liviu Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 @YONUTZ nu am vrut sa intru in polemici dar nu pot sa stau pasiv atita timp cit cineva intra cu bocanci in munca altora,chiar daca ai inceput frumos aceasta discutie unde ai ajuns in final nu este corect .Acesti baieti (Tibor si Sandor)au avut o initiativa buna in care au vrut un test intre cele doua anvelope in acele conditii si atat. Chiar daca suntem noi mai de la TARA (provincie) avem un pic de expierenta in ale OFFROAD-ului,drept pentru care iti dau citeva raspunsuri: 1 am mentionat dimensiunile anvelopelor. 2 daca te uiti mai bine o sa vezi ca merge exact pe linga urme. 3 nu ne interesa ce scrie pe ele noi am vrut sa facem acea comparatie si am vrut rezultatul in acele conditii de exploatare,daca tu vrei mai mult vino cu un test in completare la ce am facut noi, nu cu pareri pur TEORETICE. 4 Sunt dispus oricand la un test de performanta si stabilitate cu una din masinile din test si o TOYOTA 80 bineinteles vorbind de OFFROAD nu asfalt sau macadam. 5 In ce priveste mersul pe gheata si zapada (OPERATIUNEA INSULA BRAILEI ) mai trebuie un pic taiat din performanta cu MT.Drept argument niste poze dela doua "ACTIUNI"din iarna aceasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviu Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 @YONUTZ nu am vrut sa intru in polemici dar nu pot sa stau pasiv atita timp cit cineva intra cu bocanci in munca altora,chiar daca ai inceput frumos aceasta discutie unde ai ajuns in final nu este corect .Acesti baieti (Tibor si Sandor)au avut o initiativa buna in care au vrut un test intre cele doua anvelope in acele conditii si atat. Chiar daca suntem noi mai de la TARA (provincie) avem un pic de expierenta in ale OFFROAD-ului,drept pentru care iti dau citeva raspunsuri: 1 am mentionat dimensiunile anvelopelor. 2 daca te uiti mai bine o sa vezi ca merge exact pe linga urme. 3 nu ne interesa ce scrie pe ele noi am vrut sa facem acea comparatie si am vrut rezultatul in acele conditii de exploatare,daca tu vrei mai mult vino cu un test in completare la ce am facut noi, nu cu pareri pur TEORETICE. 4 Sunt dispus oricand la un test de performanta si stabilitate cu una din masinile din test si o TOYOTA 80 bineinteles vorbind de OFFROAD nu asfalt sau macadam. 5 In ce priveste mersul pe gheata si zapada (OPERATIUNEA INSULA BRAILEI ) mai trebuie un pic taiat din performanta cu MT.Drept argument niste poze dela doua "ACTIUNI"din iarna aceasta. Am omis sa specific primele doua poze sunt din Vrancea cu ajutoare si urmatoarele din ISLANDA de acum o luna cu masini de la ARCTIC TRUCK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 @liviu - nu s-a intrat cu bocanci in munca ta/voastra, doar ca au fost cateva observatii pe marginea testului facut de voi. Eu urmaresc topicul pentru ca sunt foarte interesat de cele 2 tipuri de anvelope si vreau sa fac cea mai buna alegere. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 (edited) Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Liviu, Imi pare rau ca ati ajuns sa interpretati acel post al meu drept "bagat picioare in munca voastra". Nu am avut nici o secunda intentia sa va fac sa ganditi acel lucru. D'aia la final am pus cuvantul corect intre ghilimele. 4 Sunt dispus oricand la un test de performanta si stabilitate cu una din masinile din test si o TOYOTA 80 bineinteles vorbind de OFFROAD nu asfalt sau macadam. Aici am adus in discutie o masina "lunga si grea" ptr ca stii foarte bine faptul ca o anvelopa se comporta diferit in teren pe o masina grea vs. una usoara in toate privintele. Atunci cand vorbim de stabilitate sau de aderenta. In acest sens o concluzie completa, adica sa zici ca una e mai buna decat alta poti spune cand ai o imagine de ansamblu. In grupul nostru exista Federal Couragia pe o masina grea si scurta (Nissan Y60). Atat eu cat si propietarul am fost uimit de rezultate. Cu presiune optima, aproximativ 1.3-1.5 bari anvelopa face minuni pe zapada cat si pe gheata. Asta iarna Y60-ul era incaltat cu Silverstoane Xtrem (profil Simex) 35-uri pe 10.5 (inguste) si l-am "pierdut" de multe ori in goana noastra spre bac... Evident ca nu putem compara niciodata cele doua tipuri de anvelope ptr ca sunt din "clase" diferite si se vor comporta ca atare in situatii diferite. Orice guma MT se comporta diferit fata de alta indiferent ca vorbim de piatra, macadam, iarba, namol clasic sau lutos, pe urcari, pe coborari sau pe inclinatii laterale. O situatie se poate schimba radical atunci cand pui in ecuatie un bun sofer sau o masina performanta. Un alt element destul de relevant pe care sunt convins ca il cunosti foarte bine, intr-o comparatie este sa folosesti gume potrivite ptr masina (gume potrivite = gumele date de fabrica) asta ca sa obtii performante reale nu unele sub sau supradimensionate. In final subliniez ideea: NIMENI, dar ABSOLUT NIMENI nu contesta munca sau priceperea voastra. Erau doar niste observatii, aici teoretice, unele poate destul de pertinente si argumentate ...sau poate ca nu. Nu am pretentia de a fi unul din priceputii la offroad ptr ca nu sunt nici pe departe asa ceva, ci doar spun toate astea din postura unui consumator de hobby mai carcotas si mult, mult mai discret in ultima vreme. :wink: Cititorii nostri vor trage concluzia singuri atunci cand vor alege brandul de gume si le vor proba personal pe masina lor. Edited April 27, 2012 by Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 (edited) Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Cu toate ca aceasta comparatie este una de mare folos pentru multi,subscriu la ideea lui Yonutz ca pe masinile LWB(masini sasiu lung) aceste cauciucuri se pot comporta diferit,mai ales in conditiile in care mai sunt si incarcate.Deci testul..., ca sa nu fie polemici inutile, ar trebui sa aibe si specificatia ca e facuta pe masini SWB(masini sasiu scurt).De fel.. felicitari inca odata ptr aceasta initiativa! Edited April 29, 2012 by zolameister NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 (edited) Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Cu toate ca aceasta comparatie este una de mare folos pentru multi,subscriu la ideea lui Yonutz ca pe masinile LWB(masini sasiu lung) aceste cauciucuri se pot comporta diferit,mai ales in conditiile in care mai sunt si incarcate.Deci testul..., ca sa nu fie polemici inutile, ar trebui sa aibe si specificatia ca e facuta pe masini SWB(masini sasiu scurt).De fel.. felicitari inca odata ptr aceasta initiativa! Pai chiar s-a facut specificarea ca sunt 70-uri la inceputul topicului: "M-am gandit ca multi ar fi interesati de o comparatie reala intre cele doua tipuri de anvelope , puse pe doua masini similare - Toyota KZJ70 - testate in aceleasi conditii si acelasi sofer - Liviu Iernean" Testarile comparative vor genera intotdeauna discutii; intrucat nu exista in Romania o organizatie certificata si acceptata unanim pentru testari de accesorii 4x4, tot ce facem este sa ne spunem o parere. Apreciez si eu intentia baietilor si sunt convins ca Liviu a incercat sa foloseasca metode de testare identice; plus ca Liviu are in lumea noastra un renume binemeritat, deci poate fi o testare foarte credibila. Nu pot insa sa nu-mi amintesc de cineva care acum cateva luni scria pe forum cum BFG MT KM2 este varza si INSA TURBO profil Simex este minunat, inclusiv la rularea pe gheata si pe sosea uda. :hw Si ca nu intelege de ce toata lumea spune ca Simex-ul este periculos iarna pe sosea, pentru ca ale lui mau aderenta foarte buna si nici zgomot nu prea fac ?!?!?... Cititorii pot sa creada tot felul de opinii care vor fi date la astfel de testari comparative; si tare mi-e frica ca cele mai multe vor fi in necunostiinta de cauza sau din interes... Edited April 29, 2012 by RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Exact Razvane.Sa fiu in acelasi spirit cu tine,stii bine ca, pentru multi KZJ este acelasi cu HDJ....e Toyota.Intelegi?De aceea ptr cunoscatori ar trebui un moderator sa specifice in titlu ca KZJ este o masina SWB:h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 (edited) Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 cum face cineva o treaba buna se gaseste altcineva sa comenteze.....ca umiditatea nu e cea care trebuie:.........Toyota era prea scurta...dupa altii...prea lunga....samd....fiecare alege ce doreste din test...cine e mai necredincios....isi cumpara doua seturi de anvelope....le testeaza....si il opreste pe cel care-i convine....:grin: eu personal nu as alege niciunul dintre cele doua proofile Edited April 29, 2012 by Marius C alias Turagmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 ............ eu personal nu as alege niciunul dintre cele doua profile Dar dintre MT-uri , ce ai alege ? Ce marca ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 as alege din ograda celor de la Silverstone..... sau daca as avea de unde BFG MT KM1 :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Exact Razvane.Sa fiu in acelasi spirit cu tine,stii bine ca, pentru multi KZJ este acelasi cu HDJ....e Toyota.Intelegi?De aceea ptr cunoscatori ar trebui un moderator sa specifice in titlu ca KZJ este o masina SWB:h5 In principiu sunt foarte de acord. Baietii au specificat totusi clar modelul de masina si au pus si pozele celor doua masini... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTibor Posted May 1, 2012 Author Share Posted May 1, 2012 (edited) Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 as alege din ograda celor de la Silverstone..... Interesant, nu de alta, dar unul dintre dealerii Silverstone a venit anul trecut la etapa din Mures ( la standard ) incaltat cu BFG KM2 :grin: Edited May 1, 2012 by KTibor Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidco_m Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 as alege din ograda celor de la Silverstone..... sau daca as avea de unde BFG MT KM1 :grin: Salut Pe site la BFG inca mai apare si modelul KM1 MT.Am inteles de la un importator local de anvelope ca inca se mai produce pentru SUA.Din cauza uleiurilor folosite (el s-a exprimat 'aromatizate") nu se pot vinde in afara SUA.Din 2013 vor avea si ei alta legislatie si vor avea de ales intre:a opri productia total(pt. KM1) sau va trebui gasita o alternativa. O fi asa sau nu....nu stiu! ''invingeti-va teama '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Salut Pe site la BFG inca mai apare si modelul KM1 MT.Am inteles de la un importator local de anvelope ca inca se mai produce pentru SUA.Din cauza uleiurilor folosite (el s-a exprimat 'aromatizate") nu se pot vinde in afara SUA.Din 2013 vor avea si ei alta legislatie si vor avea de ales intre:a opri productia total(pt. KM1) sau va trebui gasita o alternativa. O fi asa sau nu....nu stiu! Da, asa e, se mai produc, nu se mai importa in Europa si din cate imi aduc aminte cineva pe forum spunea ca un alt motiv ar fi nivelul de zgomot al acestor anvelope care depaseste normele europene....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
iurie Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Eu cred ca este relevant si faptul ca ambele anvelope au load range "C", respectiv ply rate: 6 BFG KM2 33/10,5R15 (2600LBS@50PSI) Federal Couragia 33/12,5R15 (2205LBS@35PSI) si cred ca nu intamplator au fost alese aceste doua dimensiuni spre comparatie, insa pentru a face diferenta doar de profil ar fi fost util sa se testeze cu aceeasi dimensiune de anvelopa de la fiecare producator, respectiv FC 33/12,5R15 (2205LBS@35PSI) cu BFG KM2 33/12,5R15 (2205@35PSI). Si apoi merita si o comparatie BFG KM2 33/10,5R15 (2600LBS@50PSI) cu BFG KM2 33/12,5R15 (2205LBS@35PSI). Lasand la o parte profilul, eu sunt de parere ca anvelopa mai ingusta este mai avantajata la presiuni scazute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iurie Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Da, asa e, se mai produc, nu se mai importa in Europa si din cate imi aduc aminte cineva pe forum spunea ca un alt motiv ar fi nivelul de zgomot al acestor anvelope care depaseste normele europene....... Apar si pe site-ul rusesc al BFG. Poate se comercializeaza acolo. Daca se vand in Rusia, atunci trebuie sa fie si in Ucraina si in Rep. Moldova. http://www.bfgoodrich.com.ru/bfgoodrichru/AfficheServlet?Rubrique=20071206134144&Langue=RU Link to comment Share on other sites More sharing options...
low gear Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 (edited) Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Jos palaria in fata lui Liviu si a baietilor, :g am urmarit atent testele (si preturile) si am ales/cumparat, deja, Federal Couragia 285/75 R16 (adica 33x11) pt un G scurt. PS. cand cumparati anvelope masurati-le mai intai cu ruleta, de cele mai multe ori sunt mai mici decat scrie pe ele. (exceptie resapatele la care regula e invers) Edited May 23, 2012 by low gear G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Felicitari baietilor de la Mures pentru initiativa, eu personal va multumesc pentru ca ati postat testul asta pe forum, puteati sa-l tineti pentru voi insa n-ati facut asta. Pe mine m-ati ajutat in decizia luata. Numa bine si multam ! Seba EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 (edited) Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Conditiile de sol au un mare cuvînt de spus. Am eu întîmplator o filmare, cu o situatie "speciala" de sol :wink: Protagonisti: -Toyota HDJ80 cu BFG MT KMII 35x12,5/15" -Nissan Patrol Y60 BFG MT KMII 33x10,5/15" [video=youtube;d9uTGO9n-7M] Nu spun ca e relevant, bun sau rau, ci doar ca în situatia respectiva, a fost avantajat cauciucul mai subtire, indiferent de diametrul rotii, nr. de blocante sau puterea motorului. :rsp @KTibor pt. munca de testare si :tk ca ne împartasesti si noua. :h5 Edited August 9, 2012 by Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTibor Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Sfarsitul testului :grin: Dupa un an de plimbari impreuna , vazand comportamentul decent al anvelopelor Federal am decis sa trec si eu la ele asa ca, in primavara 2013 ambele masini au fost incaltate cu anvelope Federal de 33"/12,5". Deci: Stabilitate mai mare on road datorita anvelopelor mai late zgomot mai mare on road raportat la BFG uzura mult mai rapida raportat la BFG comportament decent in orice teren: practic intre aprilie si decembrie ne-am descurcat bine pe toate terenurile intilnite Parerea care mi s-a format este urmatoarea : anvelopele Federal sunt foarte potrivite pentru cei care folosesc masina exclusiv pentru iesiri off road. In regim combinat insa , datorita uzurii rapide si a zgomotului produs pe sosea anvelopele BFG par o alegere mai buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 vio, tu ai venit lansat si cu a 3 a intradevar, se vdea ca descarcau ceva caucicuruile (departe de ce ar fi trebuit pentru noroiul ala, dar oricum). La toyota nu mai se putea aplica aceeasi reteta dupa ce a esuat prima data, dar sunt sigur ca trecea ca si tine daca il asculta si el pe Bucur. comportamentul masinilor a fost similar, doar abordarea a fost diferita si tu ai trecut cam la limita, nu poti spune ca a fost toul sub control si daca te opreai si tu, mai treceai pe acolo... oricum, in acele conditi sun limitele caucicucurilor KM2. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 ...uzura mult mai rapida raportat la BFG ... Parerea care mi s-a format este urmatoarea : anvelopele Federal sunt foarte potrivite pentru cei care folosesc masina exclusiv pentru iesiri off road. In regim combinat insa , datorita uzurii rapide si a zgomotului produs pe sosea anvelopele BFG par o alegere mai buna De ce spui ca se uzeaza mai repede Couragia decat KM2-ul? Eu am mers cu Curagia mult timp (multi km) pe asfalt ...adica 20.000km+ si nu s-au uzat decat 2mm ceea ce mi se pare decent. Ce-i drept n-am dat scarturi cu ele pe asfalt si am un stil de condus in care frana o utilizez destul de rar. Acum am KM2 ...tot undeva la limita a 20.000km... Mi s-a parut ca stau aproape la fel ... A nu se compara Couragia cu primul profil de BFG, MK1 (guma de anduranta) ceea ce e cu totul altceva. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 (edited) Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 Am vazut ca a aparut MK3 .....le-a probat cineva? Edited February 4, 2014 by Astral Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTibor Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 De ce spui ca se uzeaza mai repede Couragia decat KM2-ul? Pentru ca: 1.Le-am pe amandoua si diferenta de uzura dupa un an de utilizare similara este vizibila. 2.De fapt colegul meu Sanyi a si schimbat deja un set de Federal dupa un an si 4-5 luni de utilizare ... 3.Este si normal sa se uzeze mai repede pe asfalt intrucat distanta dintre crampoane este un pic mai mare ca la BFG KM2 4.Poate mai ajuta la uzura si faptul , ca le utilizam in regim mixt asfalt-teren la o presiune mai joasa de 1,4-1,5 bari , ca sa nu le tot umflam si dezumflam. 5.Topicul sponzorizat pentru lauda marcii Federal Couragia se afla aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60446-Federal-Couragia-o-anvelopa-MT-aparent-necunoscuta&highlight=federal+couragia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 (edited) Re: BF Goodrich 33"/10.5"/15 vs Federal Couragia MT 33"/12.5"/15 5.Topicul sponzorizat pentru lauda marcii Federal Couragia se afla aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60446-Federal-Couragia-o-anvelopa-MT-aparent-necunoscuta&highlight=federal+couragia Tot respectul ptr acest test, dar fraza asta ai aruncat-o aiurea ... Ptr acel topic nu am primit nimic niciodata, nici de la dealer si nici de la fabrica mama : eu mi-am cumparat anvelopele PLATINDU-LE CU BANII JOS ! M-am bucurat asa cum ma bucur mereu atunci cand descoper ca exista alternative la ceva in RO si am prezentat anvelopa la vremea respectiva ca pe o solutie ...atata tot. S-ar putea ca o cauza a uzarii anvelopelor usor prematura sa fi fost presiunea joasa...eu pe 80 le tineam cam in 2.5. Si n-am avut probleme de uzura. Adancimea profilului a fost de nou undeva la 17mm si dupa doi ani a ajuns cam la 14-15mm. Un ciclu normal al unui set de anvelope noi, eu il vad undeva la vreo trei ani dupa care fiecare zi peste acea perioada ar fi un fel de risc asumat. Edited February 5, 2014 by Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts