blavenstein Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 si mai gresit pentru ca masina era un VW T3 SYNCRO albastru cu echipajul Dacos +Buha, deci nu era T2 pentru ca T2 nu a fost niciodata construit 4X4 tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Am fost si eu la Covasna Trophy in 2009 si i-am vazut pe baieti! Au facut o figura foate frumoasa.... Sa vedem acum ce reusesc si eu la Iasi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 e clar deci daca e vreme frumoasa vin si eu cu M-ul la standard si poate mai conving vreo 2-3 sa faca lafel si transformam clasa standard in standard retro :) acum lasaind gluma deoparte si eu vreau sa vin numai ca nu stiu inca ce masina voi folosi in functie de buget care din pacate nu e prea maleabil si flexibil dar ne descurcam :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Aprilie 28, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: Iasi Adventure Raid 2012 Salut Robert , Sunt si eu interesat sa particip la standard dar ma intereseaza putin chestia cu 300 de km cu oprirea 2 ore sau oprire si continuare dupa cat timp ? Nu prea inteleg ,cum e mai concret ? La 300 km in continuu nu imi ajunge benzina la 3500 cred . Merci ! pentru clasa standard s a terminat road book deci: -doua zile de traseu cu 280 km total -aveti cp fizice si virtuale alternate -startul de noapte se mentine in caz de vreme uscata -aveti speciala Pavlov la inceputul zilei a 2 a Din cauza navigatiei ce ridica o atentie sporita am renuntat la traseul de noapte. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RED HO Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Prezenti si noi! Red Holocaust. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Pentru inscrieri online si lista de participanti - http://www.offroadclubiasi.ro/iasi-adventure-raid-2012/ AMR 2 saptamani pana la etapa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 e clar deci daca e vreme frumoasa vin si eu cu M-ul la standard si poate mai conving vreo 2-3 sa faca lafel si transformam clasa standard in standard retro :) acum lasaind gluma deoparte si eu vreau sa vin numai ca nu stiu inca ce masina voi folosi in functie de buget care din pacate nu e prea maleabil si flexibil dar ne descurcam :) la cat is de greute traseele la iasi chiar si la standard cred ca pleci cu M-ul pe platforma , fara suparare. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Subestimezi M-ul... sa nu uitam ca Gabi R. cu un M a facut si Open. (Chit ca diferea cutia si motorul, aici intervenea ideea de performanta nu de anduranta) - ideea fiind ca M in sinea lui rezista si la mai greu - sasiu, punti, cardane. Oricum pana la urma Karol va veni cu Niva, dupa toate auspiciile, dat fiind ca M-ul sau este foarte istoric (Retromobil) si e pacat. Niva in schimb e 'de sacrificiu'. Si ambele ard gazu' cu generozitate.... una mai mult ca cealalta... :fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Mai 7, 2012 Autor Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Dragi participanti la Toyota Iasi Adventure Raid, santem onorati de intentia dvs de participare la prima etapa a campionatului national de offroad 2012 si va rugam pentru a ne usura sarcinile ce ne revin ca organizator sa va inscrieti pe sit ul clubului pentru a putea valida numarul pachetelor all inclusive ,selectarea tricourilor pe marimi si alte date ce trebuie procesate in timp util. Va multumesc 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Moldovene trebuie sa ma inscriu si eu sau ...... trebuie sa pui la rece ????:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 (editat) Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 buna seara robert, in sfirsit, dupa multa munca in garaj, exprim in numele colegilor x3m ca aparem la iasi cu 3 echipe, chiar daca acum situatia sta relativ prost : - 2 masini cu motoare desfacute cu garniturile de chiulasa arse... - o masina cu tehnica si imagine buna insa...in probe !!! in 2-3 zile in functie de evolutie ne vom inscrie oficial pe site-ul clubului IASI... reamintesc ca ai promis publicarea valorii premiilor, pe fiecare clasa in parte inainte cu 2 saptamini inainte de eveniment...cred desigur ca a fost o scapare din partea voastra... nu dorim neaparat valori materiale pentru noi, ci mai degraba ne intereseaza ce pierde adversarul cu care ne intrecem... multumesc, reverenta si mult succes !!! Editat Mai 8, 2012 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 la cat is de greute traseele la iasi chiar si la standard cred ca pleci cu M-ul pe platforma , fara suparare. salutare :) cum bine spunea Vstef mai sus intradevar am o jena in a baga M-ul in competitii nu de teama de a ma intoarce cu el pe platforma ci de teama ca daca ar fi situatia de asa natura mi-as bate joc de o masina care a fost desfacuta surub cu surub si piesa cu piesa,sablata,schimbata daca era defecta si remontata. masina duce face fata dar totusi are o varsta (1963) iar daca piese pentru Niva gasesc oricand si la discretie pentru M se gasesc mai greu. personal am mai multa incredere in M fiind sasiu cu rigide si arcuri foiiar motorul cu carburator decat Niva cu injectie si catalizatoar :) dar dupa cum spuneam mai devreme tin prea mult la M si pasiunea a fost si este mult prea mare in comparatie cu Niva care e o masina comuna si ale carei piese sunt si destul de ieftine cat sa imi permit sa schimb cu totul in loc sa repar sau sa peticesc :) oricm sper sa nu ma fac de ras cu Niva si sper sa termin cursa pentru ca am vrut si anul trecut sa particip si nu am putut si stiu ca e o cursa frumoasa poate cea mai frumoasa din campionat,iar in zona am multi prieteni,colegi si cunoscuti cu care imi va face mare placere sa ma intalnesc :) oricum daca vii sper sa ne vedem pe acolo si sa ne salutam sau sa stam la o bere dupa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 salutare :) cum bine spunea Vstef mai sus intradevar am o jena in a baga M-ul in competitii nu de teama de a ma intoarce cu el pe platforma ci de teama ca daca ar fi situatia de asa natura mi-as bate joc de o masina care a fost desfacuta surub cu surub si piesa cu piesa,sablata,schimbata daca era defecta si remontata. masina duce face fata dar totusi are o varsta (1963) iar daca piese pentru Niva gasesc oricand si la discretie pentru M se gasesc mai greu. personal am mai multa incredere in M fiind sasiu cu rigide si arcuri foiiar motorul cu carburator decat Niva cu injectie si catalizatoar :) dar dupa cum spuneam mai devreme tin prea mult la M si pasiunea a fost si este mult prea mare in comparatie cu Niva care e o masina comuna si ale carei piese sunt si destul de ieftine cat sa imi permit sa schimb cu totul in loc sa repar sau sa peticesc :) oricm sper sa nu ma fac de ras cu Niva si sper sa termin cursa pentru ca am vrut si anul trecut sa particip si nu am putut si stiu ca e o cursa frumoasa poate cea mai frumoasa din campionat,iar in zona am multi prieteni,colegi si cunoscuti cu care imi va face mare placere sa ma intalnesc :) oricum daca vii sper sa ne vedem pe acolo si sa ne salutam sau sa stam la o bere dupa :) eu iti ziceam din experienta din anul trecut ca a fost greu si cu patrol. eu ma duc anul asta la open, deci cu mare placere stau la o bere seara la povesti si impresii din traseu. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 iar in zona am multi prieteni,colegi si cunoscuti cu care imi va face mare placere sa ma intalnesc :) Asta e pareera ta :ha: Hai domle sa vedem Niva, singura problema o sa fie cand facem poze, ca nu cred ca o sa se vada de acolo din spatele TVului :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Asta e pareera ta :ha: Hai domle sa vedem Niva, singura problema o sa fie cand facem poze, ca nu cred ca o sa se vada de acolo din spatele TVului :grin: Deci cu alte cuvinte vrei sa te sterg de pe lista de cadouri de craciun? :) adica tu nu esti deacord? bineee deci rectific sunt in zona multi cunoscuti/prieteni/colegi dar Vstef se pare ca nu vrea sa faca parte dintre ei :P asa ca il scot din lista. :) invidiosule recunoaste ca te oftici:P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Karol tre sa ne dam bine pe langa asta micu... ca sa aiba cine sa ne care berea... mai nasol o sa fie ca o sa trebuiasca sa il tot asteptam sa vina, dar vedem noi cum facem... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucy406 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Buna Robert, Poti, te rog, sa ne rezervi si noua (DACIA DUSTER) 2 locuri la STANDARD? Pana luni, cel tarziu, ne vom inscrie on-line cu cele 2 masini si vom plati si taxele aferente. Multumesc frumos. Cu respect, Lucian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Prezenti la Extrem: pilot- Pascu Mihail (666) copilot-Sandu Sorin (GPS-cu). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Pentru a 'rezerva' locul e simplu - se face inscrierea online cu datele necesare din punct de vedere administrativ, iar plata ulterior sau la fata locului, dupa cum se mentioneaza in primul post. :grin: Salutam pe aceasta cale pe cele doua Echipaje Duster si sa ne (re)vedem cu bine la Iasi. Si nu in ultimul rand, vreau sa urez un calduros cat mai mult succes la EXTREM colegilor Mihai si Sorin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 ... si inca un echipaj la standard: Radu Serbanescu (Duke) / Dan Bucuras (Bucuras alias... ) exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Este un loc pe trailer pentru transport masina concurs Bucuresti-Iasi-Bucuresti. Incarcare / descarcare din Popesti-Leordeni. Pret 1000 Ron. Masina se poate spala la intoarcerea din concurs (contra cost) si se preda curata. Rog confirmare rapida. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Salut, Lamuriti-ma si pe mine ce inseamna pachet all inclusive. Cu 420 RON nu avem cazare? O leaca mai multe detalii daca nu va e cu suparare. Nu am prea fost la concursuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Salut, Lamuriti-ma si pe mine ce inseamna pachet all inclusive. Cu 420 RON nu avem cazare? O leaca mai multe detalii daca nu va e cu suparare. Nu am prea fost la concursuri... taxa sportiva contine doar participarea la concurs - adica astea sunt costurile organizatorului pentru facut trasee, cupe, premii, logistica etc. taxa all inclusive contine cazare si mancare negociate de organizator cu x sau y. daca tu crezi ca iti poti rezolva casa masa pe cont propriu platesti doar taxa sportiva, adica in acest caz 420 RON Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 (editat) Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Dragi participanti la prima etapa a campionatului national de offroad 2012 doresc sa va aduc in atentie urmatoarele: -am finalizat traseele pentru cele trei clase -standard -ziua 1-125km - ziua 2 -118km +speciala Pavlov -extrem -ziua 1 -76km +speciala1+speciala Pavlov -ziua 2 -70km +2speciale -open -ziua 1 -80km +2speciale -ziua 2 -70km +1speciala+speciala Pavlov -cel mai bun timp in superspeciala de duminica va fi premiat extra cu cupa si diploma -cupa Pavlov va fi premiata cu diploma si cupa -anul acesta CP vor fi fizice alternate cu virtuale si CP cu om in post -va recomand (30m)sufe pentru asigurare la coborare -specificatiile din anexe sant obligatorii pentru fiecare clasa -doresc sa luati in considerare faptul ca parcul tehnic este in fata prefecturii in centrul orasului motiv pentru care prelata sub masina de concurs este obligatorie Va astept la Iasi ! Editat Mai 11, 2012 de robert 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 (editat) Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Prezent la Open , Marius Sarbu + Cristi Vetu ... luni o sa facem inscrierea oficiala pe site .. Multumesc . Editat Mai 12, 2012 de TyH_vl Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate