Vizitator mao Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Din poze si din pareri imi dau seama ca traseele au fost super. Felicitari participantilor si sper ca la anu sa nu mai ratam Iasi-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 (editat) Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Start OPEN ziua 2 - Iasi 2012 [video=youtube_share;Uv-nKxh4iWU] Ravena ziua 2 cu Tyh, Blavenstein si Regep(partial) Ravena ziua 2 cu Regep Editat Mai 21, 2012 de Tomitza 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 (editat) Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Clasamentele finale de la Etapa din Iasi: Deocamdata exista si o contestatie depusa de acest echipaj care asteapta ca sa fie solutionata de catre echipa CNOR. Daca se va solutiona favorabil, clasamentul se va schimba. :grin::ce Nu schimbam clasamente. Echipa Ventel a cistigat incontestabil. Ventel e un om extrem de modest, respectuos si bun pilot. Si nu din linguseala. Observatia/rugamintea mea nu era o contestatie la propriu. Nici nu putea avea efect legal. Era un fel de rugaminte. propunere. Cind am vazut cum se complica si umfla situatia am dat in scris ca nu am nici o doleanta de nici un fel, nimic de contestat, observat, analizat, verificat, masurat, fotografiat, tratat. Am cumparat doar o lectie cum sa cunosc oameni, pareri si reactii - repede. Ma bucur de toporul Fiskars. Felicitari oamenilor in verde, echipei Ventel ! Editat Mai 21, 2012 de Miko Istvan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Ma bucur de toporul Fiskars, am sa uit fetele intoarse. Multumesc echipa Fiskars. Cu placere si sa va bucurati de el!!! 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 (editat) Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 O etapa grea, cu multa ploaie, dar cand esti pe podium parca si noroiul e mai prietenos :grin: Prima zi de open a fost ceva mai usoara, cu mult accent pe navigatie si cu doua speciale frumoase. Roadbook ucigator pentru navigator, 400 de pozitii in 72 de km. Eu nu pot sa-mi dau cu parerea despre calitatea road-bookului pentru ca am mers destul de mult ca indienii (copilotul meu Lary fiind la prima lui etapa de campionat :br) dar din ce am vorbit cu colegii cu mai multa experienta au fost foarte putine greseli si nu grave... In schimb ploaia care a inceput vineri noaptea si a continuat pana sambata la pranz a transformat terenul din a doua zi de traseu in patinoar. Masina o lua cum vroia ea chiar si pe loc drept, iar orice mica greseala de volan se termina...intr-un copac. Daca erai norocos strambai tabla, daca te opreai in roata tot socul se ducea pe transmisie... Din vreo 14 masini de open au terminat numai 4, speciala Pavlov fiind cireasa de pe tort. O zi grea - ("cea mai tehnica zi de cand ma dau eu la campionat" - ca sa il citez pe Gabi Regep), dar cu atat mai mare e satisfactia cand reusesti sa o termini. Masina a mers exemplar - :tk Gabi & Valcea team. O singura problema cu incalzirea (aerisire insuficienta) pe o urcare in ziua 2 care ne-a costat vreo ora pana am reusit sa facem rost de apa... Una peste alta a fost o etapa reusita, cu traseu solicitant si tehnic atat pentru echipaj, cat si pentru masina... Felicit inca o data organizatorii si participantii si sa ne vedem sanatosi la urmatoarele etape!:wink: LE: O mentiune speciala am si pentru Karcsi& Marius carora le multumesc pentru fair-play. Editat Mai 21, 2012 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 (editat) Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Blavenstein in speciala Bogdan Pavlov prima parte Blavenstein in speciala Bogdan Pavlov a 2 a parte Blavenstein in speciala Bogdan Pavlov finish Demo Trial Robert Editat Mai 21, 2012 de Tomitza 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Mai sunt aici ceva poze de duminica, si cateva din "culisele" echipei TV - Vstef & Diana :grin: https://picasaweb.google.com/104367321820174466088/EtapaIasi1720Mai2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNbpioCwiPaYPA&feat=directlink Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Iasi 2012 - trial Tyh Iasi 2012 - trial Regep Iasi 2012 - trial Razvanuta Iasi 2012 - trial Blavenstein Cam atat am reusit sa filmez la trial ca a venit o ploaie torentiala si nu am mai putut filma. Maine o sa revin cu poze. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Un concurs exceptional. Ma bucur ca s-a dat startul campionatului asa. Un concurs la care m-am simtit foarte bine chiar daca pentru o chichita de regulament am picat de pe locul 4 pe locul 6. Farmecul acestui concurs nu-l poate lua nimeni si nimic. Traseele au fost tipice pentru relieful de la IASI, eu consider ca ploaia a ajutat mult traseele lui Robert. Specialele dupa cum il cunoastem pe Robert sunt SF, dar asta-i farmecul concursului de la IASI. Am vazut o echipa de organizatori coordonata de un singur om. Din punctul meu de vedere totul a mers ceas. Eu m-am simtit extraordinar de bine la acest concurs, am avut si o companie de exceptie in padure echipajul Floyota (alias REGELE)/Tibi si Cernisov/Lupu cu care am ras continuu. - Inscrierile rapide si fara umbulzeala - Locatia de bivuac foarte ok - Start-ul in fiecare zi organizat (politie, oficiali, la timp...) - Traseele foarte ok. un pic de navigare, pac o urcare sau o coborare. - Road-book cu micile greseli (tolerabile) foarte ok. - Trialul si premierea de mare exceptie si locatia si premierea Felicit toata echipa de IASI si le multumesc ca au invatat din greselile trecutului si ne-au oferit o etapa de exceptie. Eu personal ii reprosez lui Robert, ca a pus prea multe benzi in padure. Nea Robert mai lasa bree si navigatoru' sa munceasca (nu numa' la troliu). Ai uitat cand se punea special in fiecare zi de concurs o greseala de road-book !? :grin: Va salut cu respect Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Un filmulet gasit pe Youtube 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 (editat) Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 TOYOTA IASI ADVENTURE 2012...sau altfel spus, TRADITIE, EXPERIENTA, PRICEPERE SI CALITATE DE OFFROAD ADEVARATA !!! atit cit conteaza parerea mea, cam asta pot sa spun in citeva cuvinte la adresa CLUBULUI DIN IASI...BRAVO ROBERT SI ECHIPA !!! felicitari tuturor participantilor si succes in 2012 !!! Editat Mai 21, 2012 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 O poza din trial, de mare efect zic eu :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Felicitari castigatorilor! Felicitari organizatorilor! Sigur ne vom revedea si in 2012! Multumesc. Andrei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 O poza din trial, de mare efect zic eu :) [ATTACH=CONFIG]141140[/ATTACH] Oauuu, chiar ca e de mare efect poza !!! Apropo, d-nul pilot facea parte din echipele SMURD sau paramedici, ca parca asa seamana masina asta si cred ca i-a ascuns crucea rosie de pe ea ?!? :ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
keith_rom Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 O poza din trial, de mare efect zic eu :) [ATTACH=CONFIG]141140[/ATTACH] Super tare poza. Felicitari Stefan, participantilor si castigatorilor. Speram sa ne vedem si la anul care vine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Multumim Iasi. O etapa frumoasa, un concurs pe cinste organizat bine, cateva greseli de road book , mai ales in prima zi. In rest totul super. Pentru noi prima zi a fost cu ghinion, o conducta de la un injector rupta ne-a tinut in loc vreo 3 ore, ajungand la finish pe locul 8. In schimb ziua 2 a fost mai buna , chiar daca a fost mai grea. Tehnica, navigatie, trolieri la greu...per ansamblu un adevarat concurs. De data asta mistretul nu ne-a lasat la greu, chiar daca incaltarile nu l-au avantajat deloc. Drept urmare...am ajuns primii la finish, fara sa fi lovit masina sau sa fi avut alte probleme. Dupa 15 min ajunge si Nea Regep, urmat de Tyh si Razvanuta. Competitori adevarati, numai respect la adresa lor . A urmat speciala Pavlov unde am reusit sa ne dam de copaci, sa mutam puntea fata cu vreo 20 cm mai in spate, sa lovim fata, un furtun de la radiator spart, aburi peste tot...dar am terminat si speciala. Trebuie sa trec pe la biserica cat de curand...Cineva mi-a soptit ceva... Trialul de duminica nu a schimbat nimic major asa ca si acest an ca si anul trecut, am terminat etapa bine, pe 4. Multumim inca o data organizatorilor si felicitari castigatorilor. P.s. Posesorul filmuletului din speciala este rugat sa-mi trimita un pm. Stie el de ce. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Cateva poze din traseu... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgeta Mitza Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Acum am ajuns acasa . Pentru mine a fost o experinta acest concurs si un test de rezistenta . Felicitari organizatorilor ! traseul a fost bestial , lung . noroi la greu . Din pacate a trebuit sa renuntam pe la jumatatea zilei a doua de concurs , ne-a tradat caseta de directie dupa un frontal cu copacul X. Am lasat masina in padure si am plecat pe jos spre asezarea cea mai apropiata din directia crezuta de noi corecta . Asa am reusit sa facem si o drumetie cu rucsacul in spate , castile pe brat , pline cu dulciuri , precum scufita rosie , plini de noroi pana in farful crestetului , aparitii considerate dupa privirile satenilor extraterestre. Drumetia a fost superba , am intalnit un iepuras , am ascultat pasarele si am mers pe un camp plin de flori, a fost ca in tinerete, am uitat de toate grijile si de tot stresul. Multumim lui Robert si lui Dragos ( daca am retinut bine) pentru ajutor . Felicitari castigatorilor ! au muncit din greu ,atat pilotii cat si copilotii. Imi place Iasul si vorba melodioasa a moldovenilor ! asa ca sigur ne vedem cat de curand . Bravo baieti ! un start memorabil pentru 2012 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Felicitari castigatorilor! Felicitari organizatorilor! Sigur ne vom revedea si in 2012! Multumesc. Andrei. pai deja ne am vazut in 2012 ....;))) Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 tare asta :))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Felicitari organizatorilor si concurentilor pentru reusita acestui eveniment ! Traseele au fost frumoase, speciala Pavlov a fost ... interesanta, ne-am fugarit pe toate coclaurile, ne-am troliat, ne-am noroit din belsug, ne-am ratacit, am avut de toate... ce mai, offroad de calitate cu concurenti de calitate. Ma bucur foarte mult ca am reusit sa termin cu bine concursul, fiind prima mea participare in campionatul national. Emotiile au fost mari, dar am avut noroc - masina a tinut cu noi pana la sfarsitul celei de-a doua zile, cand a cedat alternatorul si am ramas fara curent imediat dupa finish :). Din fericire, trialul a decurs fara probleme pentru noi, asa ca am reusit sa ne pastram locul de pe podium. Bucuria a fost cu atat mai mare, pentru ca am reusit sa tinem tot podiumul pt club :). Copilotul meu, Dan, s-a purtat exemplar - a suportat cu stoicism toate stangaciile si traznaile pe care le-am facut de-a lungul concursului... Thanks, chief ! :x :h5 Multumim, Iasi ! exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Si un incident din prima zi care ar fi putut fi mai grav cu putin ghinion... Atentie mare de ce copaci ancorati masina in offroad ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Mai 21, 2012 Autor Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Dragi participanti la prima etapa a campionatului national de offroad-IAR 2012, va multumesc personal pentru ca ati fost alaturi de mine prin participarea la aceasta etapa si va asigur ca voi sprijini desfasurarea acestei competitii si in urmatorii ani . Clubul Offroad Iasi trece intr un nou segment al existentei sale cu o echipa nou formata care sper din tot sufletul sa fie mai buna si mai competitiva decat cea de "seniori" Eu am de recuperat multe lucruri in plan personal dar o parte din sufletul meu ramane aici pentru ca lucrurile sa mearga asa cum trebuie. Clubul Offroad Iasi va multumeste pentru participare si va asteapta in 2013 la Iasi Adventure Raid! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 Si un incident din prima zi care ar fi putut fi mai grav cu putin ghinion... Atentie mare de ce copaci ancorati masina in offroad ! Fix de copacul ala m-am asigurat si eu, dar mult mai jos + mai si lasam din sufa cand masina inainta... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Toyota Iasi Adventure Raid 2012 E ma Levo da patrolu' nui ase greu :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate