Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filtru de aer "Designed & Handmade by Vio"

Patrolator
 Share

Recommended Posts

Re: Filtru de aer "Designed & Handmade by Vio"

Se pot circumciza de pe masina , dar totusi merita pastrate - sunt identice cu cele de la blocant - o rezerva nu strica niciodata ( si mai sunt si larg raspandite la masinile japoneze si nu numai .... ) .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

• 2 years later...

Pe vremea cînd îmi bateam capul cum sa "leg" snorkelul de cutia filtrului, au fost cîteva "voci", care exact asta m-au sfatuit... . Acum ma bucur ca "m-am complicat degeaba". :wink:

salut , am achizitionat si eu un PREFILTRU CICLON dar diametrul gaurii de prindere este mai mic decat cel al snorkelului , la tine a fost la fel sau a potrivit la fix? eu ma gandeam sa fac o flansa adaptoare sau sa tai prefiltrul si sa ii "largesc" gaura , ca sa intre peste snorkel ...da-mi un sfat te rog

Natural Disaster Response Operations

salut , am achizitionat si eu un PREFILTRU CICLON dar diametrul gaurii de prindere este mai mic decat cel al snorkelului , la tine a fost la fel sau a potrivit la fix? eu ma gandeam sa fac o flansa adaptoare sau sa tai prefiltrul si sa ii "largesc" gaura , ca sa intre peste snorkel ...da-mi un sfat te rog

Eu am luat unul potrivit. De 3" (ca.76mm). Nu pune mai mic; e important pt. debitul de aer. Mai mare poate fi, mai mic nu.

Vezi aici: http://dubuisson-filtration.fr/file/VISIBOWL.pdf

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use