gabi.r Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 (edited) 22 aprilie va fi o noua incercare pentru masinile din clubul x3m offroad ca si pentru cei citiva prieteni care s-au anuntat amatori de iesire impreuna cu noi...; vroiam de fapt sa sugerez in titlul postarii ca ploaia poate sa scoata ce este mai bun sau mai rau din noi cind parcurgem un traseu ; pe ploaie sau dupa ploaie asa zisul ' simex ' cu presiune adecvata, devine o anvelopa prietena offroaderului insa mai mult decit orice, in situatii de coborire inclinata, mai poate fi de ajutor greutatea redusa a masinii si poate mai mult decit toate, talentul si reactia potrivita a pilotului dobindite dupa zeci si zeci de treceri pe probe ' speciale '... este clar ca cine vrea, poate sa invete de unul singur !!!...( eventual in groapa de la Glina pe o zi insorita de vara ) insa poate sa dureze foarte mult pina cind se desavirseste...asadar, FREE LA LECTII !!! ( invatam prieteni, toti, unii de la altii !!! )...pentru amatorii care vor sa se antreneze cu si pentru ei insisi...INVITATIE DE OFFROAD LA VALCEA !!! PROGRAM : simbata 21 aprilie -sosire intre orele 15 - 23.00 si cazare cu 50 ron / pers -cina si chef de chef...pe cheltuiala proprie... duminica 22 aprilie - incepind cu orele 10.30 traseu si ploaie alternat cu ploaie si traseu...:banana:banana - plecare in traseu din centura rm. valcea, curtea reprezentantei FORD ( calea bucuresti nr. 70 ) recomandam pentru maxima reusita : masina, ambitie, anvelope simex si...trolii ; garantam la toata lumea distractie si intoarcere safe spre casa... CONTACTE : 0744585991 gabi.r 0748545110 tyh scuze tuturor ca am postat tirziu... Edited April 20, 2012 by gabi.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 (edited) Re: Iesim din nou...ca dupa ploaie, ca ploaia mult ne creste...si invata... Dupa atatea zile de ploaie ..... traseul o sa fie destul de "umed" si frumos ... Va asteptam .... Edited April 20, 2012 by TyH_vl Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Re: Iesim din nou...ca dupa ploaie, ca ploaia mult ne creste...si invata... Sper ca urmatoarea iesire a voastra sa fiu alaturi de voi :h5 .... dupa cum v-am spus,nu am masina gata :tk . Razvanuta nu a dat nici un semn pt maine , asa ca nu voii venii :2dr Va urez distractie maxima ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Re: Iesim din nou...ca dupa ploaie, ca ploaia mult ne creste...si invata... Am facut bagajele. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Re: Iesim din nou...ca dupa ploaie, ca ploaia mult ne creste...si invata... a fost.... haios :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 (edited) Re: Iesim din nou...ca dupa ploaie, ca ploaia mult ne creste...si invata... Tura asta a scurta dar intensa...in belele. Intai am trecut de deja celebrul sant: [video=youtube;wQVyqOf-c9Q] Dupa aia Vetu era sa faca buba la o laterala unde a scapat-o in sant. De emotie i-a dat in marsalier in loc sa dea span in fata...Acolo se pare ca a rupt si planetara. Mai tarziu eu am pus Patrolul pe burta intr-un sant de a trebuit s-o scoatem cu 3 trolii. Dupa aia ne-am mai jucat putin Si cand credeam ca plecam spre casa, patlageaua lui Gabi s-a hotarat sa se scarpine cu o craca rebela la electroventilator, acesta s-a blocat si...a luat foc. [video=youtube;u8kfMz1-VoE] Saracul Iwa, dupa ce a trebuit sa foloseasca stingatorul din dotare ca sa stinga masina lui Gabi, a venit copilot la mine...Cica Patrolul pare mai sigur. In cateva minute m-am trezit fara frane pe o panta banala si era sa fac o tumba intr-un sant. Bonus, Vetu, care s-a intors sa ma ajute a scapat-o si el in alt sant :ha::ha::ha: Asa ca am incheiat ziua de offroad mai repede decat de obicei, cu onoarea cam sifonata si cu masinile in pioneze. Edited April 24, 2012 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodonel33 Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Re: Iesim din nou...ca dupa ploaie, ca ploaia mult ne creste...si invata... Ptiuu mai am putin abia astept sa ies si eu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts