista si ca oricit te-ai chinuii nu multumesti pe toata lumea. Mda ce sa zic nu prea am avut contact direct cu clientii decat asa in ordine: barman in studentie cam 1 an vanzari asigurari de viata .. vanzari birotica it papetarie vreo 10 anisori firma proprie vreo 7 anisori Crede-ma ca in toata activitatea a fost relatie directa cu clientii inclusiv ca patron! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 (editat) Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? client fitos,arogant sau tupeist ? Toate astea se leaga de o chestie elementara: bunul simt al fiecaruia. Sunt oameni care apreciaza si platesc munca si oameni care ar vrea ca sa fie platiti sa-si repare masina in service ...Ptr aia as avea o solutie:" Ia ba tu trusa de scule si pune mana si fati-o singur". Dar nu oricum ..."Ia pune tu mana si repara INTAI masina mea, si dupa aia fati-o si pe a ta iar garantie ptr reparatie daca nu iti iese ...lasa masina, pana vii cu banii!" ... :ha: Un lucru este cert: trebuie trasa clar linia intre pasiune si prosteala! Atat din partea mesterului cat si din partea clientului ... :grin: Editat Aprilie 11, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? Salut, Dupa mine clientul e client oricum ar fi el: fitos, arogant, tupeist, intelegator, priceput s.a.m.d.- important este sa vina si sa lase banu. Angajatii din service (mecanici, receptioneri, casieri etc, aici il includ si pe manager) ar fi indicat sa plece intotdeauina de la dictonul: CLENTUL NOSTRU, STAPANUL NOSTRU. Fara clienti bussines-ul se duce de rapa. Din pacate la noi de acest dicton nu prea s-auzit. O seara buna. Ps:Un sfat pt cei care detin sau lucreaza intr-un service: Un zambet face cat o mie de cuvinte. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? La noi s-a ajuns la : "Clientul nostru, fraierul nostru" in foarte multe domenii........... Mai important mi se pare nu se tine cont ca un client multumit, nu numai ca se va reintoarce la tine, dar iti va aduce si alti clienti, iar un client nemultumit, clar nu se reintoarce, dar iti va indeparta de doua-trei ori mai multi clienti decat pe cei pe care i-ar fi adus..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? Citind cele 53 de postari am ajuns la o concluzie si cred ca nu sunt singurul.. Mitul SUPERSERVICE AUTO ie BUSTED! Service-urile neserioase nemultumesc clientii ...Deci NU sunt SUPERSERVICEuri. Service-urile serioase sunt pline refuzand surplusul de clienti care vin din service-uri neserioase fie din lipsa de timp sau programand masini dupa x saptamani cu mare intarziere chiar si o reparatie minora. Refuzand sau amanand clientii nici service-uri serioase nu sunt SUPERSERVICE-uri. Gresesc cu ceva? AUTOSERVICE-ul la o masina, e greu, anevoios, tinzand sa devina un calvar , mai ales atunci cand ai doua maini stangi. Sau poate totusi, acolo la capatul tunelului ...exista o luminita, o speranta ...mica, mica ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? Pina cind in tara asta n-o sa se schimbe mentalitatea oamenilor niciun domeniu nu va fi superserios Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? ... Mai important mi se pare nu se tine cont ca un client multumit, nu numai ca se va reintoarce la tine, dar iti va aduce si alti clienti, iar un client nemultumit, clar nu se reintoarce, dar iti va indeparta de doua-trei ori mai multi clienti decat pe cei pe care i-ar fi adus..... Mai exact ratia este 8 la 2. Un nemultumit va povesti la cel putin 8 experienta lui neplacuta, un multumit te va recomanda la cel mult 2. Asta era literatura de specialitate inainte de explozia forumurilor, acum cred ca ratia la nemultumiri a crescut exponential cu expunerea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? Cand service-ul doreste sa isi tina clientul il serveste asa cum trebuie. Singura mea problema cu service-urile este ca atunci cand ei gresesc sa faca bine sa nu ma factureze. Daca ora de manopera expusa este 30 Eur OK, dar atat sa fie.Ca doar de aia exista normare. Nu imi convine sa imi puna arcurile fata in spate si invers, arcurile dreapta pe stanga si invers si cand vreau sa preiau masina doar 2 roti stau bine, mecanicul nebanuind ca la LR arcurile sunt de lungimi diferite pe passenger si driver sides.La recomandarea mea le schimba in pozitia lor insa pe factura apare si prima manopera, ca doar el a facut o munca si trebuie platita, training-ul meu fiind considerat gratuit. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? Toate astea se leaga de o chestie elementara: bunul simt al fiecaruia. Sunt oameni care apreciaza si platesc munca si oameni care ar vrea ca sa fie platiti sa-si repare masina in service ...Ptr aia as avea o solutie:" Ia ba tu trusa de scule si pune mana si fati-o singur". Dar nu oricum ..."Ia pune tu mana si repara INTAI masina mea, si dupa aia fati-o si pe a ta iar garantie ptr reparatie daca nu iti iese ...lasa masina, pana vii cu banii!" ... :ha: Un lucru este cert: trebuie trasa clar linia intre pasiune si prosteala! Atat din partea mesterului cat si din partea clientului ... :grin: Pa de ce sa-l pui sa faca asta, mai bine sanatate si virtute.Asta e pretul meu de service ...la acest pret eu sunt rentabil pe toate planurile (marketing, promovare profit etc).Sa inteleg ca esti de acord sa executi o lucrare la un pret mai mic dar scazand din calitatea lucrarii.Foarte gresit din punctul meu de vedere .Nu inteleg cum te poate prosti un client de service auto fara a te fura efectiv? Te farmeca din vorbe in loc de 1oo lei, de exemplu, ii ceri 50 de lei? Mesterul in schimb te poate prosti rau de tot , ...mergand chiar pana la celebra afirmatie " E grav doamna , v-a cazut acceleratia in baia de ulei!" Mi-e mila de femeile care isi duc masina in service singure, probabil de aia, un coleg de site spunea ca o tip aratoasa si-a dus masina service la el si cand a auzit pretul i-a propus un barter pe baza de relatii calduroase la nivel inalt. Editat Aprilie 12, 2012 de sebasd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? @sebasd Ai inteles gresit ceea ce am vrut sa spun. Munca in general tinde sa fie subapreciata. Toti am vrea sa cumparam ieftin si sa vindem scump. Cand zic cumpar ma refer la mancare, masini, servicii de care avem nevoie. Cand zic vand ma refer la ceea ce "vinde" fiecare ...de exemplu munca ptr care e platit cu un salariu, sau orice altceva care vinde si obtine un profit (atentie nu am zis venit). Cel mai usor mod de a putea evalua ceva este sa faci tu insuti acel ceva ... asta in conditiile in care te pricepi cat de cat. Asa vei putea evalua corect ...acel ceva. Mesterul poate prostii clientul. Exemplul l-ai dat chiar tu. Clientul poate prosti serviceul. Exemplu: ia masina din service, promite plata serviciilor dupa care se da la fund... Sunt n scenarii si variante ...la fel si ptr enuntul de mai sus. Cand insa exista bun simt si corectitudine de ambele parti, se induce automat un respect reciproc si atunci clientul devine SUPERclient si service-ul SUPERservice ... Corect? Editat Aprilie 12, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? @sebasd Ai inteles gresit ceea ce am vrut sa spun. Munca in general tinde sa fie subapreciata. Toti am vrea sa cumparam ieftin si sa vindem scump. Cand zic cumpar ma refer la mancare, masini, servicii de care avem nevoie. Cand zic vand ma refer la ceea ce "vinde" fiecare ...de exemplu munca ptr care e platit cu un salariu, sau orice altceva care vinde si obtine un profit (atentie nu am zis venit). Cel mai usor mod de a putea evalua ceva este sa faci tu insuti acel ceva ... asta in conditiile in care te pricepi cat de cat. Asa vei putea evalua corect ...acel ceva. Mesterul poate prostii clientul. Exemplul l-ai dat chiar tu. Clientul poate prosti serviceul. Exemplu: ia masina din service, promite plata serviciilor dupa care se da la fund... Sunt n scenarii si variante ...la fel si ptr enuntul de mai sus. Cand insa exista bun simt si corectitudine de ambele parti, se induce automat un respect reciproc si atunci clientul devine SUPERclient si service-ul SUPERservice ... Corect? De acord cu ce zici , doar tu poti evalua ceva ce faci tu , si functie de evaluarea ta stabilesti pretul a ceea ce faci tu ok!Ce treaba are clientul aici? Aaa tu spui ca un client ar trebui sa faca munca ta pentru a-si da seama ca tu nu ceri un pret prea mare ci poate chiar mic.E si asta o solutie dar "pitoreasca". In definitiv tu ceri un pret el este de acord sau nu simplu ..si pana la urma s-a creat precedent fiindca aici se pun in evidenta clientii care au fost carpanosi si au negociat lucrari la sange si cei cu service-uri au acceptat negocierea si pretul probabil si intr-o perioada saraca in incasari si constanta in plati.Ca atare clientul vine si a doua oara ca stie ca se da pretul mai jos sau se duce la alti si faci acelasi show si de aici toata dicutia ca nu se apreciaza munca. Eu personal nu as fi negociat pretul fiindca o lucrare la un service in ziua de azi nu e acelasi lucru ca tranzactionarea unui cal la targ.Eu as fi incercat sa-mi micsorez cheltuielile sau sa maresc oferta de servicii etc. Tot nu inteleg cum te poate prosti clientul, promite plata apoi se da la fund , pai nu ai masina acolo garantie ...sa zicem ca nu i-o poti lua ca e ilegal bla bla , dar o aranjare frumoasa a motorului sau a pompei sa crape cam peste 200 de km se poate face sa-l usture nitzel la punga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? ... o aranjare frumoasa a motorului sau a pompei sa crape cam peste 200 de km se poate face sa-l usture nitzel la punga. Tu ai face asta, indiferent cat de "carpanos" ar fi clientul? Cu siguranta n-ar avea asta a face cu bun simtul si fair play -ul de care vorbeam mai sus! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? Tu ai face asta, indiferent cat de "carpanos" ar fi clientul? Cu siguranta n-ar avea asta a face cu bun simtul si fair play -ul de care vorbeam mai sus! Imi place ca ..scoti cuvintele din context si le aranjezi ca sa poti da un raspuns ...esti bun ce sa mai zic! M-am lamurit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? E doar o discutie si nimic mai mult. Nu ar trebui sa te superi. Ceea ce face fiecare e problema lui. Daca exista bun simt, respect automat exista si intelegere si nu e loc de "constrangeri" sau "fapte bune" care sa atenteze la buna functionare a masinii. Daca nu, vor apare mereu clienti carpanosi si service-uri neserioase. Asta in conditiile in care fiecare isi tine promisiunea facuta la intelegerea dinaintea lucrarilor: service-ul isi face bine treaba ptr care este platit ulterior de client. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? Salut Ce am vazut si am auzit de service -MESERIAsi=25% fierar,10% tamplar,20% loial(sefului),15% contabil,10% muti,7% galagiosi,restul profesionisti -PATRONel=25% cunostinte auto,25% alte cunostinte,20% fumuri,20% psihologi,8% menegeri. -CLIENTi=60% din asigurari,25% politicieni,militeni,pitipoance si alte controale,10% fiinte intre 40 si 120 ani (cu diploma de bac.)4% alte nationalitati. Editat Aprilie 13, 2012 de jantorero Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 (editat) Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? Poate un pic offtopic: ca tot zicea cineva(sau poate pe celalalt thread) ca e mai ieftin sa lucrezi la masina in germania-he he he he.Tocmai m-am intors din Austria de la un service dedicat 75% masinilor offroad-manopera 77.92 Eur fara TVA. Adevarul cred ca este undeva la mijloc-trebuie multumit si clientul -servicii de calitate cat se poate de inalta la un nivel financiar adaptat complexitatii lucrarii, insa si service-ul trebuie sa aiba un profit serios pentru a acoperi dead-months si pierderile inerente cu clienti problema si angajati. Mie ca si client nu imi convine sa fac turul service-urilor din oras ca sa invete toti pe masina mea ci prefer sa merg la unu' si bun, adica ma serveste cand am nevoie,imi cunoaste masina si e interesat sa invete mai multe despre potentialele probleme viitoare, mai vine sa ma recupereze din mlastini si are o manopera acceptabila. Ca mai pun si eu mana cateodata sau imi umblu la masina la el in service, cu sculele lui, asta e bonus si e de bun simt daca se leaga o relatie intre mine si service. Editat Aprilie 17, 2012 de nick67 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? Sunt de acord cu Nick67. Si eu prefer "doctorul casei". Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? In Debrecen (Ungaria) cand am dus o masina la reprezentanta Skoda la o revizie (la 30.000 km parca) ... am lasat masina, ne-a zis sa mergem dupa ea la ora cutare. Cand am mers dupa ea era gata si pe deasupra au si spalat-o. Pentru mine conteaza acest aspect: seriozitatea/punctualitatea si aceste mici "bonusuri" gen spalatul masinii. In schimb la noi, daca faci o programare in ziua x ora y mai te tine 20-30 minute sau chiar o ora pana termina nu stiu ce masina. In acest caz de ce sa mai facem programare si sa nu mergem sa stam la rand ca la paine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? I......... In acest caz de ce sa mai facem programare si sa nu mergem sa stam la rand ca la paine? .....Pentru ca asa e in RO.... ...unde onestitatea este inlocuita de teapa, termenul de executie este o notiune relativa si nu una fixa...... .....unde pagubitul, victima si, mai nou, clientul sunt intotdeauna cei vinovati....... .....Si toate astea nu-si vor mai gasi leac never-ever in tara asta ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? In Debrecen (Ungaria) cand am dus o masina la reprezentanta Skoda la o revizie (la 30.000 km parca) ... am lasat masina, ne-a zis sa mergem dupa ea la ora cutare. Cand am mers dupa ea era gata si pe deasupra au si spalat-o. Pentru mine conteaza acest aspect: seriozitatea/punctualitatea si aceste mici "bonusuri" gen spalatul masinii. In schimb la noi, daca faci o programare in ziua x ora y mai te tine 20-30 minute sau chiar o ora pana termina nu stiu ce masina. In acest caz de ce sa mai facem programare si sa nu mergem sa stam la rand ca la paine? Iata de ce , cei din Timisoara Arad, Oradea merg la service in Ungaria.... Mai pierdem niste bani si pe-acolo, dar las` ca mai baga guvernul niste taxe si-i recupereaza....:hl "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? Pentru probleme de sanatate mergem afara, pentru repararea masinilor tot afara, concediile multi si le fac tot afara, copii sunt trimisi la scoli de afara, piese cumparam tot de afara......cum naiba se face ca tot "clientul" e un nemernic nesuferit carcotas si rau platnic cum se incearca sa se demonstreze pe celalalt topic ?!??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? @tot ce e afara zboara si se mananca........ Cine vrea sa plece, e liber sa o faca. Dar ce s-ar face "aia de afara" fara: - fraierii de aici ce cumpara masinile facute de ei/piesele fabricate de ei, sculele fabricate de ei - fraierii de aici ce mananca "e"-urile produse de ei , care pe la dumnealor nu se mai mananca de mult - fraierii de pe aici ce le spala la fund bosorogii lor, le cara galetile cu mortar la constructiile lor etc, etc, adica fac muncile necalificate pe acolo -fraierii de transnationala ce ii slugaresc pe acilea pe "expatzii" jmekeroi , pt salar de cetatean "emergent" , un amarat de tel si o masina de servici ...... Suntem un rau necesar Europei .... Editat Aprilie 20, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? @tot ce e afara zboara si se mananca........ Cine vrea sa plece, e liber sa o faca. Dar ce s-ar face "aia de afara" fara: - fraierii de aici ce cumpara masinile facute de ei - fraierii de aici ce mananca "e"-urile produse de ei , care pe la dumnealor nu se mai mananca de mult - fraierii de pe aici ce le spala la fund bosorogii lor, le cara galetile cu mortar la constructiile lor etc, etc, adica fac muncile necalificate pe acolo -fraierii de transnationala ce ii slugaresc pe acilea pe "expatzii" jmekeroi , pt salar de cetatean "emergent" , un amarat de tel si o masina de servici ...... Suntem un rau necesar Europei .... Asa le-a zis si Basescu, medicilor......."daca nu le convine, sa plece afara...."........Ce sa mai zic.....? Multumim, Luigi ....... Atunci concluzia este ca, din postura de "clienti", suntem luati de fraieri si afara, dar mai ales LA NOI.......ok. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? Pentru probleme de sanatate mergem afara, pentru repararea masinilor tot afara, concediile multi si le fac tot afara, copii sunt trimisi la scoli de afara, piese cumparam tot de afara......cum naiba se face ca tot "clientul" e un nemernic nesuferit carcotas si rau platnic cum se incearca sa se demonstreze pe celalalt topic ?!???[/quote Unii "este" cum ii descrii matalii. Majoritatea nu "este" asa. Generalizarea sugerata de tine, cum ca toti ar fi , este nefireasca. Ca sa iti dau un ex. de cum intorci tu lucrurile: Cativa din sefii tai sunt dobitoci. Sa nu imi zici ca nu ai de'astia ca nu te cred !!! Asta inseamna ca toti sefii sunt dobitoci? Daca toti sefii sunt asa , inseamna, logic, ca si subalternii lor sunt dobitoci, pt ca sunt conform criteriilor de selectie si instruire ale sefilor. Atunci tu ..........cum esti? scuze pt natura exemplului, dar numai asta mi-a trecut prin cap. Editat Aprilie 20, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: SUPERSERVICE AUTO ! Ce vrea clientul? Ce va deranjeaza cel mai mult la service-ul unde va reparati masina? pe vremea lui Ceausescu , il injurai ca nu te lasa sa pleci afara (si eu asemenea) Acum ca ai voie si esti invitat ........... nu mai vrei si chiar ....te superi ! Cine sa te mai inteleaga? Dar pe cetatienii carora totul "le pute" pe aici si nu pleaca afara ..............eu nu ii inteleg. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate