nicu22 Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 (editat) Prima mea iesire cu masina din dotare a fost la piatra la o intalnire organizata de niste oameni nemaipomeniti pe durata a 3 zile Pentru mine a fost premiera din mai multe puncte de vedere si in acelasi timp a reprezentat un punct de cotitura din motiv de consoarta. Premiera pentru ca am iesit prima oara cu masina pe care am luat-o de vre-o cinci luni si pe care tot incerc sa o pun la punct.In fapt a fost a doua oara cand am iesit cu orice tip de masina.... Premiera pentru ca am condus in teren o automata. Prima zi in fapt am invatat, si mi-a luat cateva ore bune pentru asta, sa-mi trec masina pe greu. Dat fiind faptul ca nu am reusit sa urc o panta destul de usoara cu noroi peste care au trecut toti, am inceput sa vorbesc cu voce tare si repetitiv la adresa constructorilor de G,cutii automate de cauciucuri BF si nu in ultimul rand al soferului cu o multime de cuvinte pe care nu vreau sa le repet aici. La final m-am dumirit ca nu eram in low si ca pe cutie automata transferul se face in N...omul cat traieste invata. Cealalta jumatate de zi am asteptat restul participantilor sa vina la gratar si ajutandu-l pe Dulceanu sa iasa dintr-o baie de mocirla, facuse o pasiune pentru ea si se tot baga pe acolo. Mi se stricase termostatul, radiatorul este subdimensionat asa ca in celelalte doua zile de cateva ori a trebuit sa opresc pe toata lumea dupa mine pentru a raci motorul. La final duminica la sfarsitul turei mi-a cazut alternatorul si a trebuit sa cobor ultima bucata cu bateria lui Dulceanu iar apoi cu cea a lui cosmin caruia ii multumesc in mod special pentru ca mi-a dat bateria pana in Bacau ,unde locuieste, mi-a recomandat o pensiune super si apoi luni a stat cu mine pana am reparat buba. Multumesc de asemenea si lui Codrut, Romeo, Rechinu, Doctorul din Onesti si tuturor celorlalti care m-au ajutat. Cel mai important castig a fost faptul ca consoarta care a fost cu mine pe post de copilot a fost vrajita de off road, si este decisa sa se implice financiar:grin: in pregatirea masinii(in prima zi cand nu ma dumiream cu low-ul si credeam ca este de la cauciucuri s-a oferit sa-mi cumpere un set nou de gume pe loc:h5. Din punctul meu de vedere acesta este cel mai mare castig sa pot impartasi cu omul de langa mine aceeasi pasiune. In rest G ul a mers impecabil, soferul s-a comportat binisior nu a pus trolilu decat de vre-o trei ori si atunci din cauza faptului ca nu cunostea masina...oricum m-am incadrat in medie. Nu a fost noroi, s-au faramat cateva masini, peisaje de vis, trasee la fel oameni minunati a iesit de nota 20 si de-abia astept sa ma introc acolo.. Mai jos cateva poze Am foarte multe poze insa nu stiu ce se intampla imi da eroare cand incerc sa le ridic. Si inca ceva ...tin mine ca am inceput postarea la intalniri prietenesti, cred ca atunci cand sunt 25 masini pe durata a 3 zile cu oameni veniti din toata tara asa se numeste. Precizare facuta pentru administratorul care a considerat postul meu ca trebuie pus la iesiri de duminica sau cum le zice... Editat Mai 1, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: Intalnire Piatra 27aprilie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: Intalnire Piatra 27aprilie [ATTACH=CONFIG]138854[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: Intalnire Piatra 27aprilie [ATTACH=CONFIG]138863[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138864[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138865[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138866[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138867[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: Intalnire Piatra 27aprilie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: Intalnire Piatra 27aprilie Cam acestea sunt ultimele restul sunt prea mari si nu prea am chef sa le micsorez acum. Probabil ca vor mai veni si de la ceilalti participanti la aceasta iesire...prieteneasca vrem noi sa-i spunem restul cum doreste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Intalnire Piatra 27aprilie felicitari colegi frumoasa iesire imi pare rau ca nu am participat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate