omoroka Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 (editat) Salutare Sambata asta (07.04) am mers cu Dr. yoke, temporar venit din germania (!!sa nu-mi mai aud vorbe ca am ceva cu romanii plecati pe alte meleaguri!!), 2 samuraie, intr-o frumoasa tura Damboviteana. Zona Targoviste este frumoasa, usor accesibila si cu potential de offroad urias. Practic, o data ce am ajns in Targovste am mai urcat un pic spre nord si am si intrat deja pe traseul schitat de mine in prealabil. Ne-am pacalit un pic la inceput fiindca traseul meu trecea printr-un... spital :ha: dar ne-am regrupat, am atacat dintr-o alta directie si pana la urma am intrat pe fagasul dorit. Dupa asta am tinut-o numai prin paduri pana la Valea Lunga, urcand dealuri, mergand pe culmi si coborand vai, una dupa alta, cel mai adesea pe drumuri foarte inguste. In cateva locuri a trebuit sa improvizam pentru a ocoli zone impracticabile printre copaci pe pante foarte inclinate insa lipsa umezelii si a noroiului ne-a ajutat, ferindu-ne de probleme. In Valea Lunga am facut o bucla foarte frumoasa pe o coama, apoi o coborare pe o poteca ingusta si inclinata lateral pana in livada unor oameni foarte onesti si binevoitori care ne-au lasat sa le traversam pamantul fara suparare spre drumul asfaltat. Ne-am mai distrat un pic si cu un kait pe o pajiste frumoasa... vremea superba... vazut iepuri, fazani, veverite, pupeze si ulii... Track-ul expeditiei il aveti atasat, asa cum v-am obisnuit. Targoviste - Valea Lunga.zip Va las sa vizionati un scurt montaj artistic... si nu vreau sa aud critici la adresa coloanei sonore :ha: Editat Aprilie 10, 2012 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NaeToyota Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: Targoviste - Valea Lunga Frumos. Sa va fie de bine. Mereu ne uimesti cu cate o tura draguta.:h5 Multumim pentu track. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Targoviste - Valea Lunga Multumim mult pentru track si scurta descriere a traseului ! 2 Intrebari: - ne descuram pe acest traseu doar cu niste cauciucuri pe masina ? fara alte imbunatatiri....kituri sau trolii... - cam ce timp trebuie sa aloc intregii iesiri: Bucuresti - Targoviste - traseu - Bucuresti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Re: Targoviste - Valea Lunga Multumim mult pentru track si scurta descriere a traseului ! 2 Intrebari: - ne descuram pe acest traseu doar cu niste cauciucuri pe masina ? fara alte imbunatatiri....kituri sau trolii... - cam ce timp trebuie sa aloc intregii iesiri: Bucuresti - Targoviste - traseu - Bucuresti ? Daca traseul e uscat merge facut cu masini echipate standard, de preferat SWB. Timp - plecare 8 dimineata din Bucuresti iar la 5 seara incheiat traseul in Valea Lunga... asta la doua masini si fara gratare. La 7 seara esti inapoi in Bucuresti. Vezi ca undeva in primul sfert de traseu ajungi la o sonda petroliera. De acolo incepi coborarea pe un drum ingust care se transforma in ravena. Noi acolo am ocolit prin padure o bucla a drumului apoi am reintrat pe el, am mai mers 20m si am iesit iar de pe el din nou in dreapta prin padure. Si mai e o problema. In portiunea finala drumul e foarte ingust si inclinat. De-abia incape samuraiul pe el. Editat Aprilie 13, 2012 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Re: Targoviste - Valea Lunga O expeditie pe cinste, ca toate "iesirile" tale, felicitari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate