BERTONE BMW Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 va asteptam cu poze si video.... succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Asteptam de la voi mai multe informatii, pozitiile concurentilor dupa prima zi de concurs si cit mai multe poze! Vremea, cred ca va da multa bataie de cap si va urez tuturor un parcurs cu rezultate cit mai bune! Aveti grija de voi! Multa bafta!:c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 cred ca poze si filme maine toata lumea este la nani acum :wink: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei aro Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Singurul de care nu stim inca nimic este Vstef. Poate e totusi acasa si se odihneste. :grin: Vstef a fost tradat de ambreiaj in prima zi si a primit piesele necesare abia pe la 1 noaptea. Ceva poze de la open ziua 2: "Man will be what he was born to be, free and independent!" - J.F.K. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei aro Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Ravena de la open ziua 2 "Man will be what he was born to be, free and independent!" - J.F.K. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Ceva rezultate dupa ziua 2? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Din cate am inteles, ziua 2 a fost si mai grea decat ziua 1, din cauza ploii continue care a transformat terenul in patinoar. La clasa Open au terminat traseul 4 masini: Tyh, Regep, Razvantuza si Blavenstein (oarecum in aceasta ordine) Colegul nostru de la T44 , John, a rupt un portal :O si lasase masina in padure aseara, dupa ce in prima zi a rupt un brat pe care l-a inlocuit ieri dimineata inainte de start. La extrem la fel, clasamentul se construieste in principal dupa cat de mult s-a mers inainte de a abandona. La standard nu stiu nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Mersi watcher Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Cata tacere! Razvanuta, matale erai mai activ cu vestile, te-ai pierdut in padure?!? Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Cata tacere! Razvanuta, matale erai mai activ cu vestile, te-ai pierdut in padure?!? e pe locul 3 . Nu poate sa vorbeasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 back de la Iasi... inca de ieri data asta... din pacate masina ne-a tradat si cutia de viteze a cedat inexplicabil in prima zi pe la jumatatea traseului pe cand eram in primele masini cu Gabi, Tyh si John multumesc Tyh pt tubulara :tk din prima zi Felicitari Tyh, Gabi si Razvanutza! Valcea team a facut legea la Iasi - BRAVO baieti! daca nu ma insel este prima victorie pentru Tyh in campionat! :h5 Sa ne vedem cu bine la concursurile urmatoare! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 La STANDARD super smechere traseele, iar in ziua a doua ploaia le-a facut magnifice!:banana:banana:banana Echipajul nostru s-a clasat pe locul 6. Felicitari colegilor de la Iasi pentru meticulozitatea organizarii, Road-book f.corect. Distantele bateau aproape perfect! :old Asteptam 2013 sa vedem ce ne pregateste @robert si echipa... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 (editat) Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Clasamentele finale de la Etapa din Iasi: Clasa STANDARD: Clasa OPEN: Clasa EXTREM Baietii de la Valcea (Tyh, Regep si Razvanuta) :bravo au facut o figura excelenta ocupand tot podiumul clasei OPEN dar trebuie remarcata si prestatia excelenta a echipajului Blavenstein/Landy, :10care avea sanse reale in primii 3 dar a abandonat in prima zi din cauza unor probleme tehnice (conducat de injector rupta) La standard senzatia a fost totusi Vstef cu al lui TV-ROCAR. Mai ales in trialul de azi in care a scos 2 minute si 26 de secunde, cu 7 secunde mai mult decat Toyota organizatorului. :grin: FELICITARI! La clasa EXTREM batalia a fost puternica. Trasee extrem de grele, trolii rupte la greu, nervi intinsi la maxim, abandonuri multe. Echipajul Venczel Sorin/Chiriac Romica a mers exemplar. Bineinteles ca si echipajul Fiko/Miko au facut senzatie. Lupta a fost stransa. Deocamdata exista si o contestatie depusa de acest echipaj care asteapta ca sa fie solutionata de catre echipa CNOR. Daca se va solutiona favorabil, claamentul se va schimba. Echipa GTC a facut de asemenea o figura frumoasa deoarece a fost clubul cu cele mai multe masini in competitie. Ca noutate, a fost si o descalificare datorata insultelor aduse organizatorilor de catre unul dintre copilotii GTC. :grin::ce Editat Mai 20, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Cateva poze de la start si din traseul de extrem din prima zi. Calitate slaba deoarece sunt facute cu telefonul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Continuare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Mai avem... [ATTACH=CONFIG]141099[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Ultimele din acest calup Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Bravo Valcea, le-ati tras-o la toti cu modestie si cu pantalonii pe Ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Mai gasiti poze interesante si aici: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3962681596384.2164974.1560673820&type=1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soo-locco Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Multumim MAX ptr foto,exista riscul sa gasim ceva filmulete...?Era sa uit ce era mai important,felicitarile de rigoare organizatorilor,participantilor si mai ales X3M TEAM VALCEA(TYH,GABI SI RAZVANUTZA+BOGDAN,CRISTI SI LARY)BRAVO,BRAVO,BRAVO...:br:br:br:br:br:br:br:br:br:br:br:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu:ypu soo-locco TO YO TA x3m offroad valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Am ajuns si noi acasa aseara cu ceva emotii la cazan :) trebuie totusi sa recunosc ca Lada Niva duce :), si duce bine, batandu-se de la egal la egal cu toyota, mitsu, nissan (asta ca sa nu mai zic de TV :P). Din punctul meu de vedere traseele au fost foarte frumoase, chiar daca cu mici probleme (una dintre aceste probleme a dus si la retragerea noastra din prima zi). Sectiunile de padure cu 10 - 15 pozitii a cate 10, 20, 30 de metri facand diferenta. Standardul a devenit totusi o sectiune la care daca vi cu masina pe roti si vrei sa pleci cu ea acasa trebuie sa ai ceva mai mare grija, dar noi am vazut ca se poate. Speciala Pavlov din ziua 2 a fost de senzatie !!, chiar cu mica modificare adusa de organizator a demonstrat ca o proba grea poate face diferenta intre masini puternice dar grele si masini mai putin puternice dar cu echipaj mai experimentat. Per total din punctul meu de vedere a foar o etapa foarte reusita, si nu pot decat sa le multumesc organizatorilor pentru interesul acordat acestei clase ! A fost de venit, vazut, plimbat, descurcat drumuri si apoi plecat acasa incarcat de cupe :P (doar una in cazul nostru, dar una speciala ! ). Poze eu unul nu am facut asa ca poate are altcineva :P p.s. Felicitari X3M pentru podiumul de la Open, si GTC Motorsport pentru podiumul de la Standard ! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 (editat) Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Felicitari !!! Felicitari Robert & co pentru trasee ..... si mai ales pentru speciale ... Felicitari participantilor Felicitari premiantilor Felicitari copilotului meu Balauru' pentru cum a copilotat si tras de troliu ..... marele regret e ca n am vazut tot traseul din ziua 2 .... portoyolvo a pierdut o roata in prima ravena si a trebuit sa ne troliem vreo 3 ore sa scoatem masina din ravena .... si asta a fost de abia al 3-lea ghinion da' care ne a pus capac ...... primul a fost tendonul din ziua 1 , rupt dupa speciala 2..... inlocuit vineri dimineata .... a urmat un cablu de la alternator rupt ..... o reparatie improvizata dupa start .... am ceva filmulete onboard pe care o sa le pun saptamana asta ..... ( tehnica moderna de calcul cateodata ma cam depaseste ..:))) Editat Mai 21, 2012 de john Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate