toni74 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 salutare pe 20 e sarbatoare asa ca propun o iesire la sarata monteoru ( azi am fost pe acolo si e noroi mai mult decat trebuie) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: vineri la monteoru Daca era sambata ma bagam dar vineri nu pot nici in ruptul capului. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: vineri la monteoru Salut, O propunere de traseu? Durata? Grad de dificultate? Merci :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Aprilie 18, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: vineri la monteoru Salut, O propunere de traseu? Durata? Grad de dificultate? Merci salut traseul e de open cu alternative usoare unde sunt treceri mai grele plecam pe la 10,00 de la petromul de la iesirea spre spataru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: vineri la monteoru As fi venit si eu dar doar ce am luat masina si mai am de facut una alta pe la ea :( poate data viitoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: vineri la monteoru Iti faci incalzirea pentru Piatra Neamt nebunule !!!:ha::ha::ha: Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Aprilie 19, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: vineri la monteoru Iti faci incalzirea pentru Piatra Neamt nebunule !!!:ha::ha::ha: salut asa vreau, dar sa vad ca am rupt caroseria pe fata( sper sa o fac pana atunci) vi si tu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate