minitehnicusro Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: 28 Aprilie, iesire Damboviteana Eu am fost singur pe 30 Apr pe Baiului cu nevasta si copilu'. A fost super misto , soare , liniste cum era cu zapada? s-a topit pe culme? pe unde ai urcat? pe unde ai coborat? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 3, 2012 Autor Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: 28 Aprilie, iesire Damboviteana Omoroka ! ne uimesti mereu cu traseele pe care le pregatesti. Super misto iesirea. Eu am fost singur pe 30 Apr pe Baiului cu nevasta si copilu'. A fost super misto , soare , liniste , pacat ca sotia nu prea gusta inclinarile laterale , urcarile , cobararile , etc. A doua iesire pe Baiului dupa prima cu voi in toamna si tot nu m-am saturat de privelistea aia. Poate mai iesim impreuna anul asta.:h5 Va salut pe toti ! Adevaru este ca iesirea a fost una foarte consistenta: lunga, cu traseu diversificat, pe alocuri tehnic. Il recomand insa doar veveritelor, avand multe pasaje inguste. :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: 28 Aprilie, iesire Damboviteana nu existau variante de ocolire ale portiunilor stramte? totusi, ma gandesc ca pe unde a intrat MK2-ul, intram si eu... pacat ca nu am vazut anuntul seara, ca eram si eu prezent :grin: iar masina mea nu mai e de mult virgina... a vazut si trasee asemanatoare prin padurile Mediasului... :wink: track-ul il am, acum am si Ozi... cine stie... :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: 28 Aprilie, iesire Damboviteana cum era cu zapada? s-a topit pe culme? pe unde ai urcat? pe unde ai coborat? Fiind o singura masina si eu cu nevasta si copchila am ales varianta usoara si la dus si la intors , urcare prin Secaria si cobararea tot pe acolo . Da mai era zapada care in unele locuri se putea ocoli, in unele nu.Am pus ceva poze pe http://www.lroc.ro . Pozele nu sunt fotografii ca ale tale insa arata realitatea. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate