Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

28 Aprilie, iesire Damboviteana

omoroka

Postări Recomandate

Salutare,

stiu ca e din scurt dar asa ne hotaram noi pe ultima suta de metri.

Maine vom face o iesire rapida in zona Dambovita, intre Filipestii de Padure si Targoviste.

Suntem 3 masini iar daca mai sunt doritori se pot alatura gastii noastre (eu, minitehnicus, georgei23) care va pleca maine dimineata la ora 8 de la benzinaria Agip (nu mai tarziu de 8.15!)

Traseul va fi usor spre mediu, depinde si de ce vom intalni la fata locului, cea mai mare parte a lui nefiindu-ne cunoscuta.

Minim de echipare: cauciucuri de noroi si stare tehnica buna pentru masini. Posibil zgariere caroserie in crengi, traseul fiind mai mult prin padure.

Tel 0730588558

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 28 Aprilie, iesire Damboviteana

Am facut-o din scurt, asa e... sorry!

Tura a fost de-a dreptul EXCEPTIONALA!!! Dar... mai bine ca n-ati venit!

Marius, traseul chiar nu era de masina ta. Am avut portiuni luuuungi cu morcovi la fel de lungi de drum exterm de ingust si imbarligat. Laurentiu nu stiu cum a reusit sa nu atinga masina chiar de loc (Mitsu scurt). A avut noroc in cateva randuri cu barele longitudinale de la praguri care l-a ajutat sa mai alunece ici colo pe langa cate un copac. Eu am ciufulit un pic un overfender de fibra de sticla iar Minitehnicus a scapat nevatamat. Asa ca una peste alta ma bucur ca am fost doar noi pentru ca m-ati fi injurat pe unde v-as fi bagat.

Revin cu detalii si imagini dupa ce descarcam materialele.

Va salut !

Link spre comentariu

Frumoase paduri. M-a impresionat ca am mers aprox 40km prin paduri si dealuri si, cu expectia celor 2 sate, am intilnit doar 3 oameni.

Canioanele au fost superbe. Am mai vazut poze pe forum cu unele similare, dar a foat prima data cind le am vazut si traversat pe viu.

Pe namol cred ca traseul este de "extrem".

Chiar si pe uscat, in sens invers cred era mult mai grav.

Link spre comentariu

Omoroka hai cu poze si filme sa vad ce am pierdut din cauza flanselor distantiere :cr

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Am facut-o din scurt, asa e... sorry!

Tura a fost de-a dreptul EXCEPTIONALA!!! Dar... mai bine ca n-ati venit!

Marius, traseul chiar nu era de masina ta. Am avut portiuni luuuungi cu morcovi la fel de lungi de drum exterm de ingust si imbarligat. Laurentiu nu stiu cum a reusit sa nu atinga masina chiar de loc (Mitsu scurt). A avut noroc in cateva randuri cu barele longitudinale de la praguri care l-a ajutat sa mai alunece ici colo pe langa cate un copac. Eu am ciufulit un pic un overfender de fibra de sticla iar Minitehnicus a scapat nevatamat. Asa ca una peste alta ma bucur ca am fost doar noi pentru ca m-ati fi injurat pe unde v-as fi bagat.

Revin cu detalii si imagini dupa ce descarcam materialele.

Mi-a parut nespus de rau ca nu am aflat aseara , as fi venit cu placere din mai multe motive, traseu e super interesant , si "organizatorul" pe masura .

Sper data viitoare sa nu ratez....

Defender 90 TD5
Link spre comentariu

Mi-a parut nespus de rau ca nu am aflat aseara , as fi venit cu placere din mai multe motive, traseu e super interesant , si "organizatorul" pe masura .

Sper data viitoare sa nu ratez....

Salut.

Nu stiu cat de lat e Defenderul. Daca e cu 5cm mai lat decat Mitsu lui Laurentiu nu aveai loc de trecere in mai multe zone. Am avut de exemplu o portiune inainte de intrarea in Malurile de aproximativ 800m unde am mers pe un drum foarte ingust marginit de copaci si garduri de sarma. Asteptam poze de la Minitehnicus ca eu nu am reusit sa filmez in zona aceea.

Va salut !

Link spre comentariu

Salut.

Nu stiu cat de lat e Defenderul. Daca e cu 5cm mai lat decat Mitsu lui Laurentiu nu aveai loc de trecere in mai multe zone. Am avut de exemplu o portiune inainte de intrarea in Malurile de aproximativ 800m unde am mers pe un drum foarte ingust marginit de copaci si garduri de sarma. Asteptam poze de la Minitehnicus ca eu nu am reusit sa filmez in zona aceea.

Sincer nu stiu daca e mai lat decat mitsu ( poate ne spun expertii) dar merita incercat, chiar cu riscul sa o "ingustez" un pic

Defender 90 TD5
Link spre comentariu

Salutare.

Azi dupa ce m-am dezmeticit un pic, intrucat Duminica am fost la o nunta iar ieri am cam suferit, am zis sa fac un scurt montaj video cu plimbarea noastra. A fost foarte dificil pentru ca in total adunasem peste 4 ore de filmari si poze, din care multe cuprinzant momente bune. Intr-un final am reusit sa sintetizez totul in 25 de minute, si astea impartite la randul lor in 3 parti.

Va invit deci sa urmariti Opera offroad Damboviteana in 3 acte :ha: :ha: :ha: :ha:

Vizionare placuta

[video=youtube;Jaz8S-jZpzg]

Va salut !

Link spre comentariu

Omoroka ! ne uimesti mereu cu traseele pe care le pregatesti. Super misto iesirea. Eu am fost singur pe 30 Apr pe Baiului cu nevasta si copilu'. A fost super misto , soare , liniste , pacat ca sotia nu prea gusta inclinarile laterale , urcarile , cobararile , etc. A doua iesire pe Baiului dupa prima cu voi in toamna si tot nu m-am saturat de privelistea aia. Poate mai iesim impreuna anul asta.:h5 Va salut pe toti !

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare