Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Luana off-road fest spring 2012

asfalttango

Postări Recomandate

Re: Luana off-road fest spring 2012

Este prima mea participare la o iesire Mega Ultra Profi !. Multumesc pentru invitatie si multumesc ca m-ati primit. De spus au spus baietii mai mari tot. Cateva filmulete si de la mine.

[video=youtube;wMY-wYrOfRw]

http://www.youtube.com/watch?v=yRSCCYbN3Ik&list=UUo8IP1Rz-I6YCEpOJZnoHEQ&index=5&feature=plpp_video

http://www.youtube.com/watch?v=goym0TUyckQ&list=UUo8IP1Rz-I6YCEpOJZnoHEQ&index=1&feature=plpp_video

http://www.youtube.com/watch?v=ABGPtQbvxvM&list=UUo8IP1Rz-I6YCEpOJZnoHEQ&index=7&feature=plpp_video

Editat de thx

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca in fiecare an, Luana va ofera trasee spectaculoase si momente de neuitat :br Multumim si noi pentru poze si filmulete ... traim senzatiile tari prin ele :grin: :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

frumos....ca de obicei lumea afla de iesirile astea abia dupa ce se consuma......se pare ca este la moda

Marius - sincer nu inteleg ce si de ce te deranjeaza, nu este prima data cand faci asemenea apropouri subtile???

- am vazut si eu pe forum iesiri de ale tale cu gasca, fara sa fie anuntate anterior si nu fad nici un motiv de suparare pentru asta

- te-am invitat in trecut PERSONAL de 2 ori la Luane si nu ai venit - trebuia sa tot continui cu invitatiile?

si da .... este la moda (si nu numai la luana), si mi se pare normal ca intr-o gasca deja formata sa aiba prioritate cei care vin de fiecare data, apoi invitatii lor - fiind locatia limitata ca locuri nici astia nu au loc - ce sa mai pui pe forum?! Si mai este un aspect important - cei care vin o fac mai mult pentru socializare decat pentru offroad, a fost in trecut o experienta neplacuta cand a fost anuntata luana pe forumuri... stii ce a iesit? nu o gasca ci cateva bisericute fiecare adunate in coltul lor... s-a pierdut unitatea si spiritul luanei!!!

• Like 1

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Vitali...toate iesirile prietenesti facute de mine....au fost facute public....din timp.....nu pot face publice toate iesirile mele....de exemplu cea de maine si cea de miercuri.....ca as posta pe aici ca disperatu:grin:

dar nu-i bai.....e loc in padure ptr toata lumea.....stiam ca pe vremuri iesirile de pe acolo erau facute public...dar daca acum s-a hotarat altfel...asta e

Link spre comentariu

Felicitari partenerilor pentru aceasta extrem de reusita Luana!!! Noroaiele binecunoscute au lovit again!!! Oare de ce nu ma mira, ca una din victime a fost....Orlando!!! La toamna ma revansez ! Andy68 vad ca nu a venit...un motiv in plus ca a iesit bine! hi, hi, hi!!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Marius cu tot respectul, iesirile prietenesti de aceea se numesc prietenesti, ca sa iesi cu prieteni undeva si sa te simti bine, nu? Nu pot fi toti prieteni cu toti .... cred ca intelegi ce vreau sa spun. Imi pare rai ca din dorinta de a ingradi accesul unor personaje pe care nu vrem sa le vedem acolo sufera si alti oameni care merita poate mai mult ca mine sa ajunga la Luana - dar "à la guerre comme à la guerre" mai exista si victime colaterale. Parerea mea este ca fenomenul (offroadul) s-a dezvoltat atat de mult ultimii ani incat s-au format in interiorul lui grupuri - iar amestecarea acestor grupuri este binevenita doar in cazul competitiilor, iesirile prietenesti trebuie sa ramana pentru prieteni. Daca deranjeaza atat de mult postarea iesirilor cu Luana (postfactum) aici promit ca o sa-i rog respectuos pe toti participantii sa nu o mai faca in viitor... am zis...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

...Iar eu am sa te rog Vitalie, pe tine cat si pe restul participantilor la traditionalele "Luane" sa nu ne privati de postarea pozelor cu cele intamplate pe acolo !

Cred ca toata lumea e in stare sa inteleaga motivele expuse de tine de ce aceasta intalnire nu este anuntata, dar chiar ar fi pacat sa ramanem cu intrebarea : "de ce nu mai posteaza lumea pe forum?"

Please, continuati sa postati minunatele voastre "Luane" ! :h5

Link spre comentariu

Please, continuati sa postati minunatele voastre "Luane" ! :h5

OK :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare