4L Limited Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Poate deranjez daca postez aici.... Sunt curios daca are cineva pe forum Isuzu MU 2.8 td Seamana cu Frontera dar cica este Isuzu :grin: Citisem pe Wiki si am inteles ca ar fi acelasi model sub mai multe denumiri, asa ceva! Imi place tare mult cum arata, mai ales cel in 2 portiere..... Cat de fiabila este aceasta motorizare oare si pe ce modele/marci se mai gaseste??? Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 (editat) Re: Isuzu MU 2.8td Motoru de 2.8 de ISUZU este fiabil, ca orice diesel de la ISUZU de altfel, e un motor puternic care are un consum bun ( se auzea de 7-8% in exterior). Are injectie directa si distributie pe curea. A fost utilizat si la autoutilitare ISUZU si s-a descurcat bine, cum spuneam, are o capacitate de tractare buna. S-a folosit pe Opel Frontera, Isuzu Rodeo, Trooper si poate si pe alte ISUZU. Ca o concluzie, e un motor care merita atentie :grin: ( Isuzu Rodeo= Opel Frontera, Isuzu Campo= Opel Campo, Isuzu Trooper= Opel Monterey) Editat Aprilie 15, 2012 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 16, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Re: Isuzu MU 2.8td Sa inteleg ca Frontera este pe aceiasi mecanica ca MU? Interesant modelul asta MU, mie imi place la nebunie:grin: , pacat ca nu are punte rigida pe fata! In rest parca e un mic tanculet!!! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 (editat) Re: Isuzu MU 2.8td In mare parte da, sunt diferente relativ mici. Motorul si transmisia sunt aceleasi. Caroserie in afara de ceva plastice diferite, e aceeasi. Sasiul banuiesc ca e la fel. MU este Rodeo deci Frontera. Editat Aprilie 17, 2012 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate